Menu Sluiten

Workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

volle maan en hartsverlangens

5 december 2022, volle maan meditatie

Wat is jouw grootste wens op dit moment? Visualiseer hem en het zal in orde komen. Negativiteit zal het proces tegen houden. De workshop volle maan helpt je om al je wensen uit te laten komen. Tijdens de volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. Het is altijd goed om je intenties voor de komende periode neer te zetten. Tijdens de  volle maan is de trillingsfrequentie hoger dan normaal en maken we gemakkelijk contact met het universum. De sluier tussen de aarde en het Universum is superdun. Dit is het juiste moment om verbinding te maken met je hartenwensen en je kunt vragen om deze uit te laten komen. Als dit ten gunste is van het grote geheel gaat het vast gebeuren. 

Iedereen die in contact wilt komen met zijn hartsverlangens 

Iedereen die graag rust en en vertrouwen in het leven wilt.

Iedereen die overvloed, geluk en liefde in zijn leven wilt.

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

Tijdens de avond laten we ons inspireren door de volle maan.  We maken  contact te maken met engelen en natuurgeesten. We laten ons inspireren door mooie engelenkaarten. Veel mensen zijn gewend om te geven. Veel mensen kennen de term HSP (High sensitive person) hoogsensiteve personen. Ik maakte wel eens het grapje Hulp Syndrome Paula. Ook ik ben een type wat makkelijke geeft. Het gevolg is dat ik last had van vermoeidheid en mezelf te kort kon doen. Afgelopen meditatie kreeg ik te horen van mijn engelen dat ik niet meer consulent mag inplannen buiten mijn vaste agenda tijden om. In mijn moodboard had ik staan dat ik me meer bezig wil houden met schrijven en dan moet ik daar ook tijd voor inplannen. En vervolgens kon ik de volgende dag niet zelf in mijn agenda inloggen en kon mijn clienten vragen om zelf een nieuwe afspraak in te plannen. Om in balans te zijn moeten we kunnen geven maar ook ontvangen. 

Vraag aan de engelen wat je wilt. 

Veel mensen zijn niet gewend om te ontvangen. Dat komt omdat ze in het verleden niet geleerd hebben of gekregen. Tijdens de workshop werd iemand heel emotioneel, omdat ze niet gewend was om te vragen. En tijdens de workshop waren we daar heel bewust mee bezig. Aan God en de engelen kun je vragen wat je wilt. Je kunt vragen om een andere woning, goede gezondheid, een partner, een goede relatie met je kinderen. Alleen moet je het wel vragen. We hebben een vrije wil en dan kunnen God en de engelen alleen ingrijpen als je daar toestemming voor geeft. 

Dit is een tijd waarin veel mensen last hebben van angst, zorgen en onzekerheid. Dit geeft stress, verkramping en vermoeidheid in het lichaam. De volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen.

 • inloop kopje thee en kennismaking
 • Aanroepen windrichtingen
 • meditatie loslaten, opschrijven op een briefje
 • meditatie in je kracht staan
 • drumcirkel loslaten
 • In het vuur loslaten je briefje
 • meditatie je wensen aanvragen, geïnspireerd door tarot en engelenkaarten
 • opschrijven van je hartsverlangens

Blog over de Super volle maan van 13 juni

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. De volle maan heeft zo’n krachtige energie dat het makkelijk is om los te laten. 

Esther volgde afgelopen januari 2020 de workshop volle maanmeditatie en hartsverlangens bij mij. Ze wil haar bijzondere ervaring graag met jullie delen. Soms wens je andere dingen dan je van te voren van plan was  Lees over haar ervaring

 • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
 • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.
 • Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen. Dankbaar. 

   

Nu al te boeken: 

 • 9 januari 2023
 • 6 februarie 2023  20:00 –  22:00 uur
Paula Holtzer sjamaan
Workshop Volle maan meditatie en hartsverlangens

maandagavond 5 december
20:00 – 22.00 uur

€19,- incl thee

 

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Vragen neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-81501874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus, Meditatie, Workshop