Menu Sluiten

Workshop: De cirkel van healing en verbinding

healingsavond

Healingsavond: Samen verbinden en bereik je hartenwens!

De cirkel van healing en verbinding, 30 oktober

Hierbij willen we je uitnodigen voor een bijzondere meditatieavond. Nadat we (Paula, Roland, Manuel en Jarno)  samen een aantal keren bij elkaar zijn geweest, ervaarden we een krachtige werking van deze bijeenkomsten. Graag willen we dit delen met vrienden en bekende en geïnteresseerde, zodat we een krachtige cirkel vormen en elkaar versterken.
De avond wordt gefaciliteerd door Jarno, met helende vermogens, Manuel met Grondende en spirituele kwaliteiten vanuit het boeddhisme. Roland met kennis over de geschiedenis in relatie tot nu en Paula die werkt vanuit de Chinese geneeskunde en begeleidt de meditatie. 
Je bent van harte welkom op onze healingavond in centrum de Vuurvlieg. Deelname is gratis. Maar mocht je na afloop de wens voelen om een bijdrage te leveren aan de voortzetting van deze avonden, dan staat er een potje voor vrijwillige bijdragen klaar. Jouw aanwezigheid is het meest waardevol; elke bijdrage is geheel vrijblijvend.”

 • Voor iedereen die meer licht en liefde in zijn leven wil ervaren
 • Voor iedereen die graag wil verbinden met gelijkgestemden

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Achtergrond informatie:

Op deze avond is het thema  Licht: Roland zal het hebben over de geschiedenis van het geloof. Het gaat over  hoop, oude en nieuwe testament. Genesis, Daniël en Johannes in relatie met de huidige tijd.

Meditatie

We gaan samen mediteren hierdoor ben je deze avond in de gelegenheid om met je eigen hartenwensen in contact te staan. De avond zorgt dat je verbinding staat met je zelf en je natuurlijke omgeving

Healing

Er vindt een healing plaats door Jarno en Manuel. Jarno staat afgestemd op de Hemelse energie en kan met zijn bio tensor helende frequenties door geven. Jarno zet zijn helende kwaliteiten in en deze worden versterkt door de grondende energie van Manuel. 

Na afloop is er de gelegenheid om bij te praten.

We gaan samen mediteren in een cirkel, dat is veel krachtiger dan alleen. We verbinden met elkaar en zetten ons zelf in het licht, hierdoor hebben de negatieve krachten geen kans meer. De meditatie versterkt je vitaliteit en immuunsysteem. De meditatie geeft vermindering van stress en lichamelijke klachten. Jarno zet zijn helende kwaliteiten in en deze worden versterkt door de grondende energie van Manuel. 

Tijdens de bijeenkomst maken we gebruik van de helende energie van de Orgonstraler. 

 • Meditatie en healing
 • Contact met universele licht en liefde
 • De helende energie van de orgonstraler
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Je hartewensen aanvragen 

Inschrijven de cirkel van verbinding en healing

Maandag 6 november

Tijd: 19:30 – 21:30 uur

 • Je bent van harte welkom op onze healingavond. Deelname is gratis. Maar mocht je na afloop de wens voelen om een bijdrage te leveren aan de voortzetting van deze avonden, dan staat er een potje voor vrijwillige bijdragen klaar. Jouw aanwezigheid is het meest waardevol; elke bijdrage is geheel vrijblijvend.”
 • Max 18 deelnemers. 

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan door een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl te sturen of direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus