Menu Sluiten

Workshop engelenhealing en meditatie

engelen en meditatie

Maandagavond 9 nov of maandag 23 nov 2020

 1. Voor iedereen die fit en vitaal door het leven wilt
 2. Voor iedereen die meer licht en liefde in zijn leven wil ervaren
 3. hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; zij leren meer te vertrouwen op hun innerlijke intuïtie en leren zich beter af te sluiten voor negativiteit uit de omgeving.
 4. Iedereen die last heeft van overgewicht, darmklachten, vermoeidheid, allergieën, slaapproblemen of andere lichamelijke klachten

Tijdens deze avond krijg je een engelenhealing. Ik gebruik het licht en de liefde van de engelen. De groep is daarom max. 6 personen. We komen we door middel van Chinese meditatie in contact met onze engel.  Je wordt meegenomen in de positieve vibes of vibratie. Het mediteren geeft verbinding met elkaar en onze engelen. Je kunt je engel vragen stellen en zij ondersteunen je met hun liefde, warmte en wijsheid.  Tijdens deze meditatie krijg je een persoonlijke engelenhealing. Mijn stijl van werken wordt heel mooi verwoord door Christina von Dreien. Haar laatste boek heet bewustzijn schept vrede. 

Tijdens de engelenhealing werk ik op muziek en gebruik daarbij het licht en liefde van de engelen. Ik behandel ieder afzonderlijk. Tijdens de behandeling worden je chakra en aura gereinigd. Verder werk ik met edelstenen waardoor er een healing kan plaats vinden. Als ik bezig ben voel ik dat ik word ondersteund door de engelen. Sommige mensen ervaren dat ze bij de voeten worden beet gepakt en dan sta ik achter bij het hoofd. Dat is engelenmagie. De engelenhealing geeft rust en vertrouwen. Het kan ook verder op je lichaam doorwerken. Je merkt bijvoorbeeld dat je beter gaat slapen.

De avond is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hierdoor kun je spanning uit je lichaam los laten. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en word je ontvankelijk voor de energie van je engel. Door de workshop  ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • meer vreugde in je leven

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. Door samen te mediteren gaat de vibratie omhoog en is de focus sterker. In deze hoge frequentie kun je je engel goed ervaren. De ruimte de Vuurvlieg is een krachtplek met goede vibes, wat het contact met je engel ten goede komt.

 • Chinese meditatie gebaseerd op yin yang principe, acceptatie van positieve en negatieve krachten
 • Aarden en afvoeren van  negatieve energie
 • leren omgaan met onrechtvaardigheidsgevoel
 • leren omgaan met HSP, hooggevoeligheid
 • het reinigen en vitalisering van Chakra en aura
 • herkennen van de signalen van de engelen
 • boodschappen ontvangen van je engelen
 • schrijfmeditatie 
 • Ervaren van rust en vertrouwen

19.30 Inloop met koffie en thee

20.00 Aarden met yin en yang 
20.15 herkennen van engelen signalen
20.30 werken met engelenkaarten
20. 45 ervaringen uitwisselen

21.00 engelenhealing

21.45 afsluiting met thee
22.00 einde

Hoe meer ik me met engelen bezig houd, hoe leuker het is. Als ik vragen aan boven stel krijg ik ook antwoorden. Hierdoor kan ik mijn weg in het leven makkelijker vinden. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen.

 • De Chinese meditatie geeft mij ontspanning en een betere slaap, zelfs meer ontspanning dan andere meditaties 
 • De dag gaf me veel inzichten
 • De dag geeft rust en vertrouwen. Ik ben wakkerder geworden. 
 • Door de verhalen van anderen kan ik de aanwezigheid van de engelen beter voelen
 • Inspirerende dag met veel dierbaren onder ons

maandag 23 november  om 19.30 -22.00

maandag 23 nov 2020
van 19.30 – 22.00  komt ter vervallen. 

Als je graag mee wilt doen kun je een e-mail sturen naar info@evenwichtigleven.nl

We houden je op de hoogte van de volgende datum

Prijs: € 29,50
incl. thee
max 9 deelnemers

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online betaalt, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inEngelencursus, Meditatie, Workshop