06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Workshops en cursussen

Meditatie ontvangen van positieve energie

Maandag 19 november

De hemelse kringloop is een oude meditatie uit de Chinese geneeskunde. In een groep versterken we elkaars energie. De meditatie is helend bij lichamelijke en emotionele klachten. De mediatie: ontvangen van positieve energie is een beste investering in je gezondheid.

SCHRIJF U IN

Workshop hartsverlangens en goede voornemens 2019

maandag 21 jan 2019 |

Het leven is te kort om ons alleen maar zorgen te maken. Daarom is het ook belangrijk dat je dingen doet waar je blij van wordt. We gaan contact maken met onze hartsverlangens door meditatie. Het gebruiken van je gedachtenkracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen.

SCHRIJF U IN

Cursus: ontmoeting met je engel

28 januari 2019

Engelen zijn de boodschappers van de hemel. Engelen zijn er om jou leven hier op aarde te verlichten. De cursus stelt je de gelegenheid om een afspraak met je engel te maken. Engelen helpen je om het leven hier op aarde aangenaam te maken en om prioriteiten te stellen. Je ervaart vertrouwen zodat je van een gezond en gelukkig leven kunt genieten.

SCHRIJF U IN

De kracht van de juiste voeding!

Start 7 april 2018 | Slechts €44,50

Voeding beïnvloedt niet alleen onze gezondheid, maar ook ons bewustzijn. Daarom heeft de Chinese filosofie een specifieke voedingsleer ontwikkeld die het evenwicht tussen het lichaam, emoties en geest stimuleert. De workshop is inclusief een boekje met achtergrond informatie,voedingsrichtlijnen en recepten. Je krijgt tong en polsdiagnose en een persoonlijk voedingsadvies mee.

SCHRIJF U INWorkshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.