Menu Sluiten

Workshop mediteren met je beschermengel

in contact met je beschermengel

Workshop Mediteren met je beschermengel, 18 maart

In de workshop gaan we ons verbinden met onze beschermengel. De Orgonstraler zorgt voor detoxen en een hoge frequentie. De ampullen met de frequenties van de Chakra’s zorgen voor een goede afstemming met je engel. Aartsengel Metatron is de engel van de kristallen en helpt ons in onze kracht te zetten. Je beschermengel geeft je steun en vertrouwen.

Je kunt ’bellen’ met je engelen en een praktisch ’telefoon’gesprek voeren. Tijdens de meditatie kun je visuele afbeeldingen op je netvlies krijgen met de juiste informatie of boodschappen van je beschermengel ontvangen. 

Centrum de Vuurvlieg is een mooie krachtplek waardoor we onze frequentie verder kunnen verhogen. Samen in een cirkel mediteren is een krachtige methode om makkelijker in contact te komen met de engelen.

 • Voor iedereen die meer licht en liefde in zijn leven wil ervaren
 • wil leren mediteren 
 • leren omgaan met hooggevoeligheid, HSP
 • leren hulp van je engelen of de hemelse energie vragen
 • na afloop ontvang je een meditatie die je dagelijks kunt gebruiken. 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

 • Welkom met thee.
 • Kennismakingsrondje.
 • Eenvoudige grondende oefeningen.
 • Hoe kom je in contact met je beschermengel
 • Korte pauze
 • Uitleg en opschonen van de aura en 12 chakra’s mbv de Chakra frequenties van de Orgonstraler. 
 • Geleidde meditatie in contact met je beschermengel
 • Schrijven met je engel, het uitwerken van affirmaties, boodschap van je engel
 • Afsluiting met de helende lichtzuil

We gaan mediteren om in contact te komen met onze beschermengel. Meditatie helpt je om inzichten te krijgen en om verbinding te maken met je hartsverlangens. Je leert negatieve energie afvoeren en positieve energie binnen te halen. Hierdoor voel je je energiek en blij. 

Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron is de engel die je helpt om te manifesteren. Hij is de engel die op aarde heeft geleefd. Aartsengel Metatron beheerst de kristallen van Atlantis die zich in de aarde bevinden. De informatie van deze grote kristallen komt sinds 2008 vrij. Door je te verbinden met de kristallen en Aartsengel Metatron kun je informatie ontvangen uit de tijd van Atlantis en erna.
Metatron aanroepen helpt bij de Chakra’s schoonmaken. Metatron maakt gebruik van heilige geometrische figuren om de Chakra’s energie centrums in ons lichaam op te schonen. We gaan gruik maken van de ‘Kubus van Metatron’

Kubus van Metatron

 

Engelen en religie

Engelen zijn de boodschappers van de Hemel. Hoewel zij in verschillende religie ter sprake komen, staan zij los van religie. Engelen zijn je begeleiders die vanaf je geboorte bij je zijn. Je kunt onvoorwaardelijke liefde van hen ontvangen. Zij staan altijd tot je beschikking. Zij kunnen het meeste voor je doen als je ze om hulp vraagt. Thema’s: Helderheid, zuiverheid, verheldering, reiniging, bevrijding, bescherming, kracht, structuur, wilskracht, handelen, moed en waarheid 

Door naar binnen te keren, kun je contact maken met de kosmische energie. De spirituele verbinding geeft inspiratie en laat je verbeelding spreken. Meditatie helpt je om je verbeelding te openen. De een krijgt beelden, de ander hoort zijn innerlijke stem, en weer een ander krijgt inspiratie voor zijn hartenwensen. In de stilte die we door de meditatie hebben gekregen, gaan we op een creatieve manier ons uiten via tekenen of schrijven, puur om voor onszelf vorm te geven aan wat ons inspireert.

We gaan samen mediteren in een cirkel, dat is veel krachtiger dan alleen. We verbinden met elkaar en zetten ons zelf in het licht, hierdoor hebben de negatieve krachten geen kans meer. De orgonstraler is een apparaat dat fijnstoffelijke frequenties doorgeeft. In de orgonbeker worden de frequenties van de Chakra’s geplaatst. Dit helpt om je Chakra’s te zuiveren en en op elkaar af te stemmen. De frequenties van de Orgonstraler is zo sterk dat iedereen wordt meegenomen in een diepe meditatie en contact kan maken met de energie van je engel.

Tijdens de bijeenkomst maken we gebruik van de helende energie van de Orgonstraler. 

reviews

 • Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
 • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartewensen visualiseren.
 • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

Inschrijven workshop mediteren met het licht van de engelen

maandag 18 maart 2024 

Tijd 20:00 – 22:00 uur

Welkom vanaf 19:30 uur

€24,00

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus