Menu Sluiten

27 jan. 2020 Cursus Engelen & HSP en de vijf elementen

Start 27 januari 2020

In de cursus Engelen en HSP (hoogsensiviteit) maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. Engelen geven bescherming bij hoogsensiviteit. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. Het moment waarop je een signaal ontvangt is geen toeval, maar geeft je vertrouwen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien

 • iedereen die weet dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat wij feitelijk kunnen waarnemen
 • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; zij leren meer te vertrouwen op hun innerlijke intuïtie en leren zich beter af te sluiten voor negativiteit uit de omgeving.
 • verbetering van de gezondheid. De cursus is zeer geschikt voor mensen met lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
 • balans tussen prive en werk: de juiste balans tussen inspanning en ontspanning van het leven. Het ervaren van innerlijke rust en kunnen genieten van de stilte.
 • Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

  De cursus bestaat uit Chinese meditatie en informatie over hoe je in contact kunt komen met je engel. Tijdens de Chinese meditatie maken we contact met onze engel of engelen.

  De cursus is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en word je ontvankelijk voor de energie van je engel. Door de cursus ervaar je veranderingen in je leven zoals:

  • meer liefde voor jezelf voelen,
  • meer vertrouwen en je veilig voelen,
  • een betere nachtrust,
  • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
  • in contact met je hartsverlangens

  Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. Door samen te mediteren gaat de vibratie omhoog en is de focus sterker. In deze hoge frequentie kun je je engel goed ervaren. De ruimte de Vuurvlieg is een krachtplek met goede vibes, wat het contact met je engel ten goede komt.

  De Wu xing of 5 elementen
  De vijf elementen is ontstaan uit de basis van Yin Yang. De 5 elementen is een continu transformatieproces tussen de 5 krachten: hout, vuur, aarde, metaal en water. De vijf krachten corresponderen met de organen en de emoties. De Chinezen maken geen onderscheid tussen lichamelijke en emotionele problemen. De Chinese Geneeskunde gaat ervan uit dat elk orgaan zowel een lichamelijke als een psychologische functie vertegenwoordigt. Wanneer de milt uit balans is heb je de neiging om meer te piekeren.

  Door de Chinese meditatie en contact met de engelen word je rustig en kun je vol zelfvertrouwen van het leven genieten. Engelen mogen je alleen helpen als je erom vraagt. Je hebt een vrije wil en je bepaalt zelf je lotsbestemming. De engelen mogen niet zomaar ingrijpen. Door ze op te bellen, met ze te praten en ze te schrijven en mantra zingen roep je de engelen aan. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen die je helpen op je pad. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. De engelen in onderstaand overzicht zijn de engelen die worden besproken op de bijeenkomst. Elke engel en je eigen engel kun je elk moment aanroepen, engelen zijn niet in te delen in hokjes.

  Bijeenkomst5 elementenorganenEmotiesChakra ‘sEngel 
  1eWater elementNier blaasAngst – wijsheid1,2echakraMichael
   Aarde elementMaag miltPiekeren – vertrouwen3echakra

  Raphael

   

  2eHout elementLever galblaasWoede – vriendelijkheid3echakraMichael
  3eMetaal elementLong dikke darmVerdriet – mededogen4echakraUriel
  4eVuur elementHart dunne darmEuforie – vreugde
  heldervoelendheid
  4e en 5chakraRaphael
  5eShen niveau
  (Geest)
  Harmonie van alle organenhelderwetendheid
  helderziendheid
  helderhorendheid
  6e en 7chakraGabriel
 • Herkennen van de signalen van de engelen
 • Kennismaken met je engelen
 • Engelen in je dromen
 • Aura en chakra reinigen en vitaliseren
 • Bescherming en afvoeren van negativiteit
 • In contact staan met je innerlijke kracht
 • Boodschappen ontvangen van je engel
 • Schrijfmeditatie
 • leren omgaan met HSP, hooggevoeligheid en
 • De meditatie op Mp3. De Chinese meditatie wordt opgenomen en na afloop verstuurd. Je kunt deze weer thuis afluisteren.
  Teksten met informatie van de cursusavond. Deze worden na afloop gemaild.

  Hoe meer ik me met engelen bezighoud, hoe leuker het is. Als ik vragen aan boven stel krijg ik ook antwoorden. Hierdoor kan ik mijn weg in het leven makkelijker vinden. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen in de engelencursus en de vijf elementen.

  Ik heb een client gevraagd om mee te doen aan de cursus. Ze vertelde dat ze werkeloos was en krap bij kas zat. Ik vertelde haar, dat de engelencursus een goede investering is in haar zelf en bood haar aan om in termijnen te betalen.
  Resultaat: een paar weken na de cursus krijgt ze waar ze om gevraagd heeft; een goede werkgever, part time werk en dicht bij huis. Ze is helemaal happy.
  • Ik heb meer gekregen dan ik verwachte van deze cursus. In deze cursus gaf je naast engelen ook aandacht aan HSP, (High Sensitive Person) daarover heb ik meer geleerd. Door jouw uitleg en toelichting, begrijp ik (steeds) beter hoe ik als HSP in elkaar zit…Er zijn namelijk niet alleen maar negatieve dingen over HSP, maar er zijn zeker ook positieve dingen. Dit vind ik heel fijn om te weten, hartelijke dank voor deze inspirerende cursus!!
  • Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
  • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
  • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
  • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

  tekenen van de engelenVeertjes: staan voor veerkracht en je bent in staat om soepel om te gaan met veranderingen en om mee te bewegen in moeilijke omstandigheden. Je voelt je gesteund door de aanwezigheid van je engelen.

   

  Toeval zijn boodschappen van de engelen. Andere noemen het hemelse voorbestemming.

   

  Deze drie foto’s van nummerborden met geluk 1,2, en 3 geven mij het vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Nummerbord geluk 1 heb ik genomen in december en nummerbord geluk 20 en 30 vlak na elkaar op 3 maart. Nu blijkt achteraf dat 3 maart een datum van een engelenpoort is.

  meer info: Waarom in contact met je engelen?

  Inschrijven engelencursus en de vijf elementen

  Wil je ook in contact komen met je engel? In deze cursusreeks van 5 avonden leer je middels meditatie dichtbij je engel te komen.

  5 maandagavonden 2020 van 20.00 – 22.00 uur

  • 27 januari
  • 3, 10, 17 februari
  • 2 maart

  Prijs voor 5 cursusavonden: € 149,50

  • incl thee, lesmateriaal en meditatie op mp3
  • Max 11 deelnemers
  Posted in Engelen Workshops