Menu Sluiten

Workshop ontgiften en healing met de engelen

Paula Holtzer

Ontgiften, healing met de engelen en Orgontherapie, za 25 febr

De lente is een goede periode om te ontgiften van chemische stoffen zoals medicijnen, long-covid, alcohol en suiker. Deze workshop gaat over de farmaceutische industrie en het reinigen van ons lichaam. Is deze bedrijfstak daadwerkelijk gericht op genezing of is het slechts een marketinginstrument? Waarom zouden we de natuurgeneeskunde, die al meer dan 4000 jaar bestaat, vervangen door chemie? Een ongezond of verslaafd lichaam kan somberheid veroorzaken. Roland zal een lezing geven over de farmaceutische industrie en haar effect op ons lichaam, ziel en geest. Paula zal informatie geven over ontgifting vanuit de Chinese geneeskunde. Een gastspreker geeft informatie over Orgontherapie en kan worden ingezet om te ontgiften. Wil je ook je lichaam resetten en een frisse start maken in het voorjaar? Deze bijeenkomst is een mooie aanzet om je detox te starten door informatie en healing. 

 • Voor iedereen die een gezond en levenslustig leven wil
 • Voor degene die zijn lichaam wil resetten 
 • Wij bieden hulp bij klachten zoals vermoeidheid, diabetes type 1 en 2, vitiligo, allergieën, hooikoorts, coeliakie (glutenintolerantie), reuma, menstruatieklachten, prikkelbare darm syndroom, huidklachten, long-covid, astma en bronchitis, hartritme stoornis, overgangsklachten, spijtoptanten, detoxen van vaccins, herstel na kankerbehandelingen, depressie, stoppen met roken en alcohol of andere verslavingen. 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

De workshop tijd om te ontgiften

 • Roland geeft een lezing over de farmaceutische industrie en het effect op ons lichaam, ziel en geest. Paula geeft informatie over het ontgiften vanuit de Chinese geneeskunde.
 • Ontgiften via healing met God en de engelen. Aansluitend vindt een healing plaats waarin we God en de engelen vragen om ons te ontgiften en ons zelfhelende vermogen te activeren. We doen dat o.a. door het reinigen van de chakra’s, het losmaken van de koorden die verbonden zijn met de chemische middelen. Chemische middelen verstoren de REM slaap en verstoren je dromen. Via je dromen kun je boodschappen van God en de engelen ontvangen. We vragen Aartsengel Raphael om ons lichaam, geest en leven te reinigen, zodat je blij en gezond kan leven zonder chemische stoffen.
 • Een gastspreker geeft informatie over Orgontherapie. In overleg met ieder persoonlijk kan deze energie worden ingezet om te detoxen. Orgonenergie is de levensenergie door die op een bepaalde manier in te zetten een neutraliserende werking heeft. Je immuunsysteem wordt door deze energie versterkt.
 • Je krijgt informatie hoe je door middel van voeding en voedingssupplementen je lichaam kan reinigen

Na de informatie over ontgifting zullen we een gezamenlijke healing doen met hulp van God en de engelen, waarbij we vragen om ontgifting van ons lichaam en activering van ons zelfhelend vermogen. We vragen hulp bij het besluit om te leven met een open hart, een heldere geest en een gezond lichaam. Je krijgt inspiratie voor de mooiste creaties.

Een bijeenkomst over:

 • De farmaceutische industrie en medicijnen
 • Ontgiften van chemische stoffen in je lichaam
 • Veranderen of verminderen van medicijnen
 • Ontgiftingskuur
 • Een verandering naar een meer organisch en natuurlijk eetpatroon zonder conserveringsmiddelen en additieven en suiker

Ontgiften voor de start van de lente.

De periode na Carnaval wordt de vastenmaand genoemd. Dit is een goede periode om ons lichaam te ontgiften van chemische stoffen, zoals medicijnen, vaccinaties, drugs, alcohol, suiker en nicotine. Een goede motivatie maakt het proces van ontgifting gemakkelijker.

Carnaval is 40 dagen voor het begin van de lente. De lente is een periode waarin de lever in ons lichaam actief wordt. Het is goed dat de lever gezuiverd is, voordat deze in de lente weer actiever wordt dan in de rest van het jaar. Volgens de Chinese geneeskunde richt de energie van de lever zich in het voorjaar weer naar buiten, net als de knoppen en de blaadjes aan de boom die zich gaan openen. De lever is het orgaan dat chemische stoffen afbreekt. Als we de lever zuiveren voordat de lente begonnen is, hebben we in het voorjaar minder last van voorjaarsmoeheid, allergieën of hooikoorts, eczeem.

Inschrijven: workshop ontgiften en healing met de engelen

zaterdag 25 feb 2023

Tijd 12:00 – 15:00 uur

Workshop: €23,-

Zentire
Amerikaanseweg 107
5964 PA Meterik  (Limburg)

Meld je online aan voor de lezing! 

Meld je vandaag nog aan door een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl te sturen of meld je aan via onderstaand online formulier.

Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. Daarna hoef je alleen maar op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. Je betaalt op locatie contant of via pin.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neem gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Engelencursus