Menu Sluiten

Online workshop engelen en meditatie

engelen en meditatie

In contact met je engel 21, 28, maart 2022

In de workshop Engelen en HSP (hoogsensiviteit) maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. Tijdens de bijeenkomsten in januari staat Aartsengel Michael centraal omdat hij bescherming bij hoogsensiviteit geeft. Door de engelen aan te roepen, helpen zij je door signalen te sturen. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. Het moment waarop je een signaal ontvangt is geen toeval, maar geeft je vertrouwen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. In de praktijk is gebleken dat de online meditaties via Zoom rust geven en als ontspannen ervaren wordt. max 7 deelnemers. Je kunt de workshops afzonderlijk volgen of als cursus. 

 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; die last hebben van negativiteit uit de omgeving, energie kunnen aanvoelen.
 • Bij lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
 • balans tussen prive en werk: de juiste balans tussen inspanning en ontspanning van het leven. Het ervaren van innerlijke rust en kunnen genieten van de stilte.
 • Door de Coronacrisis worden we allemaal geconfronteerd met angst zorgen en onzekerheid. Je engel is je gids en helpt je om op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn. Je engelen geven je rust en vertrouwen 

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

Michael is de engel van bescherming en veiligheid. Aartsengel Michael zorgt ervoor dat we goed geaard zijn en goed contact hebben met ons lichaam. Aartsengel Michael zorgt ervoor dat we niet verbonden zijn met koorden met anderen mensen. Via koorden kunnen mensen bij je aftappen en loop je leeg. Iedereen draagt zijn eigen lot. Niemand mag bij je parasiteren via koorden. Aartsengel Michael kan de koorden verwijderen via zijn lichtzwaard. Zijn lilamantel geeft bescherming, waarbij alleen liefde en licht door kan. Alle negativiteit blijft buiten je lilamantel. Hoogsensitieve mensen zijn een als een spons en nemen alle negativiteit uit de omgeving op. Aartsengel Michael leert je beschermen en je zelf en je aura en chakra te reinigen. Met zijn toverstaf leert hij je al je wensen in vervulling te laten gaan. De wensen behoren wel ten behoeve van het grote geheel zijn en niet gebaseerd op je ego. Als je goed verbonden bent met de aarde chakra en de je hogere zelf en als een lichtkanaal functioneert, kun je boodschappen uit de hemel ontvangen en kom je in contact met je hemelsplan. Je bent welkom op de workshops met Aartsengel Michael

Engelen mogen je alleen helpen als je erom vraagt. Je hebt een vrije wil en je bepaalt zelf je lotsbestemming. De engelen mogen niet zomaar ingrijpen. Door ze op te bellen, met ze te praten en ze te schrijven en mantra zingen roep je de engelen aan. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen die je helpen op je pad. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. De engelen in onderstaand overzicht zijn de engelen die worden besproken op de bijeenkomst. Elke engel en je eigen engel kun je elk moment aanroepen, engelen zijn niet in te delen in hokjes.

 

 • Herkennen van de signalen van de engelen
 • Kennismaken met je engelen
 • Engelen in je dromen
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Boodschappen ontvangen van je engel
 • Schrijfmeditatie
 • leren omgaan met HSP, hooggevoeligheid 

Ervaring  van een deelneemster van de vorige cursus engelen:

Wat is het toch een donkere tijd waar we in zitten. Sinds Pasen ondervond ik lichamelijke klachten die mij zwaarmoedig stemde. Normaal ga ik veel wandelen, muziek luisteren of komedies kijken en dan lukte het me wel om weer positief tegen alles aan te kijken. Maar deze keer liet het me niet los. Uit eindelijk kwam het idee om Paula eens te bellen, heb haar toen alles uitgelegd en ook van de dromen waar ik zo’n last van had. Het advies was om met mensen in contact te komen ik was teveel alleen en kon mijn gedachten en de normaalste dingen met niemand bespreken. Een ander advies was om Aardsengel Raphael om hulp te vragen. Ik heb toen s’avonds een meditatie gedaan en speciaal Raphael om hulp gevraagd en ben toen gaan slapen. De volgende dag werd ik zonder lichamelijke pijn wakker en daarmee ook mijn negatieve gedachten die daaruit voortkwamen. Ik denk er nog iedere dag met verbazing daarop terug. Ik had in de weken daarvoor van alles geprobeerd maar het werkte/lukte me niet om uit die situatie te komen. En met een meditatie en een hulpvraag naar de engelen lukt het me om de donkere tijd toch een lichtspoor te zien. Sinds die dag vraag ik Raphael en de andere engelen iedere dag om hulp. Ze zijn er wanneer je om hulp vraagt. Nathalie

