Menu Sluiten

Online Wereldwijde meditatie

wereldwijde meditatie

Online woensdag 22 april 2020

Dit is de tweede wereldwijde meditatie. De meditatie is woensdag 22 april om 20.20 – 21.20. Positieve gedachten geven positieve resultaten. We vragen om helend licht voor de aarde en de mensheid. De meditatie geeft rust en vertrouwen. Om samen te kunnen mediteren organiseer ik een gratis zoommeeting. Via zoom is kunnen we gezamenlijk mediteren en doen we een geleidde meditatie. Doordat je bent verbonden met elkaar kun je in een diepe meditatie komen. Dit geeft rust en vertrouwen en kunnen wel helend licht naar de aarde sturen. Je kunt gratis meedoen met een zoommeeting. We starten om 20.00 zodat we met zijn allen om 20.20 in diepe meditatie zijn. Doordat de meeting interactief is, zijn er beperkt aantal plaatsen. Doe je mee? Meld je gratis aan.

Iedereen die een positieve bijdrage aan de wereld wil geven. Je kunt vragen om helend licht voor jezelf en iedereen wereldwijd.

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De avond zal bestaan uit informatie, meditatie. We maken gebruik van engelenkaarten ter inspiratie. Het gebruiken van je gedachtenkracht is een goede manier om licht naar je zelf en de aarde te sturen

We vragen hierbij hulp aan de engelen van overvloed. 

Je bent welkom op deze inspirerende zoom bijeenkomst. Tijdens de Chinese meditatie zorgen we voor een goed gronding en maken we contact met onze engel of engelen. Er is ruimte om persoonlijke ervaringen te delen. Daarom is de groep max 11 deelnemers. Tijdens de Zoom bijeenkomst worden ervoor jou engelenkaarten gedraaid. We beginnen en sluiten af met een persoonlijke ronde waarbij je zelf bepaald welke ervaring je wilt delen met de anderen. Over het algemeen wordt het delen van ervaringen als prettig ervaren en geeft de meerwaarde van de cursusengelen. 

De eerste wereldwijde meditatie was zondag 5 april. Doordat er zoveel mensen aan meededen wat deze meditatie voor mij heel diep gaand en zorgde voor beelden van onze voorouders van de natuurvolkeren. Meer info

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor je diepste verlangens. Door mediteren ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • een betere nachtrust,
 • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
 • in contact met je hartsverlangens

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. Uit de praktijk is gebleken dat we via Zoom verbinding met elkaar kunnen ervaren. We vragen we hulp van de engelen tijdens de meditatie en we laten ons inspireren door middel van engelenkaarten. De bijeenkomst is voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je wel of niets hebt met engelen. De meditatie is de basis. Laat je meedrijven op de stroom van de bijeenkomst en je zult verrast worden.

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp. Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

 • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden.
 • De online meditatie van 6 april was een krachtige meditatie, waarschijnlijk in de slipstream van zondag de wereldwijde meditatie. 
  Anders, maar wel het gevoel van verbondenheid!

Donderdag 7 mei 20.00 – 22.00

Vrijdag 5 juni 20.00 – 22.00 uur

Donderdagavond 22 april 2020 van 20.00 – 22.00 uur

Gratis
 Vragen, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

 • Max 11 deelnemers

Bij je thuis via Zoom. 

Je krijgt een mail waarin je Zoom kunt downloaden. 

Via een email kun je automatisch inloggen. 

Inschrijven Online wereldwijde meditatie

Doe je mee? Een klein gebaar met grote gevolgen. 

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken.

Online agenda workshops

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online inschrijft, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06 – 815 018 74 of schrijf je in per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inEngelencursus, Workshop