Menu Sluiten

Online Wereldwijde meditatie, gratis

jupiter saturnus conjunctie

Online maandag 21 december 2020, 14:10 uur

De wereldwijde meditatie is maandag 21 december vanwege de unieke sterrenstand van Jupiter en Saturnus die één ster vormen. De samenstand van de sterren vormt een hemelpoort. Er ontstaat een unieke trilling die de atmosfeer van de aarde zal binnendringen en van grote invloed is op iedereen. De kracht van deze binnenkomende energie kunnen we gezamenlijk gebruiken ten behoeve van iedereen en alle levende wezens op aarde. Meditatieve stilte is een van de grootste powers die we als individu kunnen gebruiken. Laten we onze krachten bundelen tijdens de wereldwijde meditatie.
Je kunt gratis meedoen met een zoommeeting. Doe je mee? Meld je gratis aan.

Iedereen die een positieve bijdrage aan de wereld wil geven. Je kunt vragen om helend licht voor jezelf en iedereen wereldwijd.

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

Er wordt een oproep gedaan voor een wereld meditatie. De sterrenstand van Jupiter en Saturnus geeft een kanteling van energie en er komt weer positieve energie naar ons toe. Via zoom is kunnen we gezamenlijk mediteren en doen we een geleidde meditatie. Doordat je bent verbonden met elkaar kun je in een diepe meditatie komen. Dit geeft rust en vertrouwen en kunnen wel helend licht naar de aarde sturen. We doen een grondende meditatie. Hoe beter gegrond hoe beter je je kunt afstemmen op het licht van het universum.

Programma

13:45 – 14:10 inloggen

14:00 korte inleiding om ter verbinden met elkaar 

14:10 geleidde meditatie van 20 min.

14:30 einde meditatie, je kunt uitloggen of mogelijkheid tot uitwisseling ervaringen. 

14:50 einde

Je bent welkom op deze inspirerende zoom bijeenkomst. 

De Chinese meditatie de Hemelse kringloop is een oude traditionele Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor de unieke verhoogde trilling van de conjunctie van Jupiter en Saturnus. Meditatieve stilte is een van de grootste powers die we als individu kunnen gebruiken. Laten we onze krachten bundelen.

De wereldwijde meditatie is ‘s middag om 14.10 uur.  Samen mediteren is krachtiger dan alleen. Als alle mensen op aarde tegelijkertijd mediteren versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de wereldmeditatie is de energie zo sterk dat  iedereen goed contact kan maken met het licht van het universum. In de praktijk is gebleken dat we via Zoom verbinding met elkaar kunnen ervaren. De bijeenkomst is voor iedereen. Deze sterrenstand is van grote astrologische betekenis en geeft een kanteling van positieve energie. 

De wereldwijde meditatie zondag 5 april 2020 was een bijzondere ervaring. Doordat er zoveel mensen aan meededen wat deze meditatie voor mij heel diep gaand en zorgde voor beelden van onze voorouders van de natuurvolkeren. Meer info

Vanmiddag 21 december om 17.15 kun je de ster die Jupiter en Saturnus samen vormen, zien met verrekijker of telescoop. Als het een heldere avond is kun je de ster zelfs zien met het blote oog. Blog Jupiter Saturnus conjunctie

jupiter saturnus conjunction

maandagmiddag 21 december 2020 vanaf 13:45 inloggen. 

14:10 meditatie

Gratis
 

Bij je thuis via Zoom. 

Je krijgt een mail waarin je Zoom kunt downloaden. 

Via een email kun je automatisch inloggen. 

Inschrijven Online wereldwijde meditatie

Doe je mee? Een klein gebaar met grote gevolgen. 

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken.

Online agenda workshops

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online inschrijft, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06 – 815 018 74 of schrijf je in per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inEngelencursus, Workshop