Menu Sluiten

Ervaringen

Google reviews
Kik hier boven voor de Google-reviews

Boosheid, onmacht en onbegrip tijdens lockdown

Boosheid, onmacht, en onbegrip van zelfs mensen die dicht bij je staan brengt deze lockdown allemaal met zich mee.
zakelijk of privé iedereen herkent zich er wel in.
Ik beveel Paula zeker aan om jou te helpen orde in je hoofd te krijgen of zelfs even uit je hoofd te komen.
Fijne ondersteuning op afstand (via beeldbellen) met tarotkaarten laten jou inzien dat je juist dingen om moet draaien en naar een bepaalde persoon terug moet projecteren, of beslissingen moet nemen om tot inzicht te komen.
een fijne boodschap voor 2021!
Ook ondersteunen de Chinese kruiden die Paula personaliseerd geestelijk en lichamelijk.

meer info tarotkaarten en engelenboodschappen

Depressie

De naalden hadden een spectaculair positief effect: de energie begon te stromen en ik voelde weer vrolijkheid. En met de juiste dosis provocerende uitspraken werd ik wakker geschud uit mijn ‘comfort zone’, losgemaakt van mijn denkfouten en vrij gemaakt om te zoeken naar mijn eigen gevoel en innerlijke kracht. En dan nog die schaterende lach! Aanstekelijk. Heerlijk relativerend. Ook een voorwaarde voor groei: er is niet alleen maar kommer en kwel.
meer info depressie

Slapeloosheid

Door alle behandelingen, massages op plekken waar blokkades waren paste ze acupunctuur toe. Daar is Paula heel precies in om op de pijnplekken een naaldje te zetten. De Chinese kruiden die ze ook iedere keer weer aanpast, de ene keer van die minder en van de anderen wat meer, steeds weer opnieuw aanpassen.
Ik ben goed opgeknapt en heb niet veel pijn meer. ‘s Nachts  kan ik weer goed slapen. Hennie Schouten Lubberts uit Brummen.
meer info slapeloosheid

Overgangsklachten

Ik ben een vrouw van 51 jaar en had last van opvliegers door de overgang. Dankzij de behandeling van Paula heb ik geen klachten meer. Ze heeft me chinese kruiden gegeven en behandeld met acupunctuur. En passant pakte ze ook een fikse verkoudheid aan en gaf me inzichten in werkstress en familieperikelen. Paula is deskundig en gedreven in haar aanpak. Haar benadering is vrolijk en nuchter. Ik ben blij met haar. meer info

Uitstralende pijn naar linker been

Paula heeft me goed van de pijn in mijn been en voet afgeholpen. Ik gebruik geen pijnstillers meer. Ik kan nu weer wandelen. Ik ben erg blij met het resultaat.
Mw. Schmitz, Oosterbeek. meer info

Allergische astma

Ik gebruikte dagelijks vele pillen voor bronchitis en hooikoorts en moest voor het sporten altijd een extra ‘shot’ nemen om toch enigszins  normaal te kunnen sporten zonder ‘piepende bijgeluiden vanaf de longen’.  Ik ben bij Paula Holtzer terecht gekomen en vanaf het eerste contact met vooral kruiden ben ik me eigenlijk stukje bij beetje beter gaan voelen. Ook ben ik acupunctuur erbij gaan doen en wat me opviel dat klachten  verdwenen, hoe gek het ook klinkt voor een leek. Nu heb ik het laatste ½ jaar géén behandelingen meer gehad en ik moet zeggen dat mijn lichaam, schijnbaar veel zelf heeft overgenomen, want ik slik nog steeds géén pillen voor hooikoorts, bronchitis, ik kan zaalvoetballen zonder pillen en extra ‘shots’ en alle opgenoemde klachten zijn zo goed als verdwenen.
Ik zal iedereen, net zoals ik al vele personen heb doorverwezen, aanraden om acupunctuur bij Paula Holtzer te ondergaan.
Bedankt en groeten, Maurice Peters.  meer info allergische astma

Vermoeidheid en steenpuisten

Twee jaar geleden had ik veel lichamelijke klachten. Ik had last van vermoeidheid, net voor mijn menstruatie kreeg ik vaak huidontstekingen zo groot als een stuiterbal en ik had regelmatig pijn in heel mijn lijf. Bij de huisarts mijn bloed laten testen en daarna doorverwezen naar een internist. Na een aantal antibiotica kuren, die mij niet van mijn klachten afhielpen, ben ik naar een oplossing gaan zoeken binnen de alternatieve geneeswijze. Via mond op mond reclame ben ik bij Paula terecht gekomen. Dankzij acupunctuur, Chinese kruiden en de workshop ‘kracht van de juiste voeding’, ben ik na 1,5 jaar van al mijn klachten af. Ik voel me herboren, ik barst van de energie en ik heb geen ontstekingen meer. Dankjewel Paula voor al je goede adviezen.
Joan  Meer info vermoeidheid

