Menu Sluiten

Online witte bloemen meditatie voor de vrijheid, gratis

Online zondag 21 juni 2020 14.00 uur, gratis

We vragen tijdens de witte bloemen meditatie om vrede en vrijheid en een goede gezondheid voor iedereen in Nederland. De wet voor de 1,5 meter geeft vrijheidsbeperking en zorgt voor een slechte gezondheid. We kunnen onze gezondheid behouden als we als bevolking onze eigen verantwoordelijkheid nemen. We hebben hier geen wet voor nodig. We hebben lichamelijk contact nodig om sociaal te kunnen functioneren. Studenten moeten weer naar school kunnen. Het is belangrijk dat mensen weer kunnen sporten. De economie moet weer kunnen draaien. Boetes en gevangenisstraf als je de wet van de 1,5 overtreed. Omdat deze wet schadelijk is voor de gezondheid, roep ik jullie op om mee te doen aan de Witte bloemen meditatie voor de vrijheid. 

Iedereen die vrijheid en democratie wil. 

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De meditatie helpt om licht en liefde te sturen naar iedereen. De meditatie is gelijk met de demonstratie tegen de 1,5 wet. Het gebruiken van gezamenlijke  gedachtenkracht is een goede manier om de vrijheid voor democratie te behouden.
We vragen hierbij hulp aan de engelen van overvloed. Een positieve geesteshouding zorgt voor positieve resultaten. 
Je bent welkom op deze inspirerende zoom bijeenkomst voor de vrijheid

meer info viruswaanzin.nl,

mogelijkheid tot petitie ondertekenen

De meditatie  is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor licht en liefde van het universum voor je zelf en wat je kunt delen met andere mensen. We vragen vrijheid voor Nederlandse bevolking. 

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken het universum. We mediteren tegelijkertijd met de demonstratie voor de vrijheid. Als we met zijn allen op het zelfde tijdstip ons inzetten voor de vrijheid van Nederland dan kan deze zich manifesteren. 

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp. Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

 • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden.
 • De online meditatie van 6 april was een krachtige meditatie, waarschijnlijk in de slipstream van zondag de wereldwijde meditatie. 
  Anders, maar wel het gevoel van verbondenheid!
 • Tijdens de meditatie kreeg ik geen antwoord op mijn vraag, maar wel inzicht hoe ik verder kan met mijn boek. 
 • Tijdens de meditatie verbonden we het witte licht van de volle maan met de Dan Tian (2e chakra, je bron gebied onder je nave), werd ik helemaal warm. Fijn.
  Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen.
  Dankbaar
  Barbara Croonen

Zondag 27 juni 14.00 – 15.00 uur. 

Tegelijkertijd met de demonstratie in Amsterdam.

zondag 21 juni 2020 van 14.00 – 15.00 uur

De mediatieavond is gratis. 
Vragen, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

 

Bij je thuis via Zoom. 

Je krijgt een mail waarin je Zoom kunt downloaden. 

Via een email kun je automatisch inloggen. 

Inschrijven Online workshop witte bloemenmeditatie voor de vrijheid

Wil je ook terug naar het oude normaal?

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online betaalt, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inEngelencursus, Workshop