06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Workshops en cursussen

Afvallen door groepsconsult acupunctuur

6 jan 2020

Afvallen door groepsconsult acupunctuur is een motiverende en goedkope methode om op gezond gewicht te komen. Ondanks een gezonde leefstijl, hebben veel mensen toch last van gewichtstoename. Acupunctuur doorbreekt het patroon van vertraagde stofwisseling en verstoorde hormoonhuishouding. In een groepsconsult acupunctuur kun je ervaringen uitwisselen en elkaar ondersteunen. Samen sta je sterk.

Meer info

Engelencursus & HSP en de vijf elementen

27 jan 2020

In de cursus Engelen en HSP (hoogsensiviteit) maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. Engelen geven bescherming bij hoogsensiviteit. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of bijzonder inval van licht en toeval.

Meer info

Workshop hartsverlangens en goede voornemens 2020

10 januari 2020

In de workshop hartsverlangens en goede voornemens gaan we contact maken met onze hartsverlangens door meditatie. De meditatie brengt je op een bewustzijnsniveau waarin je bent verbonden met de aarde en met de kosmos. Binnen deze verbinding maak je contact met je bron en je intuïtie. Je leert luisteren naar je innerlijke stem en bij jezelf te blijven. Mensen die in verbinding staan met hun hartsverlangen ervaren niet alleen privé meer levensvreugde, maar halen ook meer voldoening uit hun werk.

Meer info

De kracht van de Chinese voedingsleer

1 febr. 2020

De Chinese voedingsleer zorgt voor een lang en gezond leven. In de cursus besteden we aandacht aan de Chinese voedingsleer en de theorie van de vijf elementen. De 5 smaken zorgen voor een gebalanceerde maaltijd. De workshop is inclusief pols en tong diagnose met persoonlijk voedingsadvies en een overheerlijke lunch

Meer info

Open Dag Chinese meditatie & Yin Yoga

25 jan 2020

Om dit nieuwe Chinees nieuwjaar te vieren organiseren we een open middag met gratis workshops. Yin Yoga en Chinese meditatie.
Het is een feestelijke dag met theeproeverij en versnaperingen.

Meer info

Koken volgens de Chinese voedingsleer

15 febr. 2020

Koken volgens de Chinese voedingsleer geeft mensen veel energie. De Chinese voedingsleer is een levensstijl die zorgt voor een lang en gezond leven. Tijdens de kookworkshop in het Cordium Nijmegen, koken we samen de heerlijkste gerechten. Op basis van verse producten uit de streek en van het seizoen maken we de lekkerste maaltijd.

Meer info

Plan hier online uw afspraak

Workshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.