Menu Sluiten

Cursus Engelen meditatie en HSP

Paula Holtzer

Bescherm-, Aarde- en Aartsengelen 8, 15 en 22 mei 2023

In de cursus leer je om in contact te komen met je beschermengel. Verder gaan we contact maken met Aarde- en Aartsengelen.  Als je leert vertrouwen op de engelen kan dit je helpen om je innerlijke kracht te versterken. Je leert om te vertrouwen op je intuïtie. Door een goede verbinding met het hogere, heb je een antenne om boodschappen te ontvangen van je engelen. Deze boodschappen kunnen je hart diep raken waardoor je de weg van de liefde van je eigen hart volgt.  De engelen geven je steun, begeleiding en bescherming hier op aarde. Het contact met je engelen is geen vlucht. Het contact met de engelen geeft je moed op aarde te doen wat bij jou hartsverlangens hoort. 

Je kunt ’bellen’ met je engelen en een praktisch ’telefoon’gesprek voeren. Tijdens de meditatie kun je visuele afbeeldingen op je netvlies krijgen met de juiste informatie. Je krijgt vertrouwen om door te gaan met het opbouwen van verbindingen met andere mensen. Je kunt ook om healing vragen voor jezelf of anderen. Om goed in contact te staan met de Hemelse energie is het belangrijk om goed gegrond te zijn en tijd te nemen voor zelfreflectie. Ondanks alle onrust hoeven we niet in angst te leven, want er is nog steeds overvloed. Positieve gedachten creëren positieve resultaten.

De cursus duurt 3 weken, waardoor er onderling vertrouwen ontstaat en we in een diepe en ontspannen meditatie kunnen geraken. Als je vooraf inschrijft voor alle 3 de workshops krijg je korting.  Je kunt je ook inschrijven voor de workshops afzonderlijk. Centrum de Vuurvlieg is een mooie krachtplek waardoor we onze frequentie verder kunnen verhogen. Samen in een cirkel mediteren is een krachtige methode om makkelijker in contact te komen met de engelen.

 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; die last hebben van  negativiteit uit de omgeving, energie kunnen aanvoelen 
 • bij  lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
 • balans tussen prive en werk: de juiste balans tussen inspanning en ontspanning van het leven. Het ervaren van innerlijke rust en kunnen genieten van de stilte.
 • Je engel is je gids en helpt je om op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn. Je engelen geven je rust en vertrouwen 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Thema week 1: Je beschermengel

Veel mensen ervaren stress, vermoeidheid, geen zin in de dingen of depressie. Dit kan komen doordat je als hoogsensitief persoon een stofzuiger bent die de negatieve energie van iemand anders of de omgeving overneemt. Door deze negatieve energie is het lastig om contact te voelen met je beschermengel. Door ons te zuiveren van deze negatieve energie tijdens de meditatie kan het lichaam zich weer ontspannen. Hierdoor kom je in goed contact met je hogere zelf. Door samen te mediteren komen we in een hoge vibratie en kun je ook in contact komen met je beschermengel. Het in contact komen met je engelen gaat niet geheel van zelf en vraagt oefening en een positieve houding. Veel mensen voelen na de avond verlichting, wat rust en vertrouwen geeft. Er zijn ook deelnemers die de aanwezigheid van hun engel ervaren door het zien van kleuren, een windvlaag of een hand op een schouder. 

Week 2: In contact met je Aarde engel

Aardengelen en natuurengelen maken het mogelijk om rust en eenheid in jezelf te ervaren door de aanwezigheid van de natuur. Het zien van een hertje raakt ons hart, een boom verbindt de hemel met de aarde, een zonsondergang helpt ons de stilte in te gaan. De krachtige energie van de volle maan zorgt ervoor dat je makkelijk hartsverbinding maakt. Aardengelen bevinden zich niet in de dualiteit en helpen ons het ervaren van Goddelijke energie mogelijk te maken. Deze avond gaan we dieper op de verschillende aardengelen in. We gaan onderzoeken welke aardengelen een positieve invloed op je heeft en je raakt. Deze bijeenkomst maken we contact met jouw favoriete aardengel. 

Wat is het verschil tussen aardengelen en Aartsengelen?

Aartsengelen staan boven in de engelen hiërarchie. Aartsengelen zijn geen God, hun uitgang is -el. Michael, Gabriel, Raphael, Uriel. De uitgang -el betekent “als God”. Aardengelen werken meer op stoffelijk en materieel niveau en Aartsengelen werken meer op spiritueel niveau. Beide staan in contact met de oorsprong en beide kunnen we vragen om onze wensen te realiseren.

Week 3: In contact met je Aartsengel.

Er zijn veel verschillende Aartsengelen. De bekendste is Aartsengel Michael die zorgt voor bescherming. Aartsengel Raphael zorgt voor healing. Deze bijeenkomst krijg je informatie over de verschillende kwaliteiten van de verschillende Aartsengelen. We gaan onderzoeken welke Aartsengel op dit moment het beste bij je past. Deze bijeenkomst gaan we contact maken met de energie van deze Aartsengel. Dit geeft je rust en vertrouwen. 

