Menu Sluiten

Workshop engelen healing en meditatie

Paula Holtzer

Engelen healing maandagavond 28 november 2022

Tijdens deze avond krijg je een persoonlijke engelen healing. Ik gebruik het licht en de liefde van de engelen. De groep is daarom max. 9 personen. We komen we door middel van Chinese meditatie in contact met onze engel.  Je wordt meegenomen in de positieve vibes of vibratie. Het mediteren geeft verbinding met elkaar en onze engelen. Je kunt je engel vragen stellen en zij ondersteunen je met hun liefde, warmte en wijsheid.  Na deze meditatie krijg je een persoonlijke engelen healing. Hierbij maak ik gebruik van de 12 Chakra’s waar we momenteel beschikking over hebben. 

 • Iedereen die last heeft van overgewicht, darmklachten, vermoeidheid, allergieën, slaapproblemen of andere lichamelijke of emotionele klachten
 • Voor iedereen die fit en vitaal door het leven wilt
 • Voor iedereen die meer licht en liefde in zijn leven wil ervaren
 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; zij leren meer te vertrouwen op hun innerlijke intuïtie en leren zich beter af te sluiten voor negativiteit uit de omgeving.

Tijdens de engelenhealing werk ik op muziek en gebruik daarbij het licht en liefde van de engelen. Ik behandel ieder afzonderlijk. De behandeling reinigt je aura chakra en aura. Ik werk  met edelstenen waardoor er een healing kan plaats vinden. Als ik bezig ben voel ik dat ik word ondersteund door de engelen. Sommige mensen ervaren dat ze bij de voeten worden beet gepakt en dan sta ik achter bij het hoofd. Dat is engelenmagie. De engelenhealing geeft rust en vertrouwen. Het kan ook verder op je lichaam doorwerken. Je merkt bijvoorbeeld dat je beter gaat slapen en pijn in het lichaam of andere klachten verdwijnen. 

De avond is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hierdoor kun je spanning uit je lichaam los laten. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en word je ontvankelijk voor de energie van je engel. Door de workshop  ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • meer vreugde in je leven

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. Door samen te mediteren gaat de vibratie omhoog en is de focus sterker. In deze hoge frequentie kun je je engel goed ervaren. De ruimte de Vuurvlieg is een krachtplek met goede vibes, wat het contact met je engel ten goede komt.

 • Chinese meditatie gebaseerd op yin yang principe, acceptatie van positieve en negatieve krachten
 • Aarden en afvoeren van negatieve energie
 • ontwikkeling van je hooggevoeligheid, HSP
 • het reinigen en vitalisering van Chakra en aura
 • Ervaren van rust en vertrouwen
 • Je krijgt een persoonlijke aura en Chakra reiniging

19.30 Inloop met koffie en thee

20.00 Aarden met yin en yang 
20.15 herkennen van engelen signalen
20.30 werken met engelenkaarten
20. 45 ervaringen uitwisselen

21.00 engelen healing

21.45 afsluiting met thee
22.00 einde

In mijn praktijk werk ik met engel Raphael en Michael. Zij weten wat er nodig is om iemand te healen. Na een chakra  aura behandeling zijn mensen hun migraine kwijt of andere lichamelijke of emotionele klachten. Soms hoor ik de stem van de partner die vraagt wat hij nodigt heeft voor de relatie. Aartsengel Michael helpt met zijn lichtzwaard koorden te verbreken. Mensen zijn door vastzittende emoties nog verbonden met andere mensen of relaties. Raphael heeft genezend licht en zorgt voor een diepe ontspanning en loslaten. De aura chakra behandeling zorgt ervoor dat mensen weer geaard zijn en verbonden met de spirituele wereld. Zij voelen zich weer vol vertrouwen en ontspannen in hun lijf.

 • De Chinese meditatie geeft mij ontspanning en een betere slaap, zelfs meer ontspanning dan andere meditaties 
 • Ik heb minder last van pijn in mijn lichaam. Als ik pijn heb roep ik de engelen aan. 
 • De bijeenkomst geeft rust en vertrouwen. Ik ben wakkerder geworden. 
 • Door de verhalen van anderen kan ik de aanwezigheid van de engelen beter voelen
 • Inspirerende bijeenkomst met veel dierbaren onder ons

maandag 5 december Volle maan en hartsverlangens  om 20:00-22.00

verbinding met de 12 chakra's

maandag 28 nov 2020
van 19.30 – 22.00  

Prijs: € 24,50
incl. thee
max 9 deelnemers

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online betaalt, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst in Engelencursus, Meditatie, Workshop