Menu Sluiten

Workshops: Vitaal de lente door

vitaal

Kantelpunt van de lente 13, 20, 27 maart

Wil je ook energiek, veerkrachtig en met plezier het voorjaar door? Heb je genoeg van je voorjaarsmoeheid, hooikoorts, stress en slapeloosheid. Op dit moment zitten we in een periode dat de energie van binnen naar buiten beweegt. De lever wordt in het voorjaar actief. De eerste knoppen lopen al uit. Astrologisch is er ook veel aan de hand. Mars is op dit moment heel actief en zorgt ervoor dat alles wat nog niet gezien zichtbaar wordt, zowel in ons privéleven als op maatschappelijk niveau. Hierdoor kun je last hebben van zware energie, die lastig los te laten is. De workshops zorgen ervoor dat je de energie van je lichaam zicht reinigt en vitaal wordt. Met een kleine groep verdiepen we ons in ontgiften vanuit de Chinese geneeskunde en het effect van zuivere voeding en leefstijl op ons lichaam, ziel en geest. Elke bijeenkomst heeft een ander thema: 1. De lever, 2. long, 3. milt. Vanwege het feit dat alles met elkaar verbonden is zullen de organen in het grote geheel besproken worden. We vragen onze vitaminen aan bij Aartsengel Raphael, waardoor we ons vitaal en fit voelen.

 • Voor iedereen die een energieboost wilt en vitaal het voorjaar in wil gaan. 
 • Veel mensen hebben in het voorjaar last van allerlei klachten zoals voorjaarsmoeheid, snel geïrriteerd, hooikoorts, slapeloosheid, hoofpijn, pijnlijke nek-, schouder- en rugklachten, opvliegers, tinnitus, menstruatieklachten, overzicht klachten

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

De komende periode ga ik 3 workshops geven die allemaal met energie te maken hebben. We werken elke avond op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Met een kleine groep verdiepen we ons in ontgifting vanuit de Chinese geneeskunde en het effect van zuivere voeding en leefstijl op ons lichaam, ziel en geest. Meditatie en verbonden met de hemelse energie gaat ons hierbij helpen. Voor de een is de hemelse het boven natuurlijke en voor de ander is dat God en de engelen, universum, de zon en de sterren of de oerbron. Het gaat allemaal om licht en liefde van die ene. Het uitgangspunt voor de workshops is hoe zorgen we dat we ons vitaal en energiek voelen.

Elke bijeenkomst:

 • Informatie van de Chinese geneeskunde wat je lichaam nodig heeft om vitaal en optimaal te kunnen leven 
 • Chinese voedingsleer: de 5 elementen en de 5 smaken, verwarmende den verkoelende voeding
 • We doen eenvoudige lichamelijke oefeningen, om te ontladen van negatieve energie en om ons te verbinden met onze lichamelijke bron
 • We brengen de emoties in balans door onze aura en Chakra te reinigen
 • Maken verbinding met het universele licht en liefde die ervoor zorgt dat we ons vitaal en energiek voelen

Elke bijeenkomst staat een thema centraal:

 1. De lever; jeuk, hooikoorts, huidklachten, menstruatie klachten, pijnklachten,
  Vriendelijkheid-boosheid en frustratie; nee zeggen, grenzen stellen, focussen
  Spirituele bescherming en veiligheid; ontspanning
 2. Long: Long-Covid, Hooikoorts, astma, snurken, kortademigheid. 
  mededogen- verdriet, acceptatie en loslaten van controle en emoties
  Verbinding met voorouders
 3. Milt: vermoeidheid, niet helder kunnen denken, mistig hoofd, zware benen, overgewicht
  vertrouwen-piekeren, aarden en gronden, goed concentreren
  Go with the flow, verbonden met de spirituele energie

Engelen zijn de boodschappers van de Hemel. Hoewel zij in verschillende religie ter sprake komen, staan zij los van religie. Engelen zijn je begeleiders die vanaf je geboorte bij je zijn. Je kunt onvoorwaardelijke liefde van hen ontvangen. Zij staan altijd tot je beschikking. Zij kunnen het meeste voor je doen als je ze om hulp vraagt. Aartsengel Raphael helpt je vitaal te voelen. Je engelen geven je ingevingen, ze laten je oog vallen op iets wat voor jou belangrijk is. Intuïtie en toeval zijn tekenen dat de engelen aan het werk zijn. Zij geven je boodschappen via dromen. Engelen gidsen je door het leven

Je heelt veel sneller als je samen mediteert en positieve gedachten met elkaar deelt. We vragen Aartsengel Raphael, de engel van genezing om je te helen. In de workshop vragen we onze engel om vitaliteit zoals energie, motivatie en veerkracht. Vitaliteit werkt door op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Tijdens de meditatie vragen we Raphael, de engel van genezing, om helende energie om alle klachten waar je last van hebt te laten verdwijnen. 

