Overgang

geplaatst door str connect | apr, 10, 2013 |

Overgang

In je jonge jaren doe van je alles op je vitale energie. Na je 45e  jaar, als vrouwen in de overgang komen, verandert de hormoonhuishouding. Hierdoor is het van belang om meer te handelen vanuit wijsheid. De energie die je verbruikt moet dan in verhouding staan met wat je eet en slaapt. Als je door blijft gaan als een trein, die niet te stoppen is, pleeg je roofbouw op je lijf.

opvliegers

opvliegers

Klachten

  • opvliegers
  • nacht zweten
  • niet doorslapen of inslapen
  • nachtelijk plassen
  • wisselende stemmingen, snel geïrriteerd
  • heftige of wisselende menstruatie
  • vermoeidheid
  • last van koude
  • haaruitval

De behandeling;

Chinese kruiden in combinatie met acupunctuur zijn uitermate geschikt om de lichamelijke batterij weer op te laden. Hierdoor verdwijnen de klachten en kun je vitaal weer het leven aan. Je haar wordt weer voller en glanzend, je rimpels verzachten of verdwijnen, je gezicht wordt levendig en sprankelend.

Kennismakingsbehandeling

Weten of een behandeling bij u past? Maak vrijblijvend een kennismakingsconsult. In een half uur tijd krijgt u een goede indruk van de behandeling en weet u meteen of het bij u past.

Referentie:

De situatie: Een vrouw heeft last van opvliegers; 7x opvliegers overdag , 3x in de nacht.
De nachtelijke opvliegers zorgden voor slapeloosheid. Door de warmte werd ze wakker en kon vanwege de hitte weer slecht inslapen en lag uren wakker. Met als gevolg vermoeidheidsklachten en hoofdpijn. 
De behandeling: bestaat uit Chinese kruiden en acupunctuur en massage van de schouders. De Chinese kruiden zorgden snel dat de opvliegers overdag en in de nacht afnemen, met als gevolg beter slapen. |
Resultaat: Ik ben een vrouw van 51 jaar en had last van opvliegers door de overgang. Dankzij de behandeling van Paula heb ik geen klachten meer.
Ze heeft me chinese kruiden gegeven en behandeld met acupunctuur.  En passant pakte ze ook een fikse verkoudheid aan en gaf me inzichten in werkstress en familieperikelen. Paula is deskundig en gedreven in haar aanpak. Haar benadering is vrolijk en nuchter. Ik ben blij met haar.

23 opvliegers per etmaal waren killing!

De situatie: Al meer dan 7 jaar had ik last van de overgang. Met name de opvliegers waren killing. Dagen en nachten lang kwamen ze, vaak op de meest ongelegen momenten. Het verstoorde ernstig mijn nacht rust, maar ook mijn zelfvertrouwen. Hoewel ik er altijd maar grapjes over maakte, om het verlies van zelfvertrouwen weg te praten, maakte het me erg onzeker. Ik ondernam diverse pogingen om van die opvliegers af te komen. Pillen of druppels van de drogist, die van alles beloven, zelfs behoud van je slanke taille…..Medicatie van de huisarts, die helaas ernstige bijwerkingen konden geven. Middeltjes op advies van vriendinnen, die bij hen goed werkten, maar helaas, bij mij werkte er niks. Ik werd wanhopig en zocht online naar een betere oplossing. Zo vond ik Paula. Ik kwam bij haar met gemiddeld 23 opvliegers per etmaal.
De behandeling: Tijdens de twee wekelijkse bezoekjes wist ze met behulp van Chinese kruiden, acupunctuur, voedingsadviezen en goede gesprekken dit aantal naar het meer dan acceptabele aantal van 6 á 8 terug te brengen.
Resultaat: Doordat de opvliegers sterk verminderd waren kon ik hierdoor weer beter slapen. Ik kreeg ook weer energie om aan mijn andere issues te werken. Gewichtstoename, stress, persoonlijke struggles. Dankzij de deskundige behandeling en de gesprekken met Paula lukte het me om weer in balans te komen. Ik voel me stukken beter, energieker. Het gaat weer goed met me!

Renate Vissers

 

TAGS :