06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Cursus: ontmoeting met je engel, 23 september

Cursus: ontmoeting met je engel

23 september 2019

Engelen zijn de boodschappers van de hemel. Engelen zijn er om jou leven hier op aarde te verlichten. Tijdens de cursus komen we door middel van meditatie in contact met onze engel. Engelen helpen je om het leven hier op aarde aangenaam te maken en om prioriteiten te stellen. Je ervaart vertrouwen zodat je van een gezond en gelukkig leven kunt genieten.

Voor wie:

 • iedereen die weet dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat wij feitelijk kunnen waarnemen
 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; zij leren meer te vertrouwen op hun innerlijke intuïtie en leren zich beter af te sluiten voor negativiteit uit de omgeving.
 • verbetering van de gezondheid. De cursus is zeer geschikt voor mensen met lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
 • balans tussen prive en werk: de juiste balans tussen inspanning en ontspanning van het leven. Het ervaren van innerlijke rust en kunnen genieten van de stilte.
SCHRIJF U IN

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Cursusinhoud

De cursus bestaat uit meditatie en informatie over hoe je in contact kunt komen met je engel. Tijdens de meditatie maken we contact met onze engel of engelen. Engelen helpen je in je spirituele ontwikkeling.

We besteden aandacht aan:

 • Herkennen van de signalen van de engelen
 • Kennismaken met je engelen
 • Engelen in je dromen
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Boodschappen ontvangen van je engel
 • Schrijfmeditatie
 • leren omgaan met HSP, hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit

De meditatie

De cursus is gebaseerd op de meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor de energie van je engel.   Door de cursus ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • een betere nachtrust,
 • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
 • in contact met je hartsverlangens

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien.

Inclusief

 • De meditatie op Mp3. De meditatie wordt opgenomen en na afloop verstuurd. Je kunt deze weer thuis afluisteren.
 • Teksten met informatie van de cursusavond. Deze worden na afloop gemaild.

Ervaring

Hoe meer ik me met engelen bezig houd, hoe leuker het is. Als ik vragen aan boven stel krijg ik ook antwoorden. Hierdoor kan ik mijn weg in het leven makkelijker vinden. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen.

Case omschrijving aanvraag bij de engelen:
Ik heb een client gevraagd om mee te doen aan de cursus. Ze vertelde dat ze werkeloos was en krap bij kas zat. Ik vertelde haar, dat de engelencursus een goede investering is in haar zelf en bood haar aan om in termijnen te betalen.
Resultaat: een paar weken na de cursus krijgt ze waar ze om gevraagd heeft; een goede werkgever, part time werk en dicht bij huis. Ze is helemaal happy.

Review

Na mijn burn-out was ik in een depressie beland en had vele angsten ontwikkeld. Was de weg kwijt en wist niet meer hoe ik er echt moest uitkomen om weer volledig te kunnen gaan leven. Ik had geen sociale kring meer om mij heen en was meer binnen dan buiten.
De ontmoeting met mijn engel heeft me veel rust en steun gegeven. Na de eerste cursusavond voelde ik me gesterkt om weer sociale contacten te gaan leggen en heb sindsdien mooie ontmoetingen gehad, waarvan een aantal blijvende contacten zijn geworden. Ik ben meer naar buiten geweest en heb mijn contact met de natuur hersteld. Buiten kunnen genieten van de vogels, dat geeft mij het meeste plezier. Langzaam aan kan ik meer doen en heb meer energie om creatief bezig te zijn. Een belangrijk aspect in mijn leven. Net als volop genieten van muziek. In mijn geval het liefst naar de liefdevolle teksten van Bob Marley of een mooie meditatie.
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Alleen het pad van de engelen is zacht. Je kan er op je eigen tempo wandelen en als het even niet gaat, dan geeft je engel je een steuntje in de rug. Je bent niet meer alleen en je kan altijd hulp vragen.

Blog: Waar gebeurd verhaal… ik geloof in de engelen

 • Ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
 • Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
 • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

Tekenen van de engelen:

Veertjes: staan voor veerkracht en je bent in staat om soepel om te gaan met veranderingen en om mee te bewegen in moeilijke omstandigheden. Je voelt je gesteund door de aanwezigheid van je engelen.

tekenen van de engelen

Toeval zijn boodschappen van de engelen. Andere noemen het hemelse voorbestemming.
Deze drie foto’s van nummerborden met geluk 1,2, en 3 geven mij het vertrouwen dat ik op de goede weg ben.  Nummerbord geluk 1 heb ik genomen in december en nummerbord geluk 20 en 30 vlak na elkaar op 3 maart. Nu blijkt achteraf dat 3 maart een datum van een engelenpoort is.  meer info over engelenboodschappen en toeval

Geluk engelencursus Evenwichtig Leven

 

meer info: Waarom in contact met je engelen?

Inschrijven cursus

Wil je ook in contact komen met je engel? In deze cursusreeks van 3 avonden leer je middels meditatie dichtbij je engel te komen.

SCHRIJF U IN

Wanneer

3 maandagavonden 2019 van 20.00 – 22.00 uur

 • 23 sept
 • 30 sept
 • 7   oktober

Liever in november deelnemen? U kunt zich alvast aanmelden voor november via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874. 

Prijs

Prijs voor 3 cursusavonden: €74,50

Locatie

De Vuurvlieg, NIjmegen

De Vuurvlieg, Nijmegen

SCHRIJF U IN

Plan hier online uw afspraak

Workshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.

Zoals ik gisteren al vermeld heb, ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
Petra
deelnemer cursus engelen
Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
Marga
deelnemer cursus engelen
Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
Marie-Jose
deelnemer: cursus engelen