Vermoeidheid

geplaatst door str connect | apr, 21, 2013 |

Vermoeidheid

Vermoeidheid kennen we allemaal. Normaal herstelt de vermoeidheid na een goede nachtrust.  Vermoeidheid is een probleem  als je hierdoor in het dagelijks leven niet goed kunt functioneren.  Je kunt de vermoeidheid ervaren bij het opstaan, in de loop van de dag of pas rond 20.00 waarbij je op de bank in slaap valt en er niets meer uit hun handen komt. Vermoeidheid staat nooit op zich zelf maar gaat samen met:

vermoeidheid

vermoeidheid belemmert het dagelijks functioneren

andere klachten

De behandeling

Vermoeidheid staat nooit op zichzelf maar hangt samen met andere klachten in het lichaam. De Chinese geneeswijze stelt een diagnose samen aan de hand van alle symptomen. Er wordt uitgegaan van het totaal beeld van de persoon en daardoor wordt vermoeidheid bij iedereen weer anders wordt behandeld.  Acupunctuur en Chinese kruiden hebben een groot bereik om allerlei bijkomende klachten van de vermoeidheid te verhelpen.  Hierdoor is de vermoeidheid goed te behandelen door de acupunctuur en of Chinese kruiden.

Kennismakingsbehandeling

Weten of een behandeling bij u past? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsconsult.  In een half uur tijd krijgt u een goede indruk van de behandeling en weet u meteen of het bij u past.

Praktijkvoorbeeld

Een vrouw met overgewicht heeft klachten van vermoeidheid.  Ze had moeite met inslapen en ging daardoor na 1.00 naar bed.  Ook sliep ze niet goed door. Ze had last van hielspoor waardoor ze beperkt was in bewegen. Het eten viel haar zwaar op de maag en ze had last van haar stofwisseling.

Door de acupunctuur en de Chinese kruiden verbeterde haar slaap en de stofwisseling.  Haar hielspoor herstelde, waardoor ze  meer  kon bewegen.  Haar energie nam toe, waardoor ze is gaan schilderen en muziek maken.

TAGS :