06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Workshops en cursussen

De kracht van de juiste voeding?

Zaterdag 7 oktober 2017 | Slechts €44,50

Voeding beïnvloedt niet alleen onze gezondheid, maar ook ons bewustzijn. Daarom heeft de Chinese filosofie een specifieke voedingsleer ontwikkeld die het evenwicht tussen het lichaam, emoties en geest stimuleert. De workshop is inclusief een boekje met achtergrond informatie,voedingsrichtlijnen en recepten. Je krijgt tong en polsdiagnose en een persoonlijk voedingsadvies mee.

SCHRIJF U IN

Hartsverlangens vervolg workshop

Dinsdag 19 september van 20.00 – 21.30 | Slechts €20,00

De vervolg workshop hartsverlangen bestaat uit 1 aansluitende bijeenkomst waarin aandacht is hoe je deze hartsverlangens kunt concretiseren. We gaan evalueren wat we hebben gedaan en hoe we ons kompas kunnen bijstellen.

SCHRIJF U IN

Meditatie in contact met je engelen

Start 18 september | Slechts €134,-

Engelen zijn de boodschappers van de hemel. Engelen geven je bescherming en vertrouwen. Zij helpen je om het leven hier op aarde aangenaam te maken en om prioriteiten te stellen. De meditatie in conact met je engelen helpt je in contact te staan met je innerlijke leiding. Hierdoor kun je met gemak alle noodzakelijke klusjes doen en zij helpen je plezier te hebben in je werk. Je ervaart vertrouwen zodat je van een gezond en gelukkig leven kan genieten.

SCHRIJF U INWorkshops en Cursussen

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld