Menu Sluiten

9 maart 2020 Workshop hartsverlangens en volle maan meditatie

Maandagavond 9 maart 2020, volle maan

Dit is de tweede workshop hartsverlangens van dit jaar. We gaan contact maken met onze hartsverlangens door meditatie. Om mee te kunnen doen hoef je niet met de eerste bijeenkomst te hebben meegedaan. De meditatie brengt je op een bewustzijnsniveau waarin je bent verbonden met de aarde en de volle maan. Als het volle maan is, is de aantrekkingskracht van de maan op de aarde het sterkst.  Bij volle maan is het een perfecte timing om je wensen los te laten en over te dragen aan de engelen. Tijdens deze Chinese meditatie maak je contact met je bron en je intuïtie. Je leert luisteren naar je innerlijke stem en bij jezelf te blijven. Mensen die in verbinding staan met hun hartsverlangen ervaren niet alleen privé meer levensvreugde, maar halen ook meer voldoening uit hun werk. Door je privé verlangens te vervullen kan je in je werk beter grenzen stellen en voel je je ook in je werk prettiger. De workshop biedt ruimte om ieder op zijn niveau verder te gaan. 

Iedereen die graag meer overvloed en geluk in zijn leven wilt

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De middag zal bestaan uit informatie, meditatie en het schrijven van je hartsverlangens. Het gebruiken van je gedachtenkracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen. We vragen hierbij hulp aan de engelen van overvloed. Een positieve geesteshouding en de volle maan zorgt voor positieve resultaten.

workshop hartsverlangens en persoonlijke doelen
1e stap
Wat houdt je bezig?
Wat heb je afgelopen jaar gemist, wat zou je anders willen. Door middel van Tarot kaarten krijg je inzicht waar je nu staat. Waar we niet tevreden over zijn schrijven we op en transformeren we tot nieuwe doelen
  
2e stap
meditatie
Door middel van meditatie maak je contact met je bron. Hierdoor krijg je duidelijk wat je hartsverlangens zijn.
  
3e stap
Hartverlangens
De hartsverlangens hebben aandacht nodig om uit te komen. We doen een vijfstappen ritueel om onze wensen uit te laten komen. We schrijven een brief aan de engelen waardoor we onze hartsverlangens aantrekken.

Je bent welkom op deze inspirerende en feestelijke avond.

Voor de liefhebbers is er voorafgaand een wandeling van 12.00 – 13.00.

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor je diepste verlangens.   Door mediteren ervaar je veranderingen in je leven zoals:

  • meer liefde voor jezelf voelen,
  • meer vertrouwen en je veilig voelen,
  • een betere nachtrust,
  • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
  • in contact met je hartsverlangens

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. Ook vragen we de hulp van de engelen tijdens de meditatie en laten we ons inspireren door middel van engelenkaarten.  De bijeenkomst is voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je wel of niets hebt met engelen. De meditatie is de basis. Laat je meedrijven op de stroom van de bijeenkomst en je zult verrast worden.

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp. Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

Inschrijven workshop hartsverlangen en volle maan meditatie

Wat zijn jou hartsverlangens voor 2020?

maandagavond 9 maand 2020

van 20.00 – 22.00 uur

Prijs: €24,50
incl thee en versnaperingen

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

 

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. U hoeft slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken.
U betaalt via iDeal.

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online betaalt, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl 

Posted in Workshop