Menu Sluiten

Workshop midwinter meditatie met engelen en HSP

midwinter meditatie

Workshop midwinter meditatie met engelen en HSP, 17 dec

De workshop midwinter meditatie helpt je om in contact te komen met je engelen. We naderen de kortste dag van het jaar; de dagen worden korter en het wordt eerder donker. Meditatie helpt het licht in jezelf te voelen. Tijdens de meditatie maken we contact met ons lichaam, je goddelijke vonk, en de hemel. Tijdens de meditatie leer je negativiteit, zoals stress en piekeren, los te laten. Door positieve energie naar binnen te brengen, voel je je prettiger. Mediteren met gelijkgestemden is vaak makkelijker dan alleen. We werken met engelen om je te helpen verbinden met jezelf

Als je leert vertrouwen op de engelen kan dit je helpen om je innerlijke kracht te versterken. Je leert om te vertrouwen op je intuïtie. Door een goede verbinding met je hogere zelf, heb je een antenne om boodschappen te ontvangen van je engelen. Deze boodschappen kunnen je hart diep raken waardoor je de weg van de liefde van je eigen hart volgt.  De engelen geven je steun, begeleiding en bescherming hier op aarde. Het contact met je engelen is geen vlucht. Het contact met de engelen geeft je moed op aarde te doen wat bij jou hartsverlangens hoort. 

In deze workshop is leer je omgaan met je  hoogsensitiviteit. Er is  gelegenheid om ervaringen van je hoogsensitiviteit te delen. Deze workshop kun je afzonderlijk volgen maar is ook een verdieping op de workshop mediteren met engelen van het licht.

Centrum de Vuurvlieg is een mooie krachtplek waardoor we onze frequentie verder kunnen verhogen. Samen in een cirkel mediteren is een krachtige methode om makkelijker in contact te komen met de engelen.

 • Voor iedereen die meer licht en liefde in zijn leven wil ervaren
 • wil leren mediteren 
 • leren omgaan met hooggevoeligheid, HSP
 • leren hulp van je engelen of de hemelse energie vragen
 • na afloop ontvang je een meditatie die je dagelijks kunt gebruiken. 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

 • Welkom met thee en koffie.
 • Kennismakingsrondje
 • Wat betekent HSP voor jou en wat zijn jou ervaringen met engelen?.
 • Uitleg over mediteren en hoogsensitiviteit
 • Korte meditatie. 
 • Pauze.
 • Uitleg en opschonen van de aura en 12 chakra’s mbv de Chakra frequenties van de Orgonstraler. 
 • geleidde meditatie
 • contact maken met je hartsverlangens
 • Een brief schrijven aan de engelen
 • een persoonlijke  affirmatie creëren 

We gaan mediteren om in balans te komen en te blijven. Meditatie helpt je om inzichten te krijgen en om verbinding te maken met je hartsverlangens. Je leert negatieve energie afvoeren en positieve energie binnen te halen. Hierdoor voel je je energiek en blij. Naast het contact met je beschermengel gaat we contact maken met de Aartstengelen die momenteel actief zijn. Het is belangrijk om de verbinding te gaan voelen. 

Aartsengel Gabriel 

Aartsengel Gabriel is de engel die boodschappen brengt. Hij heeft de Koran ingefluisterd bij Mohammed. Maar ook buiten religie is Aartsengel Gabriel bekend. Zijn energie is hoopgevend, vreugde, de belletjes van champagne. stralend. Hij begeleidt ieder nieuw begin. Hij helpt je om wensen precies te formuleren. hij is de inspiratie voor creativiteit. Door hulp van Aarstengel Gabriel te vragen word je begeleid op  je weg. 

Engelen en religie

Engelen zijn de boodschappers van de Hemel. Hoewel zij in verschillende religie ter sprake komen, staan zij los van religie. Engelen zijn je begeleiders die vanaf je geboorte bij je zijn. Je kunt onvoorwaardelijke liefde van hen ontvangen. Zij staan altijd tot je beschikking. Zij kunnen het meeste voor je doen als je ze om hulp vraagt. Thema’s: Helderheid, zuiverheid, verheldering, reiniging, bevrijding, bescherming, kracht, structuur, wilskracht, handelen, moed en waarheid 

Door naar binnen te keren, kun je contact maken met de kosmische energie. De spirituele verbinding geeft inspiratie en laat je verbeelding spreken. Meditatie helpt je om je verbeelding te openen. De een krijgt beelden, de ander hoort zijn innerlijke stem, en weer een ander krijgt inspiratie voor zijn hartenwensen. In de stilte die we door de meditatie hebben gekregen, gaan we op een creatieve manier ons uiten via tekenen of schrijven, puur om voor onszelf vorm te geven aan wat ons inspireert.

We gaan samen mediteren in een cirkel, dat is veel krachtiger dan alleen. We verbinden met elkaar en zetten ons zelf in het licht, hierdoor hebben de negatieve krachten geen kans meer. De orgonstraler is een apparaat dat fijnstoffelijke frequenties doorgeeft. In de orgonbeker worden de frequenties van de Chakra’s geplaatst. Dit helpt om je Chakra’s te zuiveren en en op elkaar af te stemmen. De frequenties van de Orgonstraler is zo sterk dat iedereen wordt meegenomen in een diepe meditatie en contact kan maken met de energie van je engel.

Tijdens de bijeenkomst maken we gebruik van de helende energie van de Orgonstraler. 

reviews

 • Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
 • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartewensen visualiseren.
 • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

Inschrijven workshop mediteren met het licht van de engelen

Zondag 17 december 

Tijd 13:00 – 16:30 uur

€24,00

 • Max 11 deelnemers. 

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus