Menu Sluiten

Lezing: Een Goddelijke rechte rug!

Goddelijke rechte rug

Een persoonlijke ervaring van de boven natuurlijke kracht

Tijdens de lezing vertelt Roland zijn persoonlijke ervaring hoe hij in contact is gekomen met God. Hoe hij omgaat met de dagelijkse realiteit in relatie tot God. Wat is een goddelijke rechte rug? Lessen in je leven hebben een bepaald doel. Probeer deze te begrijpen en het verlicht je leven. Een eye-opener vanuit persoonlijke ervaring verteld door Roland: het aanschouwen van de kwetsbare kant leidde tot het persoonlijke contact met God.

Waardoor wordt onze persoonlijke goddelijke ontwikkeling geremd? Hoe kunnen we een natuurlijke spirituele groei doormaken? Allemaal vragen die Roland tijdens de lezing zal beantwoorden.

Een goddelijke rechte rug:
Wanneer je kijkt met je eigen ogen, luistert met je eigen oren en praat met je eigen mond zullen de boeien die jou temmen worden afgeworpen. Door de goddelijke interventie zul je recht staan en voor eeuwig beschermd zijn.
 

De lezing gaat over:

  • Wat is er gebeurd? De kracht van het woord God
  • Het persoonlijke verhaal
  • Hoe gaan we het veranderen?

Laten we ons in verwarring brengen of gaan we staan met een goddelijke rechte rug?

Paula werkt al langer met met de engelen. Zij werd geremd door haar verleden van de RK kerk het woord God in de mond te nemen. Zij verteld over haar ervaring met de engelen en hoe deze haar in contact hebben gebracht met God. Aansluitend op de lezing  geeft zij de meditatie in contact met God en de engelen. 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen op aarde in relatie tot je persoonlijke goddelijke ontwikkeling

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

  • Welkom met thee
  • Inleiding door Paula Holtzer; haar ervaring met de engelen die haar in contact brachten met God.
  • De lezing door Roland over zijn contact met God
  • Vragen rondje
  • Afsluiting: meditatie in contact met God. 

Inschrijven: Lezing een goddelijke rechte rug

19 dec  2022

Tijd 20:00 -22:00

Lezing: €15,-

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Aanmelden online uw Lezing! Betalen contant op locatie

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt op locatie contant of via pin

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Engelencursus