Menu Sluiten

Yoga ontmoetingsdag en engelen meditatie

Yoga ontmoetingsdag

Zondag 19 juli 11.00 - 16.00 U

De yoga ontmoetingsdag:

 • Voor iedereen die in beweging wil komen
 • Voor iedereen die het fijn vindt om gelijkgestemden  te ontmoeten.

De Yoga ontmoetingsdag  wordt georganiseerd door Coert van den Enk en Paula Holtzer. De yogadag is voor iedereen die weer in beweging wilt komen. Het is een fijne manier om gelijkgestemde te ontmoeten. Het wordt een ontspannen dag met Yin yoga. De engelen meditatie geeft verbinding met het universum maar ook met de mensen om je heen. Er is ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij de thee en koffie en de gezamenlijke lunch. 

Yin Yoga door Coert van den Enk.

Yin yoga is een rustige opbouwende yoga. Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen, dus ook voor de mensen zonder ervaring.  Het mooie aan het beoefenen van Yin Yoga is dat het je op een beheerste manier (opnieuw) leert kennis maken met je lichaam. Naast het leren te herkennen wat het je te vertellen heeft, leert het je ook het te beheersen en te accepteren. Yin Yoga biedt  je de mogelijkheid om lichaam en geest weer met elkaar te verbinden. 

De engelenmeditatie  door Paula Holtzer.

De meditatie is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hierdoor kun je spanning uit je lichaam los laten. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en word je ontvankelijk voor de energie van je engel. Door de workshop  ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • meer vreugde in je leven

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. Door samen te mediteren gaat de vibratie omhoog en is de focus sterker. In deze hoge frequentie kun je je engel goed ervaren. De zaal in  het Cordium is een krachtplek met goede vibes, wat het contact met je engel ten goede komt. We laten ons inspireren door engelenkaarten. 

Muziek en Beweging door Paula en Coert

We starten gezamenlijke met rustig bewegen op muziek. Langzaam voeren we het ritme op naar ontspannen vrij dansen. Dansen geeft een gevoel van vrijheid. 

Tussen de middag is een gezamenlijke lunch. Deze zal bestaan uit zelfgemaakte soep en overheerlijke gierst salade en ander lekkere vegetarische hapjes. Tijdens de lunch en de koffie en thee pauzes is er ruim de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten. 

 • koffie en thee 
 • lunch vegetarisch
 • drankje na afloop

10.30 Inloop met koffie en thee

11.00 Yin yoga  XL

13.00 Lunch

14.00 Engelenmeditatie

15.00 Thee pauze

15.15  Muziek en beweging

15.45 Afsluiting met drankje

16.00 Einde

 • De yin yoga is fijn om te doen. Door de bewuste ademhaling en rustige manier van werken voel ik dat mijn lichaam zich ontspant. 
 • De yin yoga is goed te volgen, ondanks dat ik last heb van mijn knie
 • De groepsmeditaties zijn veel krachtiger dan alleen mediteren, verrassend wat het me gebracht heeft.
 • De dag geeft rust en vertrouwen. Ik ben wakkerder geworden. 
 • Inspirerende dag 
Coert van den Enk Yoga docent
Coert van den Enk

Zondagdag 19 juli 2020
van 11.00 – 17.00

Prijs: € 69,

incl. thee koffie
incl lunch en een drankje

max 12 deelnemers

Cordium 
de Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

 

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Indien u vragen heeft over het boeken van cursus of workshop of liever niet online betaalt, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inChinese cursus