Menu Sluiten

Online workshop meditatie geeft de oplossing

Hartsverlangens

Dinsdagochtend 20, 27 aug en 3 sept 9:00 uur

Meditatie geeft de oplossing. 

Soms zitten we met vragen waar we geen antwoord op weten. Vaak willen we problemen oplossen op intellectueel niveau. Door de voor en tegens tegen elkaar af te wegen kun je blijven twijfelen wat de juiste oplossing is. Door te mediteren kun je het antwoord vinden in je hart. Online mediatie wordt aangeboden door Evenwichtig Leven, dé acupunctuur praktijk in Nijmegen. Evenwichtig leven is een streven van veel mensen tegenwoordig. Maar waar begin je eigenlijk en welke stappen moet je zetten op het gewenste effect te bereiken? Meditatie is al eeuwenlang de manier om dichter bij jezelf te komen. Meditatie helpt je stress en emoties los te laten. De oplossing die je zoekt kan alleen worden gevonden door in je hart te kijken door middel van mediteren of innerlijk spiritueel werk. Elke bijeenkomst heeft een ander thema; levenskracht, bewustzijn en spiritualiteit. 

Hoe werkt een grondende meditatie?

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie.
Tijdens de begeleidde meditatie verbind je je zelf met moederaarde. Dit doe je door een denkbeeldig koord te laten lopen vanuit het perineum of staartbeen helemaal diep diep moeder aarde in. Je maakt het koord vast aan de kern van moeder aarde. Je bent nu verbonden met moederaarde. Het zorgt ervoor dat je je niet gaat zweven en altijd weer terugkomt in je lijf. Je accepteert dat we hier op aarde zijn waar licht en donker bij elkaar horen. Ons lichaam hoort bij de aardse wetten. Als ons lichaam het licht en donker accepteert, is het lichaam een huis voor de ziel.  Dan kan de ziel contact maken met zijn oorsprong. Ons lichaam is ons anker. Hoe beter ons anker is, hoe sterker de verbinding met het universum of de hemelse energie. 

Na afloop van de meditatie is er voor degene die daar behoefte aan heeft nog tijd om persoonlijke vragen te stellen of ervaringen te delen. De sessie vindt plaats via zoom. 

Iedereen die graag vrede, rust en en vertrouwen in het leven wilt.

Iedereen die overvloed, geluk en liefde en gezondheid in zijn leven wilt.

 

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

8:45 – 9:00 uur inloggen

9:00 uur introductie en inleiding, 

9:05  uur meditatie

9: 25 uur einde meditatie

9:25 – 9:45 uur voor de liefhebbers: vragen en uitwisseling van ervaringen 

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zichzelf en zijn of haar intuïtie. Uit ervaring weet ik dat het online mediteren op hetzelfde moment versterkende werking heeft. De bijeenkomst is voor iedereen. De meditatie is de basis. Laat je meedrijven op de stroom van de bijeenkomst en je zult verrast worden.

 

  • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
  • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
  • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
  • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.

Nu al te boeken:

  • 27 aug 2024 om 9:00 uur
  • 3 sept 2024 om 9:00 uur
    20:00 – 22:00 uur ONLINE
Online volle maan meditatie
Online workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

dinsdagochtend 20 augustus 9:00 – 9:25 uur

kosten €4,50 per keer 

alle 3 de keren vooraf boeken €11,00

Online via zoom

workshop online meditatie aanmelden

kosten €4,50 per keer direct online boeken. Alle 3 de keren vooraf boeken €11,00 e-mail info@evenwichtigleven.nl

Reserveer of boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U kunt online betalen via iDeal. 

Online agenda workshops
Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst in Chinese cursus, Meditatie, Workshop