Menu Sluiten

Online workshop volle maan meditatie

Hartsverlangens

maandag 17 jan 2022

Tijdens de online volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. Het is altijd goed om opnieuw je intenties voor 2022 neer te zetten. De volle maan staat in het teken van resonantie Aap volgens de mayakalender. De aap staat voor ruggengraat en we houden onze rug nog recht in deze periode. De aap staat voor het midden en staat voor verbinding met moeder aarde en de Hemel. De aap helpt ons eraan herinneren dat we een kanaal van licht zijn. We mogen niet vergeten dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat we met onze eigen kunnen waarnemen. Het midden is ook onze hartchakra waar we onze inspiratie uithalen. De volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan.

De groep bestaat uit max 7 deelnemers waardoor de avond persoonlijk kunnen houden. We laten ons inspireren door persoonlijke engelenkaarten. De sessie vindt plaats via zoom. 

De aap: Ik breng je inspiratie en poëzie

Iedereen die graag vrede, rust en en vertrouwen in het leven wilt.

Iedereen die overvloed, geluk en liefde en gezondheid in zijn leven wilt.

 

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De avond zal bestaan uit: volle maanmeditatie, inspiratie door Engelen kaarten, het schrijven van je hartsverlangens, informatie en instructie van het lesmateriaal. Het gebruiken van je gedachten kracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen. We zijn met max 9 deelnemers zodat het een persoonlijke sessie wordt waarbij ieder zijn lief en leed kan delen als je daar behoefte aan hebt.  

Sommige vinden meedoen aan de bijeenkomst voldoende, anderen willen  intensiever met hun intenties omgaan. Dit bestaat uit:

20.00 uur inloggen

20.05 uur introductie en inleiding, uitwisseling; wat wil je loslaten

20.30 uur inspiratiekaarten draaien. 

20.45 uur meditatie

21.15 uur schrijven. We staan stil bij ideeën en wensen. We laten ons inspireren door de stilte

21.30 uur afronding

 • We worden bewust van onze mogelijkheden
 • Meditatie is een goed methode om je emoties tot rust te krijgen.
 • We vragen hierbij hulp aan de engelen van overvloed.
 • Een positieve geesteshouding en de volle maan zorgt voor positieve resultaten. 
 • Stilte geeft inspiratie

Blog: Zijn je hartsverlangens gelijk aan je verwachtingen?

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor je diepste verlangens. Door mediteren ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • een betere nachtrust,
 • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
 • in contact met je hartsverlangens

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. We vragen we hulp van de engelen tijdens de meditatie en we laten ons inspireren door middel van engelenkaarten. De bijeenkomst is voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je wel of niets hebt met engelen. De meditatie is de basis. Laat je meedrijven op de stroom van de bijeenkomst en je zult verrast worden.

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp. Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

Esther volgde afgelopen januari 2020 de workshop volle maanmeditatie en hartsverlangens bij mij. Ze wil haar bijzondere ervaring graag met jullie delen. Soms wens je andere dingen dan je van te voren van plan was  Lees over haar ervaring

Ik volgde bij Paula de online workshop hartsverlangens voor 2021. We trokken allen persoonlijke kaarten voor het komende jaar. Paula vertelde over waar dit jaar volgens de Maya’s voor staat en duidde de kaarten via de engelen. Vervolgens hebben we een meditatie gedaan en contact gemaakt met onze persoonlijke engel. Omdat we tegelijkertijd met een groep mediteren, voelde de aanwezigheid van mijn engel heel krachtig. We hebben hartsverlangens uitgesproken en onze engel gevraagd ons hierbij te steunen en te begeleiden. Voor mij was het een persoonlijke en krachtige avond. Het geeft me inspiratie en focus voor het komende jaar.

 • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
 • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.
 • Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen. Dankbaar. 
  Barbara Croonen

   

Nu al te boeken:

 • 16 febr
 • 18 maart
 • 15 april 2022
  20:00 – 22:00 uur ONLINE
Online volle maan meditatie
Online workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

maandagavond 17 jan 2022 van 20.00 – 22.00 uur

kosten €11

 • Max 7 deelnemers
 • incl meditatie
 • incl afbeelding kaarten

Online via zoom

workshop hartsverlangens en volle maan meditatie aanmelden

Wat zijn jou hartsverlangens voor 2021?

Reserveer of boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U kunt online betalen via iDeal. 

Online agenda workshops
Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inEngelencursus, Meditatie, Workshop