Menu Sluiten

Online workshop engelen en meditatie

veertjes

Mediteren met Aartsengel Michael, 20 september

29 September is de feestdag van Aarstengel Michael. Dit is een poortdag en er is dan een opening of een sterke verbinding met de hemel. We starten 9 dagen voor zijn feestdag met mediteren. Woensdag 20 september gaan we samen mediteren. Dit is krachtiger dan alleen. Het is een moment om af te stemmen op de energie van Aartsengel Michael. Dit doen we door contact te maken met ons lichaam, de aarde en onze Chakra’s. We vragen de beste wensen voor ons zelf en onze dierbaren. Ook vragen we voor rechtvaardigheid in de wereld. De online meditatie duurt 20 minuten. Deze workshop is al webinar; de deelnemers zijn niet zichtbaar of hoorbaar in beeld. Er kan na afloop wel gechat worden en kunnen de deelnemers vragen stellen of ervaring delen voor degene die langer dan 20 min online willen zijn. Deelname is gratis. 

 • Voor iedereen die rust en vertrouwen wilt
 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; die last hebben van negativiteit uit de omgeving, energie kunnen aanvoelen.
 • Bij lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
 • balans tussen prive en werk: de juiste balans tussen inspanning en ontspanning van het leven. Het ervaren van innerlijke rust en kunnen genieten van de stilte.

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De feestdag van Michael 29 september. Daarom is zijn energie nu zo sterk. Samen mediteren is krachtiger dan alleen. We staren met mediteren 9 dagen voor zijn feestdag online en donderdag 28 september is de workshop live. 

Aartsengel Michael en religie

Engelen zijn de boodschappers van de Hemel. Hoewel zij in verschillende religie ter sprake komen, staan zij los van religie. Engelen zijn je begeleiders die vanaf je geboorte bij je zijn. Je kunt onvoorwaardelijke liefde van hen ontvangen. Zij staan altijd tot je beschikking. Zij kunnen het meeste voor je doen als je ze om hulp vraagt. Aartsengel Michael heeft een zwaard en een schild en is de engel van bescherming. Hij wordt beschreven als de krijger, de bestrijder van de duistere machten en beschermer. Hij wordt vaak afgebeeld met zijn blauwe vlammende zwaard. 

Thema’s: Helderheid, zuiverheid, verheldering, reiniging, bevrijding, bescherming, kracht, structuur, wilskracht, handelen, moed en waarheid 

Algemene taken van Aartsengel Michael

Aartsengel Michael beheerst de dualiteit en kan deze handhaven met zijn zwaard en schild. Hij is de leraar van goed en kwaad. Vanuit goed en kwaad komt de vrije wil voort. Als er geen dualiteit is, is er ook geen vrije wil. Het spanningsveld tussen goed en kwaad geeft de mens zijn mogelijkheid om ervaringen op te doen. Hij kan zich van God afwenden, zich afgescheiden voelen en weer op zijn schreden terugkeren. In de duistere kant van het leven, depressie en teleurstelling en verdriet kan je het vertrouwen in het leven en ‘iets’ kwijt zijn. Zijn zwaard is het symbool van heldere kracht en liefde. 

Doordat hij beschermt en de tegenpolen beheerst kun je weer eenheid ervaren en verbinding staan met de hemelse energie. 

 • Herkennen van de signalen van de engelen
 • Aura en  chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit

reviews

 • In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
 • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

tekenen van de engelenVeertjes: staan voor veerkracht en je bent in staat om soepel om te gaan met veranderingen en om mee te bewegen in moeilijke omstandigheden. Je voelt je gesteund door de aanwezigheid van je engelen.

Toeval zijn boodschappen van de engelen. Andere noemen het hemelse voorbestemming.

meer info: Waarom in contact met je engelen?

start volgende workshop mediteren:

24 september online

28 september Op locatie de Vuurvlieg in Nijmegen

 

Online volle maan meditatie
Workshop engelen meditatie op de 1,5 meter

Woensdag ochtend 7:30 uur, zondag 24 sept om 20:00 uur

De prijs voor de engelenworkshop bedraagt  €11, per keer 

Wil je korting op de cursus, 3 workshops met totaal bedrag van €25,50 stuur dan een  
e-mail info@evenwichtigleven.nl
.

 • Inclusief meditatie op MP3
 • max 7 deelnemers

Thuis via zoom. Ben je niet bekend met zoom, dan krijg je instructie toe gestuurd. 

Cursus engelen en meditatie en HSP

Engelen geven rust en vertrouwen. 

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

 

Geplaatst in Engelencursus, Workshop