Stress

Vanaf de eerste dagen dat ik de speciale combinatie van kruiden innam, die Paula voor mij na een heel zorgvuldige intake had gemengd,  kon ik beter slapen, doorslapen en werd niet meer zo vroeg wakker. Ik voel me weer “opgeladen”, energiek en uitgerust. Daardoor kan ik anders met de stress op mijn werk omgaan, ben ik in het geheel meer gelaten en ontspannen, wat mijn zakelijk en natuurlijk ook privé functioneren alleen maar ten goede komt. Ik kan het iedereen in een soortgelijke situatie aanraden. B.
meer info stress

Diabetes

Verslag van Fred Rutgers 5 maart 2014
Net weer afgebeuld door Rick van Fysiofit Eerbeek. Maar ach no pain no gain! Dus we gaan gewoon door! Met hulp van Paula Holtzer en haar acupunctuur en chineese kruiden ben ik inmiddels ook al 18 kilo kwijt. Paula heeft mij geholpen om betere keuzes te maken qua eten en haar kruiden en naalden helpen echt! Daarom eet ik nu beter en slimmer brood. Het zuurdesem Speltbrood zorgt ervoor dat in lekkerder en ook minder eet en door het spelt in plaats van tarwe heb ik ook een gelijkmatigere spijsvertering en als diabeet een stabieler bloedsuiker niveau! Dank  Paula voor je steun, tips en inspiratie!
meer info

Mijn transformatie familiegeheim

Ik ben twee keer bij Paula geweest, en eerlijk gezegd moest ik na elke keer het verwerken. Maar daarna, wat voelde ik me goed! Het was alsof ik terug ging naar de kracht, de creativiteit en de optimisme die ik had toen ik een heel klein meisje was (heerlijk, hé).. N.
Met Paula kom je direct in actie meer info

Reuma artritis en obstipatie

Naar een lange zoektocht om mij klachten te verminderen bij Paula terecht gekomen. Ze heeft mij  de afgelopen maanden erg geholpen door inzicht te geven in mijn persoonlijke situatie en samen met de behandelingen en de chinese kruiden zijn mijn klachten van pijn aan de voeten door artritis zijn een heel eind op de achtergrond komen te staan. Mijn voeten doen minder pijn en  ik heb een betere doorstroming van mijn spijsvertering gekregen, waardoor ik lekkerder in mijn vel zit.

Ik vind haar zeer vakkundig en hoop dat meer mensen, die net zo op zoek waren als ik, haar zullen vinden. M meer info

Hoofdpijn

Het gaat erg goed met me! Slaap weer beter en veeeel minder hoofdpijn! En…ik ben inmiddels 23 weken in verwachting!!!! 🙂 Ook dat gaat erg goed en ik heb geen klachten waar ik erg blij mee ben!! Het slapen gaat nu zelfs nog beter…;-)

Nogmaals erg bedankt voor al je inzet!! meer info

Tinnitus of oorsuizen

Na 6 behandelingen is de tinnitus van een heftig geluid met cijfer 8 gezakt naar een cijfer 2 of 3. Er zijn dagen dat ik er helemaal geen last meer van heb. meer info

Antonio

Slapeloosheid

Ik heb Chinese kruiden gekregen en diverse massages, van vooral schouders en nek om spanningen hierin te verminderen. Daarnaast heeft Paula op deze plekken ook acupunctuur toegepast. Mijn slaappatroon verbeterde langzaam aan. Ik merkte dat ik overdag en ’s nachts minder last had van spanningen, waardoor het slapen beter ging. Ik kan nu langer door slapen en als ik wakker word lukt het me ook beter om verder te slapen. R. meer info

Chinees Sjamanisme, transformatie: Wat het met me heeft gedaan?

Veel: meer begrip, meer inzicht, teruggeven van patronen die niet bij mij horen, meer vrijheid voor mijn eigen gevoel, mijn eigen identiteit, meer rust en acceptatie, en daardoor een start met oplossen van een onrust in mij. Het zaadje is gelegd, nu zelf doorgaan met dit gevoel te versterken, wat zijn uitwerking gaat hebben op hoe ik met bepaalde situaties omga, en indirect verbetering van mijn gezondheid. Daar ben ik van overtuigd!
Paula, dank je wel! meer info