 • Als je echt geïnteresseerd bent in engelen en er meer mee in contact wil komen, raad ik je deze cursus aan. Het is vooral ontdekken hoe je contact kunt maken met je engelen. De gezamenlijke meditatie met anderen helpt je daarbij heel goed. Paula is ondersteunend en geeft feedback vanuit haar eigen spirituele gave.
 • Laat je verrassen en stap over het idee heen dat er meteen iemand met vleugels voor je neus staat. Engelen zie ik als energie die elke vorm kan aannemen. Sta open voor beelden, teksten, gevoelens of andere ervaringen die jou een spiegel voorhouden. Soms lijken het raadsels en soms blijven ze dat ook even. Maar vroeg of laat – en met de hulp van Paula en de kaarten die je zelf mag trekken, die horen er ook bij – ontstaat er soms op een totaal onverwachte manier inzicht. Kunst is om je verwachtingen los te laten en je associatiekwabben de vrije teugel laten. 

reviews

 • Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
 • In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
 • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

 

De meditatie

 • Het is de eerste keer waar het bij mij lukt om te ontspannen en alles toe te laten wat voorbij kwam.
 • helpt mij te communiceren met mijn lichaam en innerlijk met zachtheid. 
 • De geluidsopnames van de meditatie zijn een goede aanvulling om thuis de meditatie voort te zetten
 • Het ervaren van het eerst aarden en dan pas open naar boven, geeft me rust en verheldering.

Engelen

 • Door de cursus ben ik ontspannender geworden en als het even tegen zit vraag ik de hulp van de engelen. 
 • De engelen ervaar ik energetisch achter mijn rug en voel warmte in mijn  hartchakra
 • dromen over mijn moeder

tekenen van de engelenVeertjes: staan voor veerkracht en je bent in staat om soepel om te gaan met veranderingen en om mee te bewegen in moeilijke omstandigheden. Je voelt je gesteund door de aanwezigheid van je engelen.

 

Toeval zijn boodschappen van de engelen. Andere noemen het hemelse voorbestemming.

 

Deze drie foto’s van nummerborden met geluk 1,2, en 3 geven mij het vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Nummerbord geluk 1 heb ik genomen in december en nummerbord geluk 20 en 30 vlak na elkaar op 3 maart. Nu blijkt achteraf dat 3 maart een datum van een engelenpoort is.

meer info: Waarom in contact met je engelen?

 

De meditatie op Mp3. De Chinese meditatie wordt opgenomen en na afloop verstuurd. Je kunt deze weer thuis afluisteren.
Teksten met informatie van de cursusavond. Deze worden na afloop gemaild.

meer info: Waarom in contact met je engelen?

start volgende cursus:

Op locatie de Vuurvlieg in Nijmegen

Online volle maan meditatie
Workshop engelen meditatie op de 1,5 meter

Maandagavond 21, 28 maart en of 4 april van 20:00 tot 22:00

De prijs voor de engelenworkshop bedraagt  €11, per keer 

Wil je korting op de cursus, 3 workshops met totaal bedrag van €25,50 stuur dan een  
e-mail info@evenwichtigleven.nl
.

 • Inclusief meditatie op MP3
 • max 7 deelnemers

Thuis via zoom. Ben je niet bekend met zoom, dan krijg je instructie toe gestuurd. 

Cursus engelen en meditatie en HSP

Engelen geven rust en vertrouwen. 

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

 

Geplaatst in Engelencursus, Workshop