Menu Sluiten

Meditatie Nijmegen

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Meditatie Nijmegen – op naar een evenwichtig leven

Meditatie in Nijmegen wordt aangeboden door Evenwichtig Leven, dé acupunctuurpraktijk in Nijmegen. Evenwichtig leven is een streven van veel mensen tegenwoordig. Maar waar begint u eigenlijk en welke stappen moet u zetten op het gewenste effect te bereiken? Meditatie is al eeuwenlang de manier om dichter bij uzelf te komen. Dankzij meditatie in Nijmegen vindt u de balans en het evenwicht dat u in uw leven mist. En dankzij de workshops en cursussen weet u precies hoe u kunt beginnen.

Klik hier om naar de workshops te gaan

Ontmoeting met uw engel dankzij meditatie in Nijmegen

Uiteraard is er meer tussen hemel en aarde. Wilt u helemaal in balans komen, dan biedt meditatie in Nijmegen een uitgelezen kans. De cursus ‘ontmoeting met je engel’ stelt u in staat om een afspraak te maken met uw engel. Tijdens de cursus leert u om de tekenen te zien en ontdekt u de blauwe lichtbollen die de aanwezigheid van Michael (de aartsengel) bevestigen. Wilt u ook uw engel ontmoeten dankzij meditatie in Nijmegen, wees er dan snel bij. Het aantal cursisten is namelijk begrensd. Wilt u nog meer in balans komen, kijk dan ook naar de workshop over de Chinese voedingsleer.

Op naar een evenwichtig leven

Bij Evenwichtig Leven kunt u niet alleen terecht met klachten die dankzij de Chinese geneeskunst verholpen kunnen worden. Ook voor meditatie in Nijmegen bent u hier aan het juiste adres. Wilt u een workshop volgen om meer balans in uw leven te vinden, uw engel te ontmoeten of wellicht meer te leren over de voedingsleer die Chinese keizers onsterfelijk moest maken? Kom dan eens langs bij Carnotstraat 20 in Nijmegen of bel de praktijk op 06-81 50 18 74. Liever contact per mail over meditatie in Nijmegen? Dat kan ook geheel vrijblijvend via info@evenwichtigleven.nl. Een evenwichtig leven begint bij de eerste stap die u zet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4452″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]