Menu Sluiten

Engelencursus: meditatie en paranormale gave

engelen omgaan met paranormale gave

12 ,19 april en 3 mei 2021

In de engelencursus leer je door meditatie omgaan met je paranormale gave. Veel mensen zijn hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit, maar durven hier nog niet volledig op te vertrouwen. We gaan onze helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid of helderwetendheid verder ontwikkelen. Als je paranormale gaven hebt en je gebruikt deze niet, dan word je ziek. Het is belangrijk om hier mee te leren omgaan. Paranormale vermogens vragen om ontwikkeling op spiritueel niveau. Als je op een ontspannen manier hiermee kunt omgaan kun je veel plezier beleven aan je gaven. Binnen deze cursus leer je goed te aarden op een nog dieper niveau. Een goede gronding en afvoeren van negatieve energie is de basis om gezond te blijven. In de cursus leer je te vertrouwen op je paranormale vermogens. De ervaring van paranormale ervaringen kun je niet met iedereen delen. Het is fijn om gelijkgestemden te ontmoeten zodat je je ervaring en kennis kunt uitwisselen. Reserveer vrijblijvend

De cursus is bedoeld voor degene die

 • Openstaan voor mediteren
 • Behoefte hebben aan verdieping op spiritueel niveau.
 • Twijfel over je paranormale gave en wat je ermee wilt doen, is een goed uitgangspunt voor de cursus.
 • Als je al meer ervaren bent met je paranormale vermogens, maar je wilt graag gelijkgestemden ontmoeten, ben je welkom. De grondende meditatie met elkaar is de basis van de cursus en de ontwikkeling van je gave doet ieder op eigen niveau.

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

De cursus bestaat uit informatie over paranormale gave en het uitwisselen van ervaringen. Daarom is de groep max 9 deelnemers. Oefeningen om deze gaven te ontwikkelen. De basis voor de cursus is Chinese meditatie en een diepe gronding. Je contact met je engel of gids. Belangrijk onderdeel is het ervaren van de stilte. 

Aandachtspunten cursus

 1. Gronden op diep niveau, dmv Chinese meditatie 
 2. Aura chakra reinigen
 3. Contact met je engelen 
 4. Contact met zielen en entiteiten
 5. Bescherming tegen negativiteit
 6. Werken met licht en liefde
 7. Werken met engelen en tarotkaarten

Binnen de cursus is er ruimte om in te gaan op de vragen en de behoefte van de deelnemers. Tijdens de avonden laten we ons leiden door de goddelijke energie.

De cursus is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en word je ontvankelijk voor de energie van je paranormale gaven. 

De ruimte de Vuurvlieg is een krachtplek met goede vibes, wat het contact met je paranormale gaven ten goede komt. 

Door de Chinese meditatie en contact met de engelen word je rustig en kun je vol zelfvertrouwen van het leven genieten. Engelen mogen je alleen helpen als je erom vraagt. De engelen helpen je bij het ontwikkelen en gebruiken van je paranormale gaven. Je zult ervaren dat je een instrument bent in dienst van de goddelijke wereld. 

Mediteren op de feestdag van Aartsengel Michael

De meditatie op Mp3. De Chinese meditatie wordt opgenomen en na afloop verstuurd. Je kunt deze weer thuis afluisteren.
Teksten met informatie van de cursusavond. Deze worden na afloop gemaild.

Inschrijven engelencursus en de vijf elementen

maandagavond 12 en 19 april  en 3 mei 2021
van 19.30 – 22.00 uur

De kosten zijn €69,- voor 3 avonden. 
Wil je een plek reserveren e-mail info@evenwichtigleven.nl

Max 9 deelnemers

Inclusief thee

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Geplaatst inCursussen, Engelencursus, Workshop