Menu Sluiten

Meditatie Wijchen

Meditatie in Wijchen – ontmoet uw engel en leer meer over voeding

Meditatie in Wijchen is de manier om de eerste stappen te zetten in de richting van een evenwichtig leven. Meditatie wordt al duizenden jaren beoefend in verschillende culturen. Het kan ingezet worden om te genezen, maar ook om dichter bij uzelf te komen bijvoorbeeld. Meditatie in Wijchen wordt aangeboden door de acupunctuurpraktijk Evenwichtig Leven, waar de Chinese geneeskunst centraal staat bij alle behandelingen. De cursussen en workshops rond meditatie in Wijchen zijn een sterke uitbreiding en bieden u de mogelijkheid om uw engel te ontmoeten en meer te leren over de Chinese voedingsleer.

Klik hier om naar de workshops te gaan

Cursussen en workshops rond meditatie in Wijchen

Cursussen en workshops met meditatie in Wijchen als kern maken het mogelijk om meer balans in uw leven te krijgen. Neem bijvoorbeeld de workshop over gezonde voeding. Er wordt dagelijks verteld wat goed en slecht voor u is – en de meningen lopen sterk uiteen. Ook hier biedt de Chinese cultuur uitkomst: de Chinese voedingsleer is opgezet om keizers onsterfelijk te maken en kan ook u helpen bij een lang en gezond leven. Een andere populaire cursus bij de experts op het gebied van meditatie in Wijchen is ‘ontmoeting met je engel’ waarbij de cursisten leren hoe zij een afspraak kunnen maken met hun engel en de aanwezigheid van Aartsengel Michael kunnen herkennen aan de blauwe lichtbollen.

Hij beweert: “De meest ernstige risico’s zijn waarschijnlijk te vinden bij ouderen die gevoelig zijn voor de bijwerking. Pille is geen pil voor personen met een hoog risico.

Zelf aan de slag met leven op een betere manier

Hoe meer kennis u hebt over balans en evenwicht, hoe makkelijker het wordt om een beter leven te hebben. De cursussen en workshops bij de specialisten op het gebied van meditatie in Wijchen helpen u om meer balans en kennis te verkrijgen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u juist direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op via info@evenwichtigleven.nl of telefonisch via 06-81 50 18 74.