06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Workshops en cursussen

Meditatie in contact met je engelen

start 22 jan 2018

Engelen zijn de boodschappers van de hemel. Engelen geven je bescherming en vertrouwen. Zij helpen je om het leven hier op aarde aangenaam te maken en om prioriteiten te stellen. De meditatie in conact met je engelen helpt je in contact te staan met je innerlijke leiding. Hierdoor kun je met gemak alle noodzakelijke klusjes doen en zij helpen je plezier te hebben in je werk. Je ervaart vertrouwen zodat je van een gezond en gelukkig leven kan genieten.

SCHRIJF U IN

Cursus samen stoppen met roken

Start 24 januari 2018| €199

Het is nu de tijd om de verslaving van het roken te doorbreken met de cursus ``Samen te stoppen met roken``. In de cursus maken we gebruik van o.a. acupunctuur, meditatie en het netwerk van cursisten. De kracht van de cursus is dat je samen met medecursisten stopt met roken, elkaar ondersteunt en ervaringen kunt uitwisselen. De acupunctuur behandelingen tijdens de cursus kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar.

SCHRIJF U IN

De kracht van de juiste voeding!

Start 7 april 2018 | Slechts €44,50

Voeding beïnvloedt niet alleen onze gezondheid, maar ook ons bewustzijn. Daarom heeft de Chinese filosofie een specifieke voedingsleer ontwikkeld die het evenwicht tussen het lichaam, emoties en geest stimuleert. De workshop is inclusief een boekje met achtergrond informatie,voedingsrichtlijnen en recepten. Je krijgt tong en polsdiagnose en een persoonlijk voedingsadvies mee.

SCHRIJF U INWorkshops en Cursussen

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld