Menu Sluiten

Workshop mozaïeken

mozaïeken je eigen altaar

Hoe maak je je eigen altaar? Zaterdag 5 november

In deze workshop gaan we onze eigen altaar mozaïeken of een lotusbloem. Een altaar is een plek waar je in verbinding komt met de hemelse energie. Voor de een is de hemelse energie, boeddha, een geliefde aan genezijde, voorouders, engelen, de bron, de zon, of god. Je altaar krijgt een plek in je huis. Door een kaarsje aan te steken of er iets neer te leggen uit de natuur, kom je in verbinding met moederaarde en kun je hulp vragen aan de hemel. Je altaar is ook een plek om boven te bedanken voor het goede in je leven.

Workshop mozaïeken
rond altaar
spits altaar

Bijzondere Voorbereiding
Het bijzondere aan deze workshop is dat we voorafgaand aan de het maken van je altaar ons gaan verbinden met de hemelse energie. Door de meditatie en door engelenkaarten wordt je intentie voor je altaar duidelijk. Deze intentie helpt je om je altaar te maken terwijl je in verbinding bent met de hemelse energie. Je komt in een natuurlijke flow waardoor je vanzelf weet welke kleuren en welke steentjes je wilt gebruiken. Een zelfgemaakt altaar verhoogt de energie in je huis. Het helpt om van je huis een kracht plek te maken. Je kunt in plaats van een altaar ook een Lotusbloem voor bijv. een kaarsje mozaïeken. 

Lotusbloem mozaïeken

Je altaar Mozaïeken

Mozaïeken is een techniek waarbij je steentjes vastlijmt op een ondergrond en daarna ga je voegen waardoor de ruimte tussen de steentjes worden opgevuld. Je kunt kiezen uit twee vormen altaars die zijn gemaakt van pdf-plaat. Iedereen kan mozaïeken ook als je het nog nooit gedaan hebt. Door de steentjes ontstaat er een prachtig kleur effect waardoor je blij wordt van het resultaat.

Wil je meer dan alleen steentjes, dan kun je voor het altaar eventueel materiaal van thuis meenemen: zoals edelsteentjes, een Boeddha- of engelenbeeldje, een spiegeltje of iets anders.

gouden engel

Begeleiding

Carla is een ervaren docent in het geven van mozaïeken. Ze helpt je op een prettige manier en geeft de juiste aanwijzing waardoor het iedereen lukt om er iets moois van te maken. Paula geeft voordat we praktische aan de slag gaan een meditatie en de kaartlegging waardoor je met de juiste intentie je altaar kunt maken. 

  • Carla afgestudeerd in beeldende vorming, ervaren in het geven van creatieve workshops
  • Paula Holtzer acupuncturist, begeleider van workshop in HSP, engelen en meditatie

 

Programma

  • 10:30 inloop met koffie en thee
  • 11:00 kaartlegging en meditatie
  • 12:00 mozaïeken
  • 13:00 pauze inclusief lunch
  • 14:00 mozaïeken
  • 17:00 afsluiting

Inschrijven workshop Mozaïeken

zaterdag 1 oktober  van 10:30 – 17:00 uur

€69,-

Atelier Carla, Hazenkampseweg Nijmegen 

Reserveer of boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U kunt online betalen via iDeal. 

Online agenda workshops
Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail info@evenwichtigleven.nl

Lotusbloem mozaïeken
Geplaatst in Cursussen, Engelencursus, Meditatie, Workshop