06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Workshop hartsverlangens en goede voornemens 2020

workshop hartsverlangens en goede voornemens 2020

Vrijdag 10 januari 2020, volle maan

In de workshop hartsverlangens en goede voornemens gaan we contact maken met onze hartsverlangens door meditatie. De meditatie brengt je op een bewustzijnsniveau waarin je bent verbonden met de aarde en de volle maan. Als het volle maan is de aantrekkingskracht van de maan op de aarde het sterkst.  Bij volle maan is het een perfecte timing om je wensen los te laten en over te dragen aan de engelen.  Tijdens deze Chinese meditatie maak je contact met je bron en je intuïtie. Je leert luisteren naar je innerlijke stem en bij jezelf te blijven. Mensen die in verbinding staan met hun hartsverlangen ervaren niet alleen privé meer levensvreugde, maar halen ook meer voldoening uit hun werk. Door je privé verlangens te vervullen kan je in je werk beter grenzen stellen en voel je je ook in je werk prettiger.

Voor wie:

  • iedereen die graag meer overvloed en geluk in zijn leven wilt
SCHRIJF U IN

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Inhoud hartsverlangens en goede voornemens

De avond zal bestaan uit informatie, meditatie en het schrijven van je hartsverlangens. Het gebruiken van je gedachtenkracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen. We vragen hierbij hulp aan de engelen van overvloed. Een positieve geesteshouding en de volle maan zorgt voor positieve resultaten.

workshop hartsverlangens en persoonlijke doelen
1e stap
Wat houdt je bezig?
Wat heb je afgelopen jaar gemist, wat zou je anders willen. Door middel van Tarot kaarten krijg je inzicht waar je nu staat. Waar we niet tevreden over zijn schrijven we op en laten het oude los in het vuur.
2e stap
meditatie
Door middel van meditatie maak je contact met je bron. Hierdoor krijg je duidelijk wat je hartsverlangens zijn.
3e stap
Hartverlangens
De hartsverlangens hebben aandacht nodig om uit te komen. We doen een vijfstappen ritueel om onze wensen uit te laten komen. We schrijven een brief aan de engelen waardoor we onze hartsverlangens aantrekken.

Je bent welkom op deze inspirerende en feestelijke avond.

De Chinese meditatie

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor je diepste verlangens.   Door mediteren ervaar je veranderingen in je leven zoals:

  • meer liefde voor jezelf voelen,
  • meer vertrouwen en je veilig voelen,
  • een betere nachtrust,
  • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
  • in contact met je hartsverlangens

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. Ook vragen we de hulp van de engelen tijdens de meditatie en door middel van engelenkaarten.  Ook als je niets met engelen hebt ben je welkom op deze avond. Laat je meedrijven op de stroom van de avond en je zult nog verrast worden door je engel.

Waar gebeurd verhaal….ik geloof in engelen.

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp.  Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

Inschrijven workshop hartsverlangen en goede voornemens

Wat zijn jou hartsverlangens voor 2020?

SCHRIJF U IN

Wanneer

vrijdagavond 10 januari 2020

van  20.00 – 22.00 uur

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874. 

Prijs

Prijs: €24,50
incl thee en versnaperingen en drankje na afloop

Locatie

De Vuurvlieg, NIjmegen

De Vuurvlieg, Nijmegen

2e Oude Heselaan 179a,
6542 VE, Nijmegen

gratis parkeren, 7 min lopen vanaf station

SCHRIJF U IN

Plan hier online uw afspraak

Workshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.

Zoals ik gisteren al vermeld heb, ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
Petra
deelnemer cursus engelen
Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
Marga
deelnemer cursus engelen
Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
Marie-Jose
deelnemer: cursus engelen