Menu Sluiten

Creatieve workshop meditatie met engelen en HSP

Engelenworkshop

Creatieve workshop meditatie met engelen en HSP, 1 september

Deze workshop helpt je in contact te komen met je beschermengel.
Tijdens de meditatie maak je verbinding met je lichaam, je goddelijke vonk, en de hemel. Je leert negativiteit, zoals stress en piekeren, los te laten en positieve energie naar binnen te brengen, waardoor je je prettiger voelt. Mediteren met gelijkgestemden is vaak makkelijker dan alleen. We werken met engelen om je te helpen verbinden met jezelf en je hemelsplan.

Het vertrouwen op de engelen kan je helpen je innerlijke kracht te versterken en je intuïtie te ontwikkelen.
Een goede verbinding met je hogere zelf fungeert als een antenne om boodschappen van je engelen te ontvangen. Deze boodschappen kunnen je hart diep raken en je leiden op de weg van liefde vanuit je eigen hart. De engelen bieden je steun, begeleiding en bescherming hier op aarde. Het contact met de engelen geeft je moed om op aarde te doen wat bij jouw hemelsplan hoort.

Tijdens deze workshop leer je omgaan met je hoogsensitiviteit en is er de gelegenheid om ervaringen te delen.
Centrum de Vuurvlieg, een mooie krachtplek, biedt de perfecte omgeving om onze frequentie verder te verhogen. Samen in een cirkel mediteren is een krachtige methode om gemakkelijk in contact te komen met de engelen. Het wordt een ontspannen middag waarin we samen een krachtveld creëren en er voor elkaar zijn.

Doe mee aan deze bijzondere workshop en ervaar de kracht en begeleiding van je beschermengel.

 • Voor iedereen die meer licht en liefde in zijn leven wil ervaren
 • wil leren mediteren 
 • leren omgaan met hooggevoeligheid, HSP
 • leren hulp van je engelen of de hemelse energie vragen
 • na afloop ontvang je een meditatie die je dagelijks kunt gebruiken. 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Workshop engelen
 • Welkom met thee en koffie en versnaperingen
 • Wat betekent HSP voor jou en wat zijn jou ervaringen met engelen?.
 • Uitleg over mediteren en hoogsensitiviteit
 • Beweging om te gronden en korte meditatie 
 • Pauze.
 • Uitleg en opschonen van de aura en 12 chakra’s mbv de Chakra frequenties van de Orgonstraler. 
 • geleidde meditatie in contact met je beschermengel
 • Een brief schrijven aan je beschermengel of een tekening maken
 • een persoonlijke  affirmatie creëren 
 • Ontspannen afsluiting met een hapje en een drankje

We gaan mediteren om in contact te komen met onze beschermengel. Meditatie helpt je om inzichten te krijgen en om verbinding te maken met je hartsverlangens. Je leert negatieve energie afvoeren en positieve energie binnen te halen. Hierdoor voel je je energiek en blij. 

Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron is de engel die je helpt om te manifesteren. Hij is de engel die op aarde heeft geleefd. Aartsengel Metatron beheerst de kristallen van Atlantis die zich in de aarde bevinden. De informatie van deze grote kristallen komt sinds 2008 vrij. Door je te verbinden met de kristallen en Aartsengel Metatron kun je informatie ontvangen uit de tijd van Atlantis en erna.
Metraton heeft:

 • een bijzondere band met Indigo en Kristalkinderen. (hoogsensitieve kinderen).
 • helpt je om prioriteiten te stellen, zodat je je hartverlangens kunt uitvoeren
 • Metatron aanroepen helpt bij de Chakra’s schoonmaken. Metatron maakt gebruik van heilige geometrische figuren om de Chakra’s energie centrums in ons lichaam op te schonen. We gaan gebruik maken van de ‘Kubus van Metatron’.Kubus van Metatron

Engelen en religie

Engelen zijn de boodschappers van de Hemel. Hoewel zij in verschillende religie ter sprake komen, staan zij los van religie. Engelen zijn je begeleiders die vanaf je geboorte bij je zijn. Je kunt onvoorwaardelijke liefde van hen ontvangen. Zij staan altijd tot je beschikking. Zij kunnen het meeste voor je doen als je ze om hulp vraagt. Thema’s: Helderheid, zuiverheid, verheldering, reiniging, bevrijding, bescherming, kracht, structuur, wilskracht, handelen, moed en waarheid 

Door naar binnen te keren, kun je contact maken met de kosmische energie. De spirituele verbinding geeft inspiratie en laat je verbeelding spreken. Meditatie helpt je om je verbeelding te openen. De een krijgt beelden, de ander hoort zijn innerlijke stem, en weer een ander krijgt inspiratie voor zijn hartenwensen. In de stilte die we door de meditatie hebben gekregen, gaan we op een creatieve manier ons uiten via tekenen of schrijven, puur om voor onszelf vorm te geven aan wat ons inspireert.

We gaan samen mediteren in een cirkel, dat is veel krachtiger dan alleen. We verbinden met elkaar en zetten ons zelf in het licht, hierdoor hebben de negatieve krachten geen kans meer. De orgonstraler is een apparaat dat fijnstoffelijke frequenties doorgeeft. In de orgonbeker worden de frequenties van de Chakra’s geplaatst. Dit helpt om je Chakra’s te zuiveren en en op elkaar af te stemmen. De frequenties van de Orgonstraler is zo sterk dat iedereen wordt meegenomen in een diepe meditatie en contact kan maken met de energie van je engel.

Tijdens de bijeenkomst maken we gebruik van de helende energie van de Orgonstraler. 

reviews

 • Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
 • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartewensen visualiseren.
 • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

Inschrijven workshop Lente meditatie met engelen

Zondag 1 september 

Tijd 13:00 – 16:30 uur

€34,00

 • Max 11 deelnemers. 

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

engelen tekening
Engelen tekening van een deelneemster

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus