Diabetes

geplaatst door Paula Holtzer | apr, 17, 2013 |

Diabetes

Bij diabetes kan het lichaam het bloedsuikergehalte van het lichaam niet meer regelen.  De meest voorkomende vorm is diabetes type 2. 

 

Klachten als gevolgen van diabetes

  • Maag darmklachten; misselijkheid, verstopping, diarree en opgeblazen gevoel
  • Huidklachten; droge huid, verkleuringen of minder pigment
  • Depressie
  • Gewrichtsproblemen.
  • Hoge bloeddruk
  • Gewichtsproblemen
  • vermoeidheid

De behandeling

De Chinese kruiden ondersteunen het reguleren van de bloedsuikerspiegel en reduceren ontstekingsreacties.  Tevens richt Chinese geneeskunde zich op het ondersteunen van bijkomende klachten. Bij diabetes is het belangrijk dat de cliënt onder controle van de reguliere gezondheidszorg staat, zodat er een goede afstemming is van de reguliere medicijnen.  Chinese kruiden en acupunctuur kunnen ingezet worden naast de reguliere medicijnen. Bij diabetes 2 kunnen de Chinese kruiden en acupunctuur verbetering geven van de gezondheid. In de praktijk merk ik dat cliënten minder insuline nodig hebben en dat de suikerspiegel beter constant blijft. De behandelingen verminderen stress en ondersteunen bij het verbeteren van lifestyle. Cliënten voelen zich vitaler door behandelingen van acupunctuur en Chinese kruiden.

Kennismakingsbehandeling

Weten of een behandeling bij u past? Maak vrijblijvend een kennismakingsconsult. In een half uur tijd krijgt u een goede indruk van de behandeling en weet u meteen of het bij u past.

Referentie

Verslag van Fred Rutgers 5 maart 2014
Net weer afgebeuld door Rick van Fysiofit Eerbeek. Maar ach no pain no gain! Dus we gaan gewoon door! Met hulp van Paula Holtzer en haar acupunctuur en chinese kruiden ben ik inmiddels ook al 18 kilo kwijt. Paula heeft mij geholpen om betere keuzes te maken qua eten en haar kruiden en naalden helpen echt! Daarom eet ik nu beter en slimmer brood. Het zuurdesem Speltbrood zorgt ervoor dat in lekkerder en ook minder eet en door het spelt in plaats van tarwe heb ik ook een gelijkmatigere spijsvertering en als diabeet een stabieler bloedsuiker niveau! Dank  Paula voor je steun, tips en inspiratie!

Publicaties

Wetenschappelijk onderzoek naar diabetes in relatie tot ontstekingen en het gebruik  van Chinese kruiden.
Conclusie:Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat diabetes samengaat met ontstekingsreacties en bevestigt dat  het gebruik  van Chinese kruiden  effectief is bij diabetes.

 

 

 

TAGS :