Menu Sluiten

Cursus Engelen meditatie en HSP

Paula Holtzer

Vernieuwde cursus: 13, 27 febr, 6 maart 2023

In de cursus leer je om te vertrouwen op God en de engelen. Dit kan helpen om je innerlijke kracht te versterken. Je leert om te vertrouwen op je intuïtie. Door een goede verbinding met het hogere, heb je een antenne om informatie te ontvangen over je hemelsplan. Je kunt het hemelsplan omschrijven als het pad wat je ziel voor dit leven heeft gekozen of wat de mogelijkheden van je ziel zijn. God en de engelen geven je steun, begeleiding en bescherming hier op aarde. Het contact met je engelen is geen vlucht.

Je kunt ’bellen’ met je engelen en een praktisch ’telefoon’gesprek voeren. Tijdens de meditatie kun je visuele afbeeldingen op je netvlies krijgen met de juiste informatie. Je krijgt vertrouwen om door te gaan met het opbouwen van verbindingen met andere mensen. Je kunt ook om healing vragen voor jezelf of anderen. Om goed in contact te staan met de Hemelse energie is het belangrijk om goed gegrond te zijn en tijd te nemen voor zelfreflectie. Ondanks alle onrust hoeven we niet in angst te leven, want er is nog steeds overvloed. Positieve gedachten creëren positieve resultaten.

De cursus duurt 3 weken, waardoor er onderling vertrouwen ontstaat en we in een diepe en ontspannen meditatie kunnen geraken. Centrum de Vuurvlieg is een mooie krachtplek waardoor we onze frequentie verder kunnen verhogen. Samen in een cirkel mediteren is een krachtige methode om makkelijker in contact te komen met God en de engelen.

 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; die last hebben van  negativiteit uit de omgeving, energie kunnen aanvoelen 
 • bij  lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
 • balans tussen prive en werk: de juiste balans tussen inspanning en ontspanning van het leven. Het ervaren van innerlijke rust en kunnen genieten van de stilte.
 • Je engel is je gids en helpt je om op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn. Je engelen geven je rust en vertrouwen 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Thema week 1: Je volmaakte zelf.

De avond biedt innerlijke rust en vrede. Door de meditatie heb je tijd voor jezelf, waardoor je lichaam, geest en ziel zich kunnen ontspannen. Hierdoor kom je in goed contact met je hogere zelf. Dit wordt weerspiegeld door je ziel. Door in het centrum van je lichaam te blijven, kun je in het centrum van het oog van de orkaan verblijven. De orkaan staat voor alle veranderingen die om ons heen plaatsvinden. Door ademhaling en intenties blijven we gecentreerd, wat er ook in ons leven gebeurt. De houding van basisvrede heeft een wonderbaarlijk effect. Je uiterlijke leven zal ook je innerlijke leven weerspiegelen.

Concentreer je een week op je volmaakte zelf. Dit is niet egoïstisch. Hoe kun je een volmaakte wereld en omgeving bouwen als je niet in je volmaakte zelf bent? Hoe ziet je volmaakte zelf eruit? Hoe ben je gekleed? Hoe klinkt je stem? Wat voor uitstraling heb je? Welke vreugde voelt je volmaakte zelf? Visualiseer je volmaakte zelf. Tijdens deze avond gaan we contact maken met ons volmaakte zelf. We gaan ontdekken of er onbewuste blokkades of overtuigingen zijn die ons volmaakte zelf kunnen belemmeren. We gaan dit loslaten door praktische oefeningen. We komen tot inzicht over hoe we ons volmaakte zelf kunnen uiten.

Week 2: Je volmaakte omgeving.

We blijven aandacht geven aan ons volmaakte zelf en vragen ons af wat er nog nodig is om het nog beter te kunnen ervaren. Op basis hiervan werken we aan onze volmaakte omgeving. Hoe ziet deze eruit? Hoe zou je graag willen wonen? Alleen of samen in een woongroep? Wat voor werk zou je graag doen? Hoe zien je maaltijden eruit? Eet je alleen of juist samen? Dit betekent niet dat we de realiteit uit het oog verliezen, maar dat we vragen wat we in ons hart verlangen. Als we duidelijk krijgen wat we graag willen, kan het ook naar ons toe komen.

Week 3: Je volmaakte wereld.

We geven nog steeds aandacht aan ons volmaakte zelf en onze directe omgeving. Van hieruit werken we aan onze volmaakte wereld. Hoe wil je dat de wereld eruitziet? Hoe gaan mensen met elkaar om? Wat verbindt mensen met elkaar? Hoe gaan ze om met de natuur? Hoe wonen ze? Waar is de economie op gebaseerd? Ook hier verliezen we de realiteit niet uit het oog. Als we een andere wereld willen is het belangrijk om deze eerst te zien en te visualiseren en te omschrijven, zodat we daarnaar kunnen gaan handelen.

