Menu Sluiten

Workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

volle maan meditatie

maandag 2 november 2020, volle maan meditatie

Tijdens de volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. Tevens is er aandacht voor de witte bloemen meditatie. Deze heeft tot doel vrede in jezelf en de aarde te brengen. HSP’ ers zijn extra gevoelig voor de volle maan. Als het volle maan is, is de aantrekkingskracht van de maan op de aarde het sterker dan normaal. De  volle maan meditatie is de perfecte timing om je wensen los te laten en over te dragen aan de engelen. 2 november is de perfecte dag om hun steun te vragen om je hartsverlangens tot uitvoer te brengen. Tijdens deze Chinese meditatie maak je contact met je bron en je intuïtie. Je leert luisteren naar je innerlijke stem en bij jezelf te blijven. 

Iedereen die graag meer overvloed en geluk in zijn leven wilt

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De avond zal bestaan uit informatie, volle maanmeditatie en het schrijven van je hartsverlangens. Het gebruiken van je gedachtenkracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen.

 • We staan stil bij ideeën en wensen
 • Witte bloemenmeditatie
 • We worden bewust van onze mogelijkheden
 • Meditatie is een goed methode om je emoties tot rust te krijgen. 

We vragen hierbij hulp aan de engelen van overvloed. Een positieve geesteshouding en de volle maan zorgt voor positieve resultaten. 

Woensdag 2 september valt samen met de het hellefeest of voorouderverering. De poort van de hemel staat open waardoor zielen deze dag naar de aarde kunnen komen om vervolgens voor een jaar te vertrekken meer info

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor je diepste verlangens. Door mediteren ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • een betere nachtrust,
 • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
 • in contact met je hartsverlangens

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. . We vragen we hulp van de engelen tijdens de meditatie en we laten ons inspireren door middel van engelenkaarten. De bijeenkomst is voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je wel of niets hebt met engelen. De meditatie is de basis. Laat je meedrijven op de stroom van de bijeenkomst en je zult verrast worden.

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp. Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

Esther volgde afgelopen januari 2020 de workshop volle maanmeditatie en hartsverlangens bij mij. Ze wil haar bijzondere ervaring graag met jullie delen. Soms wens je andere dingen dan je van te voren van plan was  Lees over haar ervaring

 • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
 • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.
 • Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen. Dankbaar. 
  Barbara Croonen

   

Nu al te boeken:

 • donderdagavond 1 okt stoptober 
  19.30 – 22.00
 • maandagavond 2 nov 20.00 – 22.00 
 • maandagavond 30 nov 20.00 – 22.00
Volle maan meditatie
Workshop Volle maan meditatie en hartsverlangens op de 1,5 meter

woensdagavond 2 nov 2020 van 20.00 – 22.00 uur

De prijs voor de mediatieavond bedraagt €17,50
 Vragen, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

 • Inclusief thee en meditatie op MP3
 • Max 11 deelnemers

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

workshop hartsverlangens en volle maan meditatie aanmelden

Wat zijn jou hartsverlangens voor 2020?

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Aanmelden voor de reservelijst of als u  vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online betaalt, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inEngelencursus, Workshop