06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

workshop: engelendag, in contact met je engel, 13 oktober

Workshop Engelendag, in contact met je engel

zondag 13 oktober 2019

De engelendag, in contact met je engel wordt een bijzondere dag. Carla Ham en Paula Holtzer verheugen zich erop om op de engelendag  samen te werken. De engelen zijn de boodschappers van de hemel. Tijdens de engelendag komen we door middel van Chinese meditatie in contact met onze engel. Het mantra zingen word begeleid door Carla Ham met haar harmonium.  Je hoeft hiervoor niet te kunnen zingen en je mag ook luisteren. Je wordt meegenomen in de positieve vibes of vibratie. Het mediteren en zingen geeft verbinding met elkaar en onze engelen. Je kunt je engel vragen stellen en zij ondersteunen je met hun liefde, warmte en wijsheid.  Tijdens deze dag krijg je een engelenhealing.

Mantra zingen

Carla Ham op haar harmonium

Voor wie:

 • iedereen die weet dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat wij feitelijk kunnen waarnemen
 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; zij leren meer te vertrouwen op hun innerlijke intuïtie en leren zich beter af te sluiten voor negativiteit uit de omgeving.
 • verbetering van de gezondheid. De cursus is zeer geschikt voor mensen met lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
 • balans tussen prive en werk: de juiste balans tussen inspanning en ontspanning van het leven. Het ervaren van innerlijke rust en kunnen genieten van de stilte.
SCHRIJF U IN

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Cursusinhoud

De engelendag bestaat uit meditatie, mantra zingen en informatie over hoe je in contact kunt komen met je engel. Tijdens deze dag maken we contact met ons lichaam door meditatie. De Chinese meditatie zorgt voor een goed lichaamsbesef en aarding. Door samen te mediteren en mantra te zingen wordt de frequentie van de energie verhoogd. Hierdoor lukt het iedereen om in contact te komen met zijn of haar engel. Je kunt de boodschappen van je engel ontvangen.

We besteden aandacht aan:

 • Herkennen van de signalen van de engelen
 • Kennismaken met je engelen
 • Engelen in je dromen
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Boodschappen ontvangen van je engel
 • Schrijfmeditatie
 • leren omgaan met HSP, hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit
 • in contact komen met ons lichaam
 • aarden en afvoeren van negatieve energie

De Chinese meditatie

De engelendag is gebaseerd op de meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor de energie van je engel. Door de cursus ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • een betere nachtrust,
 • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
 • in contact met je hartsverlangens

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien.

Mantra zingen met Carla Ham

Carla Ham zingt mantra s en begeleidt zich zelf op een prachtig harmonium. Het is een heel sfeervol muziek instrument. Mantra-zingen is een ontspannen manier van je stemgebruik. Zingen opent je hart. Je hebt hier geen zangervaring voor nodig. Voor degene die het niet prettig vinden om te zingen, is luisteren ook genoeg om mee genomen te worden in de energie,  We zingen eenvoudige mantra’s die je makkelijk mee kunt zingen.  We wisselen de mantra’s af met stiltes, waarin de muziek kan naklinken en op je kan inwerken… De muziek van de mantra’s samen met harmonium zorgt ervoor dat de Chakra’s zich makkelijk openen. Je wordt een open kanaal naar boven waardoor je makkelijk de boodschappen van je engel kunt ontvangen.

Engelenhealing

Tijdens het mantra zingen ga ik samen met Carla en haar harmonium langs bij ieder afzonderlijk. Als ik langs kom word je chakra en aura gereinigd. Verder werk ik met edelstenen waardoor er een healing kan plaats vinden. Als ik bezig ben voel ik dat ik word ondersteund door de engelen. Sommige mensen ervaren dat ze bij de voeten worden beet gepakt en dan sta ik achter bij het hoofd. Dat is engelenmagie. De engelenheading geeft rust en vertrouwen. Het kan ook verder op je lichaam doorwerken. Je merkt bijvoorbeeld dat je beter gaat slapen.

 

Programma

10.00 Inloop met koffie en thee
10.30  Aarden volgens de Chinese filosofie
10.45  herkennen van engelen signalen
11.00  werken met engelenkaarten
11.30  meditatie: boodschappen ontvangen van de engelen
12.00  ervaringen uitwisselen

12.30 Lunch vegetarisch

13.15 mantra zingen
14.00 ieder ontvangt een engelenhealing tijdens de muziek
15.15 thee
15.30 schrijfmeditatie
16.00 afsluiting

Inclusief

 • De meditatie op Mp3. De meditatie wordt opgenomen en na afloop verstuurd. Je kunt deze weer thuis afluisteren.
 • Teksten met informatie van de cursusdag. Deze worden na afloop gemaild.
 • lunch vegetarisch

Ervaring

Hoe meer ik me met engelen bezig houd, hoe leuker het is. Als ik vragen aan boven stel krijg ik ook antwoorden. Hierdoor kan ik mijn weg in het leven makkelijker vinden. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen.

Case omschrijving aanvraag bij de engelen:
Ik heb een client gevraagd om mee te doen aan de cursus. Ze vertelde dat ze werkeloos was en krap bij kas zat. Ik vertelde haar, dat de engelencursus een goede investering is in haar zelf en bood haar aan om in termijnen te betalen.
Resultaat: een paar weken na de cursus krijgt ze waar ze om gevraagd heeft; een goede werkgever, part time werk en dicht bij huis. Ze is helemaal happy.

 • Ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
 • Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
 • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

Tekenen van de engelen:

Veertjes: staan voor veerkracht en je bent in staat om soepel om te gaan met veranderingen en om mee te bewegen in moeilijke omstandigheden. Je voelt je gesteund door de aanwezigheid van je engelen.

tekenen van de engelen

Toeval zijn boodschappen van de engelen. Andere noemen het hemelse voorbestemming.
Deze drie foto’s van nummerborden met geluk 1,2, en 3 geven mij het vertrouwen dat ik op de goede weg ben.  Nummerbord geluk 1 heb ik genomen in december en nummerbord geluk 20 en 30 vlak na elkaar op 3 maart. Nu blijkt achteraf dat 3 maart een datum van een engelenpoort is.  meer info over engelenboodschappen en toeval

Geluk engelencursus Evenwichtig Leven

 

meer info: Waarom in contact met je engelen?

Inschrijven cursus

Wil je ook in contact komen met je engel? Deze engelendag is daar zeer geschikt voor.

SCHRIJF U IN
mantra zingen verbind met de engelen
Carla Ham op haar harmonium

Wanneer

zondag 13 oktober  2019 van 10.00 – 16.00 uur

meer info via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874. 

Prijs

Prijs : €84,-

Locatie

Kookworkshop Chinese voedingsleer

 

 

 

 

 

 

 

Cordium, Centrum voor Groei en Ontwikkeling
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

gratis parkeren

SCHRIJF U IN

Plan hier online uw afspraak

Workshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.

Zoals ik gisteren al vermeld heb, ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
Petra
deelnemer cursus engelen
Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
Marga
deelnemer cursus engelen
Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
Marie-Jose
deelnemer: cursus engelen