Menu Sluiten

Workshop Licht en de engelen

Engel van licht

Licht en Engelen maandagavond 12 december 2022

De dagen voor kerst zijn donker. Alleen de sluier tussen de hemel en de aarde is dan dunner dan in de herfst. We kunnen nu makkelijk contact maken met het licht van God en de engelen. In november heb ik gewandeld. We begonnen in het licht en zagen de schemering invallen. Je voelt dat het donker als een deken over het bos valt en er ontstaat een stilte. Het geroep van de uil was goed te horen. De lucht was super helder.  Het mooie was dat we aan het eind van de wandeling in het donker een vallende ster zagen. Ik voelde me omringd door het licht van de engelen. Graag wil ik je in de workshop contact laten maken met het licht van de engelen. Ik word er blij van en heb het gevoel dat we worden gesteund door de engelen in het dagelijks leven.

 • Voor iedereen die meer licht en liefde in zijn leven wil ervaren
 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; zij leren meer te vertrouwen op hun innerlijke intuïtie en leren zich beter af te sluiten voor negativiteit uit de omgeving.

Je krijgt informatie over de engelen en hun achtergrond. Wat is het verschil tussen Aartsengelen en Aarde engelen? Waarom engelen, waarom niet gelijk contact met God? Engelen hebben een zachte liefdevolle energie die voor iedereeen heel toegankelijk is. 
We maken gebruik van de kracht van de magische cirkel. Mediteren in een kring is heel krachtig. We kunnen het  Licht en Liefde van de engelen met zijn allen ervaren goed ervaren. Dit geeft blijdschap rust en vertrouwen. 

De avond is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hierdoor kun je spanning uit je lichaam los laten. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en word je ontvankelijk voor de energie van je engel. Door de workshop  ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • meer vreugde in je leven

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. Door samen te mediteren gaat de vibratie omhoog en is de focus sterker. In deze hoge frequentie kun je je engel goed ervaren. De ruimte de Vuurvlieg is een krachtplek met goede vibes, wat het contact met je engel ten goede komt.

 • Chinese meditatie gebaseerd op yin yang principe, acceptatie van positieve en negatieve krachten
 • ontwikkeling van je hooggevoeligheid, HSP
 • Contact maken met de engelen
 • Ervaren van rust en vertrouwen

19.30 Inloop met koffie en thee

20.00 Aarden met yin en yang 
20.15 herkennen van engelen signalen
20.30 werken met engelenkaarten
20.45 ervaringen uitwisselen

21.00 engelen meditatie

21.45 afsluiting met thee
22.00 einde

In mijn praktijk werk ik met engel Raphael en Michael. Zij helpen mij in mijn werk. In mijn prive vraag ik aan de engelen en god wat ik graag wil, zoals het uitnodigen van vrienden op mijn feest, goed contact met mijn zoon, een goede liefdevolle relatie en een mooie reis naar Portugal. Mijn gebeden worden verhoord wat en leven aangenaam en mooi maakt. 

 • De Chinese meditatie geeft mij ontspanning en een betere slaap, zelfs meer ontspanning dan andere meditaties 
 • Ik heb minder last van pijn in mijn lichaam. Als ik pijn heb roep ik de engelen aan. 
 • De bijeenkomst geeft rust en vertrouwen. Ik ben wakkerder geworden. 
 • Door de verhalen van anderen kan ik de aanwezigheid van de engelen beter voelen
 • Inspirerende bijeenkomst met veel dierbaren onder ons

maandag 19 december Lezing een goddelijke rechte rug om 20:00-22.00

Paula mediteren

maandag 12 dec 2022 van 20:00 – 22.00 uur

Prijs: € 19
incl. thee
max 11 deelnemers

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online betaalt, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst in Engelencursus, Meditatie, Workshop