Menu Sluiten

Workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

Maandagavond 6 april 2020, Super volle maan Online

In de workshop gaan we contact maken met onze hartsverlangens tijdens de volle maan meditatie. Tevens is er aandacht voor de witte bloemen meditatie. Deze heeft tot doel vrede in jezelf en de aarde te brengen. Maandag 6 april is het twee dagen voor Super volle Eimaan. Super volle maan betekent dat de maan extra groot te zien is vanaf de aarde en heel dichtbij de aarde staat. HSP’ ers zijn extra gevoelig voor Super volle maan. Als het Super volle maan is, is de aantrekkingskracht van de maan op de aarde het sterker dan bij gewone volle maan. Bij volle maan is het een perfecte timing om je wensen los te laten en over te dragen aan de engelen. Tijdens deze Chinese meditatie maak je contact met je bron en je intuïtie. Je leert luisteren naar je innerlijke stem en bij jezelf te blijven. De Super volle Eimaan is een goede timing om ons voor te bereiden op deze krachtige energie van de lente.

Iedereen die graag meer overvloed en geluk in zijn leven wilt

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De avond zal bestaan uit informatie, meditatie en het schrijven van je hartsverlangens. Het gebruiken van je gedachtenkracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen.

 • We staan stil bij ideeën en wensen
 • We worden bewust van onze mogelijkheden
 • Meditatie is een goed methode om je emoties tot rust te krijgen. 

We vragen hierbij hulp aan de engelen van overvloed. Een positieve geesteshouding en de volle maan zorgt voor positieve resultaten. De tijd voor de volle maan is een goede periode om je huis op te ruimen. 

Je bent welkom op deze inspirerende en feestelijke avond.

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor je diepste verlangens. Door mediteren ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • een betere nachtrust,
 • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
 • in contact met je hartsverlangens

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. De locatie Centrum de Vuurvlieg is een krachtplek. Het is namelijke een prachtige locatie en door de bouw en de ligging zorgt het voor een goede ontspannen meditatie. Ook vragen we de hulp van de engelen tijdens de meditatie en laten we ons inspireren door middel van engelenkaarten. De bijeenkomst is voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je wel of niets hebt met engelen. De meditatie is de basis. Laat je meedrijven op de stroom van de bijeenkomst en je zult verrast worden.

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp. Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

 • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden. 

Nu al te boeken:

 • Maandagavond 8 juni 20.00 – 22.00
 • Maandagavond 6 juli 20.00 – 22.00

Inschrijven workshop hartsverlangens en volle maan meditatie

Wat zijn jou hartsverlangens voor 2020?

maandagavond 6 april 2020

van 20.00 – 22.00 uur

Prijs: €0,00
Max 11 deelnemers

De workshop word online gegeven en is gratis. 

Aanmelden via

info@evenwichtigleven.nl

Je krijgt een handleiding om je aan te melden via zoom. Het is niet moeilijk 

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online betaalt, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Posted in Engelencursus, Workshop