Menu Sluiten

Meditatie Nijmegen

Meditatie Nijmegen – op naar een evenwichtig leven

Meditatie in Nijmegen wordt aangeboden door Evenwichtig Leven, dé acupunctuurpraktijk in Nijmegen. Evenwichtig leven is een streven van veel mensen tegenwoordig. Maar waar begint u eigenlijk en welke stappen moet u zetten op het gewenste effect te bereiken? Meditatie is al eeuwenlang de manier om dichter bij uzelf te komen. Dankzij meditatie in Nijmegen vindt u de balans en het evenwicht dat u in uw leven mist. En dankzij de workshops en cursussen weet u precies hoe u kunt beginnen. Klik hier om naar de workshops te gaan

Meditatie geeft de oplossing

Soms zitten we met vragen waar we geen antwoord op weten. Vaak willen we problemen oplossen op intellectueel niveau. Door de voor en tegens tegen elkaar af te wegen kun je blijven twijfelen wat de juiste oplossing is. Maar door te mediteren kun je het antwoord vinden in je hart.

Hoe werkt een grondende meditatie?

Tijdens de begeleidde meditatie verbind je je zelf met moederaarde. Dit doe je door een denkbeeldig koord te laten lopen vanuit het perineum of staartbeen helemaal diep diep moeder aarde in. Je maakt het koord vast aan de kern van moeder aarde. Je bent nu verbonden met moederaarde. Het zorgt ervoor dat je je niet gaat zweven en altijd weer terugkomt in je lijf. Je accepteert dat we hier op aarde zijn waar licht en donker bij elkaar horen. Ons lichaam hoort bij de aardse wetten. Als ons lichaam het licht en donker accepteert, is het lichaam een huis voor de ziel.  Dan kan de ziel contact maken met zijn oorsprong. Ons lichaam is ons anker. Hoe beter ons anker is, hoe sterker de verbinding met het universum.

Reactie deelnemer: ik vond het een zeer goed visualiseerbare geleide meditatie. Hoewel ik wel even moest lachen bij het idee een kom/schaal onder mijn stoel te hebben, werkte het weerkaatsen van de maan erin perfect. Ook het magmavlammetje dat de hele reis deed, deed de truck. 
Bedankt dus voor de ervaring en wat mij betreft is dit voor herhaling vatbaar. 

meditatie Nijmegen

Antwoorden door meditatie

In de stilte die volgt op de meditatie kun je een vraag stellen waarbij je verbinding te maakt met je hart en de kosmos. De antwoorden die verschijnen of die je hoort, ervaar je als een innerlijk weten. Andere ontvangen de antwoorden later in hun dromen. Sommige mensen ervaren de antwoorden in hun contact met hun engel. Door de inzichten te ontvangen met je hart weet je wat de oplossing is van je probleem en hoef je niet meer te twijfelen. Twijfelen geeft een blokkade en stilstand. Door te mediteren komen de oplossing van je problemen naar je toe. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en word je ontvankelijke voor de energie van de kosmos. Hierdoor ervaar je rust en vertrouwen.

meditatie in contact met je engel

 

Ontmoeting met je engel dankzij meditatie in Nijmegen

Uiteraard is er meer tussen hemel en aarde. Wil je helemaal in balans komen, dan biedt meditatie in Nijmegen een uitgelezen kans. Er zijn diverse workshops zoals: de workshop volle maan meditatie of de workshop engelenhealing en meditatie. Tijdens de engelenhealing ontvang je een persoonlijke healing en kun je contact maken met je engel. Tijdens de workshop leer je de tekenen van je engel te zien en ontdek je de blauwe lichtbollen die de aanwezigheid van Michael (de aartsengel) bevestigen. Wil je ook uw engel ontmoeten dankzij meditatie in Nijmegen, wees er dan snel bij. Het aantal cursisten is namelijk begrensd. 

Op naar een evenwichtig leven

Bij Evenwichtig Leven kun je niet alleen terecht met klachten die dankzij de Chinese geneeskunst verholpen kunnen worden. Ook voor meditatie in Nijmegen ben je hier aan het juiste adres. Wil je een workshop volgen om meer balans in uw leven te vinden, uw engel te ontmoeten of wellicht meer te leren over de voedingsleer die Chinese keizers onsterfelijk moest maken? Kom dan eens langs bij Carnotstraat 20 in Nijmegen of bel de praktijk op 06-81 50 18 74. Liever contact per mail over meditatie in Nijmegen? Dat kan ook geheel vrijblijvend via info@evenwichtigleven.nl. Een evenwichtig leven begint bij de eerste stap die u zet.