Menu Sluiten

Yurt engelenworkshop

Yurt engelenworkshop

8 mei Yurt engelenworkshop

Workshop in contact met je engelen

Zuivering en opladen

Het is voorjaar en dat is een prima tijd voor zuivering van lichaam en geest. Binnen de Chinese geneeskunde is in het voorjaar de lever actief. De energie van de lever beweegt naar buiten. De gifstoffen en onverwerkte emoties die gekoppeld zijn aan de lever zoals jaloezie, boosheid, irritatie en schuldgevoel komen vrij. Als je deze lichamelijke gifstoffen en emoties niet loslaat ervaar je voorjaarsmoeheid. In het voorjaar is het altijd goed om een leverreiniging te doen, waardoor je je lichamelijk weer fit voelt. Als je je ballast hebt losgelaten kun je daarna weer makkelijk opladen. Deze workshop gaan we door lichaamswerk, meditatie en met hulp van de engelen ons zelf zuiveren en opladen. Je kanaal van licht (gelegen rondom de wervelkolom) is vrij om boodschappen van de hemel te ontvangen.

De workshop vindt plaats in een prachtige yurt. Deze yurt is een originele ronde tent afkomstig van de sjamanen uit Mongolie. De yurt is een krachtplek en staat in een rustig gebied in Vierlingsbeek. Het samen mediteren op deze krachtplek creëert een hemelpoort waardoor iedereen makkelijk in verbinding kan komen met zijn innerlijke stem en/of de stem van de engelen. Door een dag te zijn in de yurt heb je het gevoel er helemaal uit te zijn en kun je weer opgeladen naar huis.

 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; die last hebben van negativiteit uit de omgeving, energie kunnen aanvoelen 
 • bij  lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
 • balans tussen prive en werk: de juiste balans tussen inspanning en ontspanning van het leven. Het ervaren van innerlijke rust en kunnen genieten van de stilte.

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

ochtend

 • Kennismaken met koffie en thee
 • Introductie over engelen en uitwisselen van ervaringen
 • Eenvoudige lichaamsoefeningen om contact te maken met je lichaam en de engelen
 • Zuivering met salie en brandnetelthee

Lunch en wandeling

 • Kaartlegging
 • Meditatie de hemelsekringloop met een diepe gronding, zuivering van aura en chakra’s, verbinding met je engelen of de hemelse energie, waardoor je boodschappen kunt ontvangen
 • uitwisseling van ervaringen
 • Met een drankje en muziek

zondag 8 mei en 5 juni

Inschrijven Yurt engelenworkshop

zondag 8 mei 11:00 -16:00 uur                                                                                           

€40 incl thee, koffie, soep en drankje na afloop.

Klaphekken 7
Vierlingsbeek

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Cursussen, Engelencursus, Workshop