Menu Sluiten

Overgang

opvliegers

In je jonge jaren doe van je alles op je vitale energie. Na je 45e  jaar,als vrouwen in de overgang komen, verandert de hormoonhuishouding. Hierdoor is het van belang om meer te handelen vanuit wijsheid. De energie die je verbruikt moet dan in verhouding staan met wat je eet en slaapt. Als je door blijft gaan als een trein, die niet te stoppen is, pleeg je roofbouw op je lijf. Veel klachten in de menopauze zijn opvliegers, hitte gevoelens en zweten. Deze klachten kunnen ervoor zorgen dat je niet goed slaapt. Gelukkig kan acupunctuur in een paar behandelingen de klachten als opvliegers en hitte aanvallen en zweten verminderen, waardoor veel vrouwen zich weer prettig voelen in hun lijf. 

  • opvliegers
  • nacht zweten
  • niet doorslapen of inslapen
  • nachtelijk plassen
  • wisselende stemmingen, snel geïrriteerd
  • heftige of wisselende menstruatie
  • vermoeidheid
  • last van koude
  • haaruitval

Chinese kruiden in combinatie met acupunctuur zijn uitermate geschikt om de lichamelijke batterij weer op te laden. Hierdoor verdwijnen de klachten en kun je vitaal weer het leven aan. Je haar wordt weer voller en glanzend, je rimpels verzachten of verdwijnen, je gezicht wordt levendig en sprankelend.

Weten of een behandeling bij u past? Boek een kennismakingsconsult. In een half uur tijd krijgt u een goede indruk van de behandeling en weet u meteen of het bij u past.

Onderzoek bij clienten met menopausale klachten en het effect van acupunctuur. ER is een metanalyse toegepast op 104 bestaanden wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd op Pubmed en vergelijkbare sites. 
Conclusie: Acupunctuur vermindert het aantal opvliegers en intensiteit van de opvliegers en warmte aanvallen. Acupunctuur verbetert de kwaliteit van leven.

 

 

De situatie: Een vrouw heeft last van opvliegers; 7x opvliegers overdag , 3x in de nacht.
De nachtelijke opvliegers zorgden voor slapeloosheid. Door de warmte werd ze wakker en kon vanwege de hitte weer slecht inslapen en lag uren wakker. Met als gevolg vermoeidheidsklachten en hoofdpijn. 
De behandeling: bestaat uit Chinese kruiden en acupunctuur en massage van de schouders. De Chinese kruiden zorgden snel dat de opvliegers overdag en in de nacht afnemen, met als gevolg beter slapen. |
Resultaat: Ik ben een vrouw van 51 jaar en had last van opvliegers door de overgang. Dankzij de behandeling van Paula heb ik geen klachten meer.
Ze heeft me chinese kruiden gegeven en behandeld met acupunctuur.  En passant pakte ze ook een fikse verkoudheid aan en gaf me inzichten in werkstress en familieperikelen. Paula is deskundig en gedreven in haar aanpak. Haar benadering is vrolijk en nuchter. Ik ben blij met haar.

Online uw afspraak inplannen

Geplaatst in Acupunctuur, Chinese kruiden, Klachten