Menu Sluiten

Coronakilo’s? Workshop online afvallen met Chinese voedingsleer

Corona kilo's Chinese Voedingsleer

Voorjaar 2022 online afvallen

Workshop samen afvallen door Chinese geneeskunde is een motiverende methode om op gezond gewicht te komen. Ondanks een gezonde leefstijl, hebben veel mensen toch last van gewichtstoename. Wie heeft er geen last van Coronakilo’s? Overgewicht kan ontstaan als de organen uit balans zijn of door een verstoorde hormoonhuishouding. De stofwisseling werkt te langzaam waardoor overgewicht ontstaat. Chinese geneeskunde doorbreekt het patroon van vertraagde stofwisseling en verstoorde hormoonhuishouding.  In workshop krijg je voedingsadvies, krijg je informatie over de Chinese geneeskunde,  kun je ervaringen uitwisselen en elkaar ondersteunen. Samen sta je sterk.  De Chinese geneeskunde geeft nieuwe inzichten en succes.

 • Voor iedereen met overgewicht, die wil afvallen
 • max 6 deelnemers

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Tijdens de workshop samen afvallen krijg je inzicht om je stofwisseling te resetten. Samen afvallen is stimulerend omdat je met gelijkgestemde ervaringen kunt delen.

 • Tijdens de avond krijg je informatie over voeding volgens de Chinese voedingsleer.
 • We doen een gezamenlijke meditatie waardoor je contant  maakt met je lichaam.
 • We bespreken je lichamelijke activiteiten. Afvallen door bewegen en de juiste voeding geeft het beste resultaat. 

Sommige mensen met overgewicht vinden het soms lastig om een positief lichaamsbeeld van zicht zelf te hebben. Sommige mogen van zichzelf pas nieuwe kleren kopen als ze zijn afgevallen. Met dit gedrag straffen zichzelf en accepteren hun lichaam niet zoals het op dat moment is. Het gevolg is vaak dat het contact met het lichaam afneemt. Hierdoor voelen ze geen eetlust of behoefte om te bewegen om te slapen. Om af te vallen is het belangrijk om in contact te staan met je lichaam. Door eenvoudige liggende meditatie maak je weer contact met je lichaam. Het is daarom fijn om makkelijk zittende kleding aan te hebben tijdens de avonden zoals een joggingbroek.

Je krijgt een voedingsadvies is gebaseerd op de Chinese voedingsleer.

De vorige cursus in januari was door de cursisten als prettig en veilig ervaren. De bijeenkomsten bestonden uit mediatie en acupunctuur en informatie over voeding volgens de 5 elementen. Verder zijn we opzoek gegaan naar het geheim wat je tegenhoudt om af te vallen. Een vrouw is binnen 3 weken 2 kilo afgevallen heeft meer energie. Haar neiging om te snaaien is gestopt. Het is goed om overgewicht te behandelen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers zich weer volledig kunnen ontspannen in hun lichaam. Dit is een voorwaarde om te kunnen afvallen en je prettig te voelen. 

 • Reactie deelneemsters:
  Een hele fijne cursus waarbij je leert op een andere manier naar voeding en naar jezelf te kijken in een prettige en veilige ruimte.
 • Ik voelde me super veilig om mezelf bloot te geven op emotioneel niveau
 • Goed voor mezelf leren zorgen
 • We zijn nu een paar weken verder en de cursus is aardig ingedaald.
  Ik ben zo blij dat ik gewoon kan eten zoveel ik wil voor mijn gevoel, zonder me daar schuldig onder te voelen. En nu dus op mijn gewone kcal inname zit en niet structureel te weinig. Ik ben niet meer mistig in mijn hoofd, heb meer energie, heb bijna geen middagdutjes meer en slaap ook regelmatig nachten door. Enne mijn gewicht is stabiel zakt zelfs iets.

Wil je ook afvallen met acupunctuur? Samen doen is stimulerend.

Online volle maan meditatie

dinsdagavond 3 mei 20:00 – 21:30

 • 9,50 €
 • Max 6 deelnemers

 

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging via zoom 

Reserveer of boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U kunt online betalen via iDeal. 

Online agenda workshops
Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail info@evenwichtigleven.nl

Wilt u een reservering doen voor de cursus stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. 

of per keer aanmelden kan via de site. 

Geplaatst in Cursussen, Engelencursus, Voedingsadvies, Workshop