Menu Sluiten

Online Workshop volle maan meditatie, gratis

maandag 30 november 2020, volle maan meditatie

Tijdens de volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. Tevens is er aandacht voor de witte bloemen meditatie die vrede in jezelf en op aarde geeft. Door de Covid en de maatregelen die hier uit volgen hebben veel mensen last van angst, zorgen en onzekerheid. Dit geeft stress, verkramping en vermoeidheid in het lichaam. Deze periode vraagt om reflectie van ons zelf en geeft aan dat we onze wensen moeten bij stellen. Tijdens de volle maan is, is de aantrekkingskracht van de maan op de aarde sterker dan normaal en ontstaat er een hemelpoort. Hierdoor is er een betere verbinding  met het universum en kun je de ondersteuning van het grote geheel beter ervaren. De  volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen.
De workshop is zowel live als online. 

Iedereen die graag rust en en vertrouwen in het leven wilt.

Iedereen die overvloed, geluk en liefde in zijn leven wilt.

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De avond zal bestaan uit informatie, volle maanmeditatie en het schrijven van je hartsverlangens. Het gebruiken van je gedachten kracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen. De sessie wordt gegeven vanuit de Vuurvlieg waar ook deelnemers aanwezig zullen zijn. Hoe meer deelnemers hoe krachtiger de meditatie. 

20.30 uur inloggen

20.35 uur introductie en inleiding

21.00 uur meditatie

21.30 uur einde sessie

 • We staan stil bij ideeën en wensen
 • Witte bloemenmeditatie
 • We worden bewust van onze mogelijkheden
 • Meditatie is een goed methode om je emoties tot rust te krijgen. 

We vragen hierbij hulp aan de engelen van overvloed. Een positieve geesteshouding en de volle maan zorgt voor positieve resultaten. 

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor je diepste verlangens. Door mediteren ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • een betere nachtrust,
 • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
 • in contact met je hartsverlangens

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. We vragen we hulp van de engelen tijdens de meditatie en we laten ons inspireren door middel van engelenkaarten. De bijeenkomst is voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je wel of niets hebt met engelen. De meditatie is de basis. Laat je meedrijven op de stroom van de bijeenkomst en je zult verrast worden.

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp. Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

Esther volgde afgelopen januari 2020 de workshop volle maanmeditatie en hartsverlangens bij mij. Ze wil haar bijzondere ervaring graag met jullie delen. Soms wens je andere dingen dan je van te voren van plan was  Lees over haar ervaring

 • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
 • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.
 • Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen. Dankbaar. 
  Barbara Croonen

   

Nu al te boeken:

 • 21 december online meditatie: Saturnus Jupiter conjunction, kantelpunt. 20.00 – 21.00 
 • maandagavond 25 januari 2021 van 20.00 – 22.00 uur
Volle maan meditatie
Workshop Volle maan meditatie en hartsverlangens op de 1,5 meter

maandagavond 30 nov 2020 van 20.30 – 21.30 uur

De prijs voor de Online mediatieavond bedraagt vrijwillige bijdrage.
Vragen, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

 • Max 11 deelnemers

 

Online via zoom

workshop hartsverlangens en volle maan meditatie aanmelden

Wat zijn jou hartsverlangens voor 2020?

Aanmelden via e-mailen

Aanmelden voor online workshop gaat via  
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inEngelencursus, Meditatie, Workshop