Menu Sluiten

Jubileumaanbiedingen

Jubileumaanbieding 20 jaar Evenwichtig leven

Met jubileumaanbieding naar workshop healing en verbinding 2 oktober

Hierbij willen we je uitnodigen voor een bijzondere meditatieavond. Nadat we (Paula, Roland, Manuel en Jarno)  samen een aantal keren bij elkaar zijn geweest, ervaarden we een krachtige werking van deze bijeenkomsten. Graag willen we dit delen met vrienden en bekende en geïnteresseerde, zodat we een krachtige cirkel vormen en elkaar versterken.
De avond wordt gefaciliteerd door Jarno, met helende vermogens, Manuel met Grondende en spirituele kwaliteiten vanuit het boeddhisme. Roland met kennis over de geschiedenis in relatie tot nu en Paula die werkt vanuit de Chinese geneeskunde en begeleidt de meditatie. We vragen een vrijwillige bijdrage en aanmelding via e-mail of aanmeldingsformulier.

  • Voor iedereen die meer licht en liefde wilt in zijn leven. 
  • Voor iedereen die zich wil inzetten voor een wereld waarin gezondheid, vrede en sociale rechtvaardigheid de norm zijn en niet de uitzondering. 
  • Voor mensen met klachten zoals, vermoeidheid, allergieën, hooikoorts, reuma, hoge bloeddruk, menstruatieklachten, prikkelbare darm syndroom, huidklachten, long-covid, overgangsklachten, spijtoptanten, depressie, stoppen met roken en alcohol of andere verslavingen. 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Achtergrond informatie:

Op deze avond is het thema  Herfst: Door vertrouwen durven loslaten.  Roland zal het hebben over de WHO en pandemie wetgeving en hoe je gezond kunt blijven.  

Meditatie

We gaan samen mediteren hierdoor ben je deze avond in de gelegenheid om met je eigen hartenwensen in contact te staan. De avond zorgt dat je verbinding staat met je zelf en je natuurlijke omgeving

Healing:

Er vindt een healing plaats door Jarno en Manuel. Jarno staat afgestemd op de Hemelse energie en kan met zijn bio tensor helende frequenties door geven. Jarno zet zijn helende kwaliteiten in en deze worden versterkt door de grondende energie van Manuel. 

Na afloop is er de gelegenheid om bij te praten.

We gaan samen mediteren in een cirkel, dat is veel krachtiger dan alleen. We verbinden met elkaar en zetten ons zelf in het licht, hierdoor hebben de negatieve krachten geen kans meer. De meditatie versterkt je vitaliteit en immuunsysteem. De meditatie geeft vermindering van stress en lichamelijke klachten. 

Tijdens de bijeenkomst maken we gebruik van de helende energie van de Orgonstraler. 

Inschrijven: workshop ontgiften en healing met de engelen

Maandag 2 oktober
Tijd 20:00 – 22:00

  • Een vrijwillige bijdrage om uit de kosten te komen
  • Max 18 deelnemers. 

 

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de VuurvliegTweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online je  workshop 

Het aanmelden kan door een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl te sturen of direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.