Engelen mogen je alleen helpen als je erom vraagt. Je hebt een vrije wil en je bepaalt zelf je lotsbestemming. De engelen mogen niet zomaar ingrijpen. Door ze op te bellen, met ze te praten en ze te schrijven en mantra zingen roep je de engelen aan. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen die je helpen op je pad. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. De engelen in onderstaand overzicht zijn de engelen die worden besproken op de bijeenkomst. Elke engel en je eigen engel kun je elk moment aanroepen, engelen zijn niet in te delen in hokjes.

 • Herkennen van de signalen van de engelen
 • Kennismaken met je engelen
 • Engelen in je dromen
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Boodschappen ontvangen van je engel
 • Schrijfmeditatie
 • leren omgaan met HSP, hooggevoeligheid 

Ervaring  van een deelneemster van de vorige cursus engelen:

Wat is het toch een donkere tijd waar we in zitten. Sinds Pasen ondervond ik lichamelijke klachten die mij zwaarmoedig stemde. Normaal ga ik veel wandelen, muziek luisteren of komedies kijken en dan lukte het me wel om weer positief tegen alles aan te kijken. Maar deze keer liet het me niet los. Uit eindelijk kwam het idee om Paula eens te bellen, heb haar toen alles uitgelegd en ook van de dromen waar ik zo’n last van had. Het advies was om met mensen in contact te komen ik was teveel alleen en kon mijn gedachten en de normaalste dingen met niemand bespreken. Een ander advies was om Aardsengel Raphael om hulp te vragen. Ik heb toen s’avonds een meditatie gedaan en speciaal Raphael om hulp gevraagd en ben toen gaan slapen. De volgende dag werd ik zonder lichamelijke pijn wakker en daarmee ook mijn negatieve gedachten die daaruit voortkwamen. Ik denk er nog iedere dag met verbazing daarop terug. Ik had in de weken daarvoor van alles geprobeerd maar het werkte/lukte me niet om uit die situatie te komen. En met een meditatie en een hulpvraag naar de engelen lukt het me om de donkere tijd toch een lichtspoor te zien. Sinds die dag vraag ik Raphael en de andere engelen iedere dag om hulp. Ze zijn er wanneer je om hulp vraagt. Nathalie

 

Een deelnemer twijfelde om aan de cursus mee te doen. Ze vertelde dat ze werkeloos was en krap bij kas zat. Ik vertelde haar, dat de engelencursus een goede investering is in haar zelf en bood haar aan om in termijnen te betalen.
Resultaat: een paar weken na de cursus krijgt ze waar ze om gevraagd heeft; een goede werkgever, part time werk en dicht bij huis. Ze is helemaal happy; Ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!

reviews
• Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
• Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
• Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
• Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

De meditatie

 • Het is de eerste keer waar het bij mij lukt om te ontspannen en alles toe te laten wat voorbij kwam.
 • helpt mij te communiceren met mijn lichaam en innerlijk met zachtheid. 
 • De geluidsopnames van de meditatie zijn een goede aanvulling om thuis de meditatie voort te zetten
 • Het ervaren van het eerst aarden en dan pas open naar boven, geeft me rust en verheldering.

Engelen

 • Door de cursus ben ik ontspannender geworden en als het even tegen zit vraag ik de hulp van de engelen. 
 • De engelen ervaar ik energetisch achter mijn rug en voel warmte in mijn  hartchakra
 • dromen over mijn moeder
 • Dank je wel Paula, voor deze meditatie en je begeleiding de hele week.  Je blogs en je andere meditaties.  De kracht van steun van engelen is weer aangewakkerd en dat is fijn. Ik pak de meditaties nu weer op, in deze ” koudere” tijd, waar we gaan dealen met jezelf warm krijgen/ houden. 

tekenen van de engelenVeertjes: staan voor veerkracht en je bent in staat om soepel om te gaan met veranderingen en om mee te bewegen in moeilijke omstandigheden. Je voelt je gesteund door de aanwezigheid van je engelen.

 

Toeval zijn boodschappen van de engelen. Andere noemen het hemelse voorbestemming.

 

Deze drie foto’s van nummerborden met geluk 1,2, en 3 geven mij het vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Nummerbord geluk 1 heb ik genomen in december en nummerbord geluk 20 en 30 vlak na elkaar op 3 maart. Nu blijkt achteraf dat 3 maart een datum van een engelenpoort is.

meer info: Waarom in contact met je engelen?

De meditatie op Mp3. De Chinese meditatie wordt opgenomen en na afloop verstuurd. Je kunt deze weer thuis afluisteren.
Teksten met informatie van de cursusavond. Deze worden na afloop gemaild.

Inschrijven workshop Engelen meditatie en HSP

8, 15, 22 mei 2023
Tijd 20:00 – 22:00 uur

Engelenworkshop; €27,-

Incl. meditatie op Mp3 en lesmateriaal 

 • Max 11 deelnemers

€75: Cursus voordeel bij aanmelden alle 3 de bijeenkomsten. Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. 

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Engelencursus