Menu Sluiten

Vitaal door engelen healing

meditatie in contact met je engel

Gratis online workshop 21 april

Wil je ook energiek, veerkrachtig en met plezier het voorjaar door? Heb je genoeg van je voorjaarsmoeheid, hooikoorts, stress en slapeloosheid. Dan kun je meedoen met de engelenhealing. Je heelt veel sneller als je samen mediteert en positieve gedachten met elkaar deelt. We vragen Aartsengel Raphael, de engel van genezing om je te helen. Laat deze energie je lichaam reinigen en vitaal worden. We gaan onze spirituele vitaminen aanvragen bij Aartsengel Raphael en het universum. De workshop is onderdeel van de Open avond van Bewust Nijmegen.

Tijdens de online workshop vitaal door engelen healing ontvang je gratis een engelen healing. Engelen mogen alleen iets doen als je erom vraagt, dus is het van belang dat je openstaat voor de helende energie van de engelen. Veel mensen hebben in het voorjaar last van allerlei klachten zoals voorjaarsmoeheid, snel geïrriteerd, hooikoorts, slapeloosheid, hoofpijn, pijnlijke nek-, schouder- en rugklachten, opvliegers, tinnitus, menstruatieklachten, overzicht klachten.
In de workshop vragen we onze engel om vitaliteit zoals energie, motivatie en veerkracht. Vitaliteit werkt door op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Tijdens de meditatie vragen we Raphael, de engel van genezing, om helende energie om alle klachten waar je last van hebt te laten verdwijnen.  

Tips: vitaal in het voorjaar

  • Vraag je engel om vitaliteit
  • Vul je longen met zuurstof door elke dag buiten te wandelen en laat je lichaam zich opladen met zonlicht
  • Workshops engelen en volle maanworkshop : Unieke gebeurtenis, drie keer Super volle maan achter elkaar

vitaal

Vitaal met de Engelen

Engelen zijn de boodschappers van de Hemel. Hoewel zij in verschillende religie ter sprake komen, staan zij los van religie. Engelen zijn je begeleiders die vanaf je geboorte bij je zijn. Je kunt onvoorwaardelijke liefde van hen ontvangen. Zij staan altijd tot je beschikking. Zij kunnen het meeste voor je doen als je ze om hulp vraagt. Aartsengel Raphael helpt je vitaal te voelen. Je engelen geven je ingevingen, ze laten je oog vallen op iets wat voor jou belangrijk is. Intuïtie en toeval zijn tekenen dat de engelen aan het werk zijn. Zij geven je boodschappen via dromen. Engelen gidsen je door het leven.

Engelen helpen bij pijn

Persoonlijke ervaring: Sinds Pasen ondervond ik lichamelijke klachten die mij zwaarmoedig stemde.  Uit eindelijk kwam het idee om Paula eens te bellen. Haar advies was om Aartsengel Raphael om hulp te vragen. Ik heb toen s’avonds een meditatie gedaan en speciaal Raphael om hulp gevraagd en ben toen gaan slapen. De volgende dag werd ik zonder lichamelijke pijn wakker en daarmee ook mijn negatieve gedachten die daaruit voortkwamen. Ik denk er nog iedere dag met verbazing daarop terug. Ik had in de weken daarvoor van alles geprobeerd maar het werkte/lukte me niet om uit die situatie te komen. En met een meditatie en een hulpvraag naar de engelen lukt het me om de donkere tijd toch een lichtspoor te zien. Sinds die dag vraag ik Raphael en de andere engelen iedere dag om hulp. Ze zijn er wanneer je om hulp vraagt. Nathalie

Aanmelden

De online workshop: Vitaal door engelenhealing, wordt gegeven tijdens de Openavond van Bewust Nijmegen op 21 april. Je kunt je alvast aanmelden via info@evenwichtigleven.nl. Binnenkort kun je je ook direct aanmelden via Bewust Nijmegen. Het thema van de Open Avond Bewust Nijmegen is Vitaliteit. Diverse professionals bieden gratis hun workshops aan en zorgen voor een gevarieerd programma. Je bent welkom.

Geplaatst inEngelencursus