Menu Sluiten

Online Workshop mediteren, gratis

meditatie Nijmegen

Online woensdag 10, 17, 24 febr 2021, 8:30 uur

Mediteren is een krachtig middel om tot rust te komen. Het zorgt ervoor dat je je verbonden voelt met moederaarde en de Hemel. De hemel kan zijn je hoger zelf, andere noemen het engelen, god of de kosmos. Waarmee je je mee verbindt is een gebied waar eenheid is. Je kunt je afstemmen op je innerlijke stem en je voelt je verbonden met een groter geheel. In deze tijd waarbij van ons verwacht wordt dat we thuis werken is het fijn om je verbonden te voelen met andere mensen. Met elkaar mediteren is krachtiger dan alleen. Daarom bied ik via zoom een meditatie van 20 minuten aan en deze is de komende 3 weken gratis.

Iedereen die met rust en vertrouwen de dag wilt beginnen. 

Je kunt vragen om een wonder

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De Chinese meditatie, de Hemelse kringloop is een oude traditionele Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor de unieke verhoogde trilling van deze tijd. Meditatieve stilte is een van de grootste powers die we als individu kunnen gebruiken. Laten we onze krachten bundelen. Door in de ochtend te starten met de Chinese meditatie kom je tot rust en krijg je vertrouwen. Het is makkelijker om aan de slag te gaan en om prioriteiten te stellen. meer info de Chinese meditatie

Reacties na afloop:

  • Fijn om nog even in de rust en stilte te blijven. Dankjewel allemaal, dankjewel Paula!
  • Ik blijf even in mijn energie. Dank en wie weet tot de volgende …. het was een heerlijke meditatie
  • Ik vond het fijn, de meditatie. Zo belangrijk voor mij om te aarden meteen én heel erg goed dat je de energetische koorden moest vragen om te verbreken. Dank daarvoor. Toch echt een ander begin van de dag.
  • De bescherming van Michael kwam er binnen bij mij, dank het is een zeer waardevolle ervaring 
  • Bedankt, fijne dag iedereen
  • Erg fijn om zo de dag te beginnen. 🙂 (en nu aan het werk)

woensdagochtend 10 februari 2021

8:30 – 8:50 uur

jupiter saturnus conjunction

Woensdagaochtend 27 januari, 3, 10  februari 2021 

8:30 – 8:50 uur, gratis

Gratis
 

Bij je thuis via Zoom. 

Je krijgt een mail waarin je Zoom kunt downloaden. 

Via een email kun je automatisch inloggen. 

Inschrijven Online meditatie woensdagochtend 8:30 uur, gratis

Doe je mee? Een klein gebaar met grote gevolgen. 

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken.

Online agenda workshops

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online inschrijft, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06 – 815 018 74 of schrijf je in per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inEngelencursus, Workshop