06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Workshop hartsverlangens en volle maan meditatie

workshop hartsverlangens en volle maan meditatie

zondag 9 februari  2020, volle maan

Dit is de tweede workshop hartsverlangens van dit jaar. We gaan contact maken met onze hartsverlangens door meditatie. Om mee te kunnen doen hoef je niet met de eerste bijeenkomst te hebben meegedaan. De meditatie brengt je op een bewustzijnsniveau waarin je bent verbonden met de aarde en de volle maan. Als het volle maan is, is de aantrekkingskracht van de maan op de aarde het sterkst.  Bij volle maan is het een perfecte timing om je wensen los te laten en over te dragen aan de engelen. Tijdens deze Chinese meditatie maak je contact met je bron en je intuïtie. Je leert luisteren naar je innerlijke stem en bij jezelf te blijven. Mensen die in verbinding staan met hun hartsverlangen ervaren niet alleen privé meer levensvreugde, maar halen ook meer voldoening uit hun werk. Door je privé verlangens te vervullen kan je in je werk beter grenzen stellen en voel je je ook in je werk prettiger. De workshop biedt ruimte om ieder op zijn niveau verder te gaan. 

Voor wie:

  • iedereen die graag meer overvloed en geluk in zijn leven wilt
SCHRIJF U IN

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Volle maan meditatie

Bijeenkomst hartsverlangens en meditatie

Inhoud hartsverlangens en volle maan meditatie

De middag zal bestaan uit informatie, meditatie en het schrijven van je hartsverlangens. Het gebruiken van je gedachtenkracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen. We vragen hierbij hulp aan de engelen van overvloed. Een positieve geesteshouding en de volle maan zorgt voor positieve resultaten.

workshop hartsverlangens en persoonlijke doelen
1e stap
Wat houdt je bezig?
Wat heb je afgelopen jaar gemist, wat zou je anders willen. Door middel van Tarot kaarten krijg je inzicht waar je nu staat. Waar we niet tevreden over zijn schrijven we op en transformeren we tot nieuwe doelen
2e stap
meditatie
Door middel van meditatie maak je contact met je bron. Hierdoor krijg je duidelijk wat je hartsverlangens zijn.
3e stap
Hartverlangens
De hartsverlangens hebben aandacht nodig om uit te komen. We doen een vijfstappen ritueel om onze wensen uit te laten komen. We schrijven een brief aan de engelen waardoor we onze hartsverlangens aantrekken.

Je bent welkom op deze inspirerende en feestelijke avond.

Voor de liefhebbers is er voorafgaand een wandeling van 12.00 – 13.00.

De Chinese meditatie

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor je diepste verlangens.   Door mediteren ervaar je veranderingen in je leven zoals:

  • meer liefde voor jezelf voelen,
  • meer vertrouwen en je veilig voelen,
  • een betere nachtrust,
  • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
  • in contact met je hartsverlangens

Wat is het voordeel van de groep?

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. Ook vragen we de hulp van de engelen tijdens de meditatie en laten we ons inspireren door middel van engelenkaarten.  De bijeenkomst is voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je wel of niets hebt met engelen. De meditatie is de basis. Laat je meedrijven op de stroom van de bijeenkomst en je zult verrast worden.

Waar gebeurd verhaal….ik geloof in engelen.

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp.  Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

Inschrijven workshop hartsverlangen en volle maan meditatie

Wat zijn jou hartsverlangens voor 2020?

SCHRIJF U IN
volle maan meditatie

Wanneer

zondagmiddag 9 februari 2020

van 12.00 – 13.00 uur een wandeling voor de liefhebbers

van  13.30 – 16.00 uur workshop hartsverlangens

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874. 

Prijs

Prijs: €24,50
incl thee en versnaperingen

Locatie

meditatie volle maan

Locatie Wijngaard de Plack tijdens een proeverij

 

 

 

 

 

 

Wijngaard de Plack, Groesbeek

Ketelstraat 36
6562 LH Groesbeek

gratis parkeren

SCHRIJF U IN

Plan hier online uw afspraak

Workshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.

Zoals ik gisteren al vermeld heb, ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
Petra
deelnemer cursus engelen
Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
Marga
deelnemer cursus engelen
Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
Marie-Jose
deelnemer: cursus engelen