Menu Sluiten

Online Cursus Engelen meditatie en HSP

workshop ontmoeting met je engel

12, 19 en 26 mei 2020 Online via Zoom

In de cursus Engelen en HSP (hoogsensiviteit) maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. In de praktijk is gebleken dat  de online meditaties via Zoom rust geven en als ontspannen ervaren wordt. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. Engelen geven bescherming bij hoogsensiviteit. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. Het moment waarop je een signaal ontvangt is geen toeval, maar geeft je vertrouwen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien

 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; zij leren meer te vertrouwen op hun innerlijke intuïtie en leren zich beter af te sluiten voor negativiteit uit de omgeving.
 • verbetering van de gezondheid. De cursus is zeer geschikt voor mensen met lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
 • balans tussen prive en werk: de juiste balans tussen inspanning en ontspanning van het leven. Het ervaren van innerlijke rust en kunnen genieten van de stilte.
 • Door de Coronacrisis worden we allemaal geconfronteerd met angst zorgen en onzekerheid. Je engel is je gids en helpt je om op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn. Je engelen geven je rust en vertrouwen 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

De cursus bestaat uit Chinese meditatie en informatie over hoe je in contact kunt komen met je engel. Tijdens de Chinese meditatie zorgen we voor een goed gronding en maken we contact met onze engel of engelen. Er is ruimte om persoonlijke ervaringen te delen. Daarom is de groep max 9 deelnemers. Tijdens de Zoom bijeenkomst worden ervoor jou engelenkaarten gedraaid. We beginnen en sluiten af met een persoonlijke ronde waarbij je zelf bepaald welke ervaring je wilt delen met de anderen. Over het algemeen wordt het delen van ervaringen als prettig ervaren en geeft de meerwaarde van de cursusengelen.

Hoe meer ik me met engelen bezighoud, hoe leuker het is. Als ik vragen aan boven stel krijg ik ook antwoorden. Hierdoor kan ik mijn weg in het leven makkelijker vinden. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen in de engelencursus.

 

De cursus is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en word je ontvankelijk voor de energie van je engel. Door de cursus ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • een betere nachtrust,
 • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
 • in contact met je hartsverlangens

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. Door samen te mediteren gaat de vibratie omhoog en is de focus sterker. In deze hoge frequentie kun je je engel goed ervaren. De ruimte de Vuurvlieg is een krachtplek met goede vibes, wat het contact met je engel ten goede komt.

Door de Chinese meditatie en contact met de engelen word je rustig en kun je vol zelfvertrouwen van het leven genieten. Engelen mogen je alleen helpen als je erom vraagt. Je hebt een vrije wil en je bepaalt zelf je lotsbestemming. De engelen mogen niet zomaar ingrijpen. Door ze op te bellen, met ze te praten en ze te schrijven en mantra zingen roep je de engelen aan. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen die je helpen op je pad. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. De engelen in onderstaand overzicht zijn de engelen die worden besproken op de bijeenkomst. Elke engel en je eigen engel kun je elk moment aanroepen, engelen zijn niet in te delen in hokjes.

De Wu xing of 5 elementen
De vijf elementen is ontstaan uit de basis van Yin Yang. De 5 elementen is een continu transformatieproces tussen de 5 krachten: hout, vuur, aarde, metaal en water. De vijf krachten corresponderen met de organen en de emoties. De Chinezen maken geen onderscheid tussen lichamelijke en emotionele problemen. De Chinese Geneeskunde gaat ervan uit dat elk orgaan zowel een lichamelijke als een psychologische functie vertegenwoordigt. Wanneer de milt uit balans is heb je de neiging om meer te piekeren. Door de meditatie brengen we de 5 elementen of te wel  onze organen en emoties in balans.

 

1e  bijeenkomst 

 • Water element: angst – wijsheid, verbonden met 1e, 2e chakra, engelen Michael en Rapael 
 • Aarde element: piekeren- vertrouwen, verbonden met 3e chakra, engel Michael

2e bijeenkomst

 • Hout element;: boosheid – vriendelijkheid, verbonden 3e chakra, engel Michael
 • Metaal element: verdriet – mededogen verbonden met 4e chakra, engel Uriel

3e bijeenkomst

 • Vuur element: euforie – vreugde verbonden met 5e chakra, engel Raphael
 • Shen: harmonie van alle organen, heldervoelend, -ziend, -horend, -wetend, verbonden met 6e en 7e chakra, engel Gabriel

 

 • Herkennen van de signalen van de engelen
 • Kennismaken met je engelen
 • Engelen in je dromen
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Boodschappen ontvangen van je engel
 • Schrijfmeditatie
 • leren omgaan met HSP, hooggevoeligheid en
 • De meditatie op Mp3. De Chinese meditatie wordt opgenomen en na afloop verstuurd. Je kunt deze weer thuis afluisteren.
  Teksten met informatie van de cursusavond. Deze worden na afloop gemaild.