 • Chinese geneeskunde:zuiveren van de lever en de rest van het lichaam.
 • De Chinese voedingsleer
 • Lichamelijke oefeningen
 • Gezonde levensstijl
 • meditatie
 • contact met universele licht en liefde
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Boodschappen ontvangen van je engel
 • Schrijfmeditatie
 • leren omgaan met HSP, hooggevoeligheid 

Ervaring  van een deelneemster van de vorige cursus engelen:

Wat is het toch een donkere tijd waar we in zitten. Sinds Pasen ondervond ik lichamelijke klachten die mij zwaarmoedig stemde. Normaal ga ik veel wandelen, muziek luisteren of komedies kijken en dan lukte het me wel om weer positief tegen alles aan te kijken. Maar deze keer liet het me niet los. Uit eindelijk kwam het idee om Paula eens te bellen, heb haar toen alles uitgelegd en ook van de dromen waar ik zo’n last van had. Het advies was om met mensen in contact te komen ik was teveel alleen en kon mijn gedachten en de normaalste dingen met niemand bespreken. Een ander advies was om Aardsengel Raphael om hulp te vragen. Ik heb toen s’avonds een meditatie gedaan en speciaal Raphael om hulp gevraagd en ben toen gaan slapen. De volgende dag werd ik zonder lichamelijke pijn wakker en daarmee ook mijn negatieve gedachten die daaruit voortkwamen. Ik denk er nog iedere dag met verbazing daarop terug. Ik had in de weken daarvoor van alles geprobeerd maar het werkte/lukte me niet om uit die situatie te komen. En met een meditatie en een hulpvraag naar de engelen lukt het me om de donkere tijd toch een lichtspoor te zien. Sinds die dag vraag ik Raphael en de andere engelen iedere dag om hulp. Ze zijn er wanneer je om hulp vraagt. Nathalie

 

Een deelnemer twijfelde om aan de cursus mee te doen. Ze vertelde dat ze werkeloos was en krap bij kas zat. Ik vertelde haar, dat de engelencursus een goede investering is in haar zelf en bood haar aan om in termijnen te betalen.
Resultaat: een paar weken na de cursus krijgt ze waar ze om gevraagd heeft; een goede werkgever, part time werk en dicht bij huis. Ze is helemaal happy; Ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!

reviews
• Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
• Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
• Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
• Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

De meditatie

 • Het is de eerste keer waar het bij mij lukt om te ontspannen en alles toe te laten wat voorbij kwam.
 • helpt mij te communiceren met mijn lichaam en innerlijk met zachtheid. 
 • De geluidsopnames van de meditatie zijn een goede aanvulling om thuis de meditatie voort te zetten
 • Het ervaren van het eerst aarden en dan pas open naar boven, geeft me rust en verheldering.

Engelen

 • Door de cursus ben ik ontspannender geworden en als het even tegen zit vraag ik de hulp van de engelen. 
 • De engelen ervaar ik energetisch achter mijn rug en voel warmte in mijn  hartchakra
 • dromen over mijn moeder
 • Dank je wel Paula, voor deze meditatie en je begeleiding de hele week.  Je blogs en je andere meditaties.  De kracht van steun van engelen is weer aangewakkerd en dat is fijn. Ik pak de meditaties nu weer op, in deze ” koudere” tijd, waar we gaan dealen met jezelf warm krijgen/ houden. 

Inschrijven workshop Vitaal de lente door

13, 27 febr en 6 maart
Tijd 20:00 -22:00

Vitaal de lenten door: workshop; €29,50

 • Max 11 deelnemers

€75: Cursus voordeel bij aanmelden alle 3 de bijeenkomsten. Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. 

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus