06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Workshop: Midzomeravond meditatie

Workshop: Midzomeravond meditatie

vrijdag 21 juni 2019

Midzomeravond meditatie is een feestelijke bijeenkomst om de zonnewende te vieren.
Vrijdag 21 juni is de langste dag van het jaar en de kortste nacht.  Op deze bruisende avond maak je verbinding met je zelf en het licht van het universum. Tijdens de meditatie zorgen we voor aarding en afvoeren van negativiteit. We maken contact met de stilte. Tijdens de meditatie stemmen we ons af op de zomer en onze hartsverlangens.  Om het begin van de zomer te vieren is er na afloop een afterparty met een drankje en muziek. 

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om de zonnewende te vieren. Je hoeft geen ervaring met mediteren te hebben. Na afloop is er een drankje en kunnen we van de zomerse temperaturen genieten op het terras.

SCHRIJF U IN

Workshop inhoud

De workshop bestaat uit meditatie de Hemelse kringloop. De meditatie is zittend op een stoel. We laten ons inspireren door prachtige Tarot kaarten.

We besteden aandacht aan:

 • Innerlijke rust en vrede ervaren
 • Verbinding maken met je lichaam
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Ervaren van de stilte
 • afstemmen op de zomer

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. Een kaarsje geeft niet zoveel licht, maar als je een heleboel kaarsje bij elkaar zet vormen zij samen een groot licht waarbij je een boek kunt lezen. Als je samen mediteert ervaar je diepe ontspanning van je lichaam en voel je je omhuld door het licht van het universum. Samen mediteren geeft verbinding met het universum en met elkaar. We gaan ons afstemmen op de zomer. De zomer is een periode, die veel ruimte geeft voor ontspanning en opladen van energie door het zonlicht en buiten zijn.

Afterparty

De locatie de Vuurvlieg is een geschikte locatie voor een afterparty. Er is een terras waar we na afloop een drankje kunnen nemen en luisteren naar de muziek en gezellig samen kunnen zijn.

Ervaring
Het geven van meditatieworkshops doe ik al enige jaren. Hoe regelmatiger ik mediteer, hoe leuker het is. Als ik vragen aan boven stel krijg ik ook antwoorden. Hierdoor kan ik mijn weg in het leven makkelijker vinden. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen. 21 juni is een feestelijke dag die leuk is om samen met gelijkgestemde te vieren.

Wil je meedoen met de midzomer meditatieavond? Je kunt je opgeven via de site en via de mail.

Review

 • Op 21 januari volgde ik een workshop bij Paula over hartverlangens. Die datum viel samen met de super-wolf-bloedmaan. Dat moest vast een extra sterke uitwerking hebben. De groep bestond uit 12 vrouwen en een man. Het was een prettige groep mensen en er hing een gezellige relaxte sfeer. Paula had wat lekkers mee genomen voor bij de thee; een ronde spekkoek, precies de volle maan!
  Door te mediteren kon ik goed mijn hartsverlangens visualiseren. Ik had 3 hartverlangens. De belangrijkste voor mij was een nieuwe baan vanwege mijn studie en die lijkt er aan te komen. Daar ben ik superblij mee, zo snel al!. De andere 2 hartverlangens zijn in ontwikkeling. Vraag me over 8 maanden nog eens hoe het afgelopen is met mijn hartverlangens. Ik ben zelf ook erg benieuwd!
  Esther
 • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is.
  De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.
  Marga
 • Door de meditatieavond ben ik in actie gekomen om mijn doelen te verwezenlijken. De engelenkaarten gaven goede tips en dingen om over na te denken. Ik had er een foto van gemaakt en heb er regelmatig weer op gekeken als hou vast. Tijdens de avond heb ik contact gehad met engelen en met mijn overleden oma’s en zoon. Dit had mij erg emotioneel gemaakt voor een paar dagen, zo mooi. Sindsdien is er een soort rust over mij heen gekomen en weet ik dat ze bij mij zijn. De locatie was prachtig. Paula en de andere cursisten waren warm en vriendelijk en er heerste een veilige, positieve sfeer.
  Jara

Inschrijven midzomeravond meditatie

Wil je ook de langste dag vieren?

SCHRIJF U IN
meditaitieavond

Wanneer

vrijdag 21 juni 2019 vanaf 20.00

Prijs

Prijs: vroegboekkorting tot 21 april €16,50

€18,50

Locatie

De Vuurvlieg, NIjmegen

 

 

 

 

 

 

De Vuurvlieg, Nijmegen

SCHRIJF U INWorkshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.

Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn!
Mieke
deelnemer workshop meditatie