Engelen mogen je alleen helpen als je erom vraagt. Je hebt een vrije wil en je bepaalt zelf je lotsbestemming. De engelen mogen niet zomaar ingrijpen. Door ze op te bellen, met ze te praten en ze te schrijven en mantra zingen roep je de engelen aan. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen die je helpen op je pad. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. De engelen in onderstaand overzicht zijn de engelen die worden besproken op de bijeenkomst. Elke engel en je eigen engel kun je elk moment aanroepen, engelen zijn niet in te delen in hokjes.

 • Herkennen van de signalen van de engelen
 • Kennismaken met je engelen
 • Engelen in je dromen
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Boodschappen ontvangen van je engel
 • Schrijfmeditatie
 • leren omgaan met HSP, hooggevoeligheid 

Ervaring  van een deelneemster van de vorige cursus engelen:

Wat is het toch een donkere tijd waar we in zitten. Sinds Pasen ondervond ik lichamelijke klachten die mij zwaarmoedig stemde. Normaal ga ik veel wandelen, muziek luisteren of komedies kijken en dan lukte het me wel om weer positief tegen alles aan te kijken. Maar deze keer liet het me niet los. Uit eindelijk kwam het idee om Paula eens te bellen, heb haar toen alles uitgelegd en ook van de dromen waar ik zo’n last van had. Het advies was om met mensen in contact te komen ik was teveel alleen en kon mijn gedachten en de normaalste dingen met niemand bespreken. Een ander advies was om Aardsengel Raphael om hulp te vragen. Ik heb toen s’avonds een meditatie gedaan en speciaal Raphael om hulp gevraagd en ben toen gaan slapen. De volgende dag werd ik zonder lichamelijke pijn wakker en daarmee ook mijn negatieve gedachten die daaruit voortkwamen. Ik denk er nog iedere dag met verbazing daarop terug. Ik had in de weken daarvoor van alles geprobeerd maar het werkte/lukte me niet om uit die situatie te komen. En met een meditatie en een hulpvraag naar de engelen lukt het me om de donkere tijd toch een lichtspoor te zien. Sinds die dag vraag ik Raphael en de andere engelen iedere dag om hulp. Ze zijn er wanneer je om hulp vraagt. Nathalie

 

Een deelnemer twijfelde om aan de cursus mee te doen. Ze vertelde dat ze werkeloos was en krap bij kas zat. Ik vertelde haar, dat de engelencursus een goede investering is in haar zelf en bood haar aan om in termijnen te betalen.
Resultaat: een paar weken na de cursus krijgt ze waar ze om gevraagd heeft; een goede werkgever, part time werk en dicht bij huis. Ze is helemaal happy; Ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!

reviews
• Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
• Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
• Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
• Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

De meditatie

 • Het is de eerste keer waar het bij mij lukt om te ontspannen en alles toe te laten wat voorbij kwam.
 • helpt mij te communiceren met mijn lichaam en innerlijk met zachtheid. 
 • De geluidsopnames van de meditatie zijn een goede aanvulling om thuis de meditatie voort te zetten
 • Het ervaren van het eerst aarden en dan pas open naar boven, geeft me rust en verheldering.

Engelen

 • Door de cursus ben ik ontspannender geworden en als het even tegen zit vraag ik de hulp van de engelen. 
 • De engelen ervaar ik energetisch achter mijn rug en voel warmte in mijn  hartchakra
 • dromen over mijn moeder
 • Dank je wel Paula, voor deze meditatie en je begeleiding de hele week.  Je blogs en je andere meditaties.  De kracht van steun van engelen is weer aangewakkerd en dat is fijn. Ik pak de meditaties nu weer op, in deze ” koudere” tijd, waar we gaan dealen met jezelf warm krijgen/ houden. 

tekenen van de engelenVeertjes: staan voor veerkracht en je bent in staat om soepel om te gaan met veranderingen en om mee te bewegen in moeilijke omstandigheden. Je voelt je gesteund door de aanwezigheid van je engelen.

 

Toeval zijn boodschappen van de engelen. Andere noemen het hemelse voorbestemming.

 

Deze drie foto’s van nummerborden met geluk 1,2, en 3 geven mij het vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Nummerbord geluk 1 heb ik genomen in december en nummerbord geluk 20 en 30 vlak na elkaar op 3 maart. Nu blijkt achteraf dat 3 maart een datum van een engelenpoort is.

meer info: Waarom in contact met je engelen?

De meditatie op Mp3. De Chinese meditatie wordt opgenomen en na afloop verstuurd. Je kunt deze weer thuis afluisteren.
Teksten met informatie van de cursusavond. Deze worden na afloop gemaild.

Inschrijven workshop Engelen meditatie en HSP

13, 27 febr en 6 maart
Tijd 20:00 -22:00

Engelenworkshop; €29,50-

Incl. meditatie op Mp3 en lesmateriaal 

 • Max 11 deelnemers

€75: Cursus voordeel bij aanmelden alle 3 de bijeenkomsten. Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. 

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Engelencursus