06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Cursus: ontmoeting met je engel

Cursus: ontmoeting met je engel

28 januari 2019

Engelen zijn de boodschappers van de hemel. Engelen zijn er om jou leven hier op aarde te verlichten. De cursus stelt je in de gelegenheid om een afspraak met je engel te maken. Engelen helpen je om het leven hier op aarde aangenaam te maken en om prioriteiten te stellen. Je ervaart vertrouwen zodat je van een gezond en gelukkig leven kunt genieten.

Cursusinhoud

De cursus bestaat uit meditatie en informatie over hoe je in contact kunt komen met je engel. De meditatie cursus is het moment dat je een ontmoeting met je engel hebt.

We besteden aandacht aan:

 • Herkennen van de signalen van de engelen
 • Kennismaken met je engelen
 • Engelen in je dromen
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Boodschappen ontvangen van je engel
 • Schrijfmeditatie

Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor allerlei energieën.  Door de meditatie kom je beter in contact met je eigen hartsverlangens. Door de cursus ervaar je veranderingen in je leven zoals: een betere nachtrust, meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. De meditatie wordt opgenomen en na afloop verstuurd. Je kunt deze weer thuis afluisteren. Je krijgt teksten gemaild met informatie over de cursusavond.

Ervaring
Ik houd me bezig met engelen. Hoe meer ik me met engelen bezig houd, hoe leuker het is. Als ik vragen aan boven stel krijg ik ook antwoorden. Hierdoor kan ik mijn weg in het leven makkelijker vinden. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen.

Case omschrijving aanvraag bij de engelen:
Ik heb een client gevraagd om mee te doen aan de cursus. Ze vertelde dat ze werkeloos was en krap bij kas zat. Ik vertelde haar, dat de engelencursus een goede investering is in haar zelf en bood haar aan om in termijnen te betalen.
Resultaat: een paar weken na de cursus krijgt ze waar ze om gevraagd heeft; een goede werkgever, part time werk en dicht bij huis. Ze is helemaal happy. 

meer info: Waarom in contact met je engelen?

Inschrijven cursus

Wil je ook in contact komen met je engel? In deze cursusreeks van 3 avonden leer je middels meditatie dichtbij je engel te komen.

SCHRIJF U IN
workshop ontmoeting met je engel
de blauwe lichtbollen van Aartsengel Michael

Wanneer

3 maandagavonden 2019 van 20.00 – 21.30

 • 28 januari
 • 4 februari
 • 11 februari

Prijs

Prijs voor 3 cursusavonden: €65,00

Locatie

Centrum de Appel Nijmegen

Centrum de Appel, Nijmegen

SCHRIJF U INWorkshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.

Zoals ik gisteren al vermeld heb, ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
Keefe Karol
Founder
Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
Amel Leon
Founder
Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
Faysal Vilhelm
Founder