  Ervaring  van een deelneemster van de vorige cursus engelen:

  Wat is het toch een donkere tijd waar we in zitten. Sinds Pasen ondervond ik lichamelijke klachten die mij zwaarmoedig stemde. Normaal ga ik veel wandelen, muziek luisteren of komedies kijken en dan lukte het me wel om weer positief tegen alles aan te kijken. Maar deze keer liet het me niet los. Uit eindelijk kwam het idee om Paula eens te bellen, heb haar toen alles uitgelegd en ook van de dromen waar ik zo’n last van had. Het advies was om met mensen in contact te komen ik was teveel alleen en kon mijn gedachten en de normaalste dingen met niemand bespreken. Een ander advies was om Aardsengel Raphael om hulp te vragen. Ik heb toen s’avonds een meditatie gedaan en speciaal Raphael om hulp gevraagd en ben toen gaan slapen. De volgende dag werd ik zonder lichamelijke pijn wakker en daarmee ook mijn negatieve gedachten die daaruit voortkwamen. Ik denk er nog iedere dag met verbazing daarop terug. Ik had in de weken daarvoor van alles geprobeerd maar het werkte/lukte me niet om uit die situatie te komen. En met een meditatie en een hulpvraag naar de engelen lukt het me om de donkere tijd toch een lichtspoor te zien. Sinds die dag vraag ik Raphael en de andere engelen iedere dag om hulp. Ze zijn er wanneer je om hulp vraagt. Nathalie

   

  Ik heb een client gevraagd om mee te doen aan de cursus. Ze vertelde dat ze werkeloos was en krap bij kas zat. Ik vertelde haar, dat de engelencursus een goede investering is in haar zelf en bood haar aan om in termijnen te betalen.
  Resultaat: een paar weken na de cursus krijgt ze waar ze om gevraagd heeft; een goede werkgever, part time werk en dicht bij huis. Ze is helemaal happy.
  • Ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
  • Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
  • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
  • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
  • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

  De meditatie

  • Het is de eerste keer waar het bij mij lukt om te ontspannen en alles toe te laten wat voorbij kwam.
  • helpt mij te communiceren met mijn lichaam en innerlijk met zachtheid. 
  • De geluidsopnames van de meditatie zijn een goede aanvulling om thuis de meditatie voort te zetten
  • Het ervaren van het eerst aarden en dan pas open naar boven, geeft me rust en verheldering. 

  Engelen

  • Door de cursus ben ik ontspannender geworden en als het even tegen zit vraag ik de hulp van de engelen. 
  • De engelen ervaar ik energetisch achter mijn rug en voel warmte in mijn  hartchakra
  • dromen over mijn moeder

  tekenen van de engelenVeertjes: staan voor veerkracht en je bent in staat om soepel om te gaan met veranderingen en om mee te bewegen in moeilijke omstandigheden. Je voelt je gesteund door de aanwezigheid van je engelen.

   

  Toeval zijn boodschappen van de engelen. Andere noemen het hemelse voorbestemming.

   

  Deze drie foto’s van nummerborden met geluk 1,2, en 3 geven mij het vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Nummerbord geluk 1 heb ik genomen in december en nummerbord geluk 20 en 30 vlak na elkaar op 3 maart. Nu blijkt achteraf dat 3 maart een datum van een engelenpoort is.

  meer info: Waarom in contact met je engelen?

  Inschrijven engelencursus en de vijf elementen

  Dinsdagavond 12 mei 2020
  19, 26 mei
  van 20.00 – 22.00 uur

  Via zoom gratis voor 3 avonden

  Inclusief meditatie op  Mp3 en lesmateriaal

  • Max 9 deelnemers

  De workshop word online gegeven.

  Je krijgt een handleiding om je aan te melden via zoom. Het is niet moeilijk. Je kunt voorafgaand een keer oefenen met zoom als je wilt.

  Boek hier online uw workshop of cursus!

  Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U kunt online betalen via iDeal. 

  Online agenda workshops
  Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail info@evenwichtigleven.nl

  Wilt u zich voor één losse avond of per keer aanmelden, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

  Geplaatst inEngelencursus