06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Workshops en cursussen

Workshop hartsverlangens en goede voornemens 2020

10 januari 2020

In de workshop hartsverlangens en goede voornemens gaan we contact maken met onze hartsverlangens door meditatie. De meditatie brengt je op een bewustzijnsniveau waarin je bent verbonden met de aarde en met de kosmos. Binnen deze verbinding maak je contact met je bron en je intuïtie. Je leert luisteren naar je innerlijke stem en bij jezelf te blijven. Mensen die in verbinding staan met hun hartsverlangen ervaren niet alleen privé meer levensvreugde, maar halen ook meer voldoening uit hun werk.

SCHRIJF U IN

Cursus: Afvallen door groepsconsult acupunctuur

6 jan 2020

Afvallen door groepsconsult acupunctuur is een motiverende en goedkope methode om op gezond gewicht te komen. Ondanks een gezonde leefstijl, hebben veel mensen toch last van gewichtstoename. Overgewicht kan ontstaan als de organen uit balans zijn of door een verstoorde hormoonhuishouding. De stofwisseling werk te langzaam waardoor overgewicht ontstaat. Acupunctuur doorbreekt het patroon van vertraagde stofwisseling en verstoorde hormoonhuishouding. In een groepsconsult acupunctuur kun je ervaringen uitwisselen en elkaar ondersteunen. Samen sta je sterk. In een groepsconsult is de motivatie om af te vallen sterker dan alleen.

SCHRIJF U IN

Engelencursus en de vijf elementen

27 jan 2020

In de engelencursus maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. De kunst van het leven is om de hemel op aarde te ervaren. Dat kan alleen als we licht en donker in ons zelf en onze omgeving kunnen accepteren.

SCHRIJF U IN

Koken volgens de Chinese voedingsleer

15 febr. 2020

Koken volgens de Chinese voedingsleer geeft mensen veel energie. De Chinese voedingsleer is een levensstijl die zorgt voor een lang en gezond leven. We gaan vlot aan de slag in de keuken. Tijdens de kookworkshop in het Cordium Nijmegen, koken we samen de heerlijkste gerechten. Op basis van verse producten uit de streek en van het seizoen maken we de lekkerste maaltijd.

SCHRIJF U IN

Plan hier online uw afspraak

Workshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.