Menu Sluiten

Workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

super volle maan

Maandag 18 oktober 2021, volle maan meditatie

Tijdens de volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. Het is altijd goed om je intenties voor de komende periode neer te zetten. Tijdens de volle maan is de trillingsfrequentie hoger dan normaal en maken we gemakkelijk contact met het universum. De sluier tussen de aarde en het Universum is superdun. Dit is het juiste moment om verbinding te maken met je hartenwensen en je kunt vragen om deze uit te laten komen. Als dit ten gunste is van het grote geheel gaat het vast gebeuren.
Dit is een tijd waarin veel mensen last hebben van angst, zorgen en onzekerheid. Dit geeft stress, verkramping en vermoeidheid in het lichaam. De volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen. We vragen om vrede en behoud van de mensenrechten, zoals het zelfbeschikkingsrecht over je lichaam. 
De workshop is op locatie Centrum de Vuurvlieg in Nijmegen.

Iedereen die graag rust en en vertrouwen in het leven wilt.

Iedereen die overvloed, geluk en liefde in zijn leven wilt.

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

De avond zal bestaan uit: volle maanmeditatie, inspiratie door Engelen kaarten, het schrijven van je hartsverlangens, informatie en instructie van het lesmateriaal. Het gebruiken van je gedachten kracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen. We zijn met max 11 deelnemers zodat het een persoonlijke sessie wordt waarbij ieder ervaringen kan delen als je daar behoefte aan hebt.  

Sommige vinden meedoen aan de bijeenkomst voldoende, anderen willen  intensiever met hun intenties omgaan. Je ontvangt van te voren cursusmateriaal waardoor je je vrijblijvend kunt voorbereiden op je intentie voor de komende perioden.

20:00 uur inloop met kopje thee, voorstel rondje

20:15 uur bescherming vragen, korte staande meditatie

20:30 uur inleiding over de veranderende energie van het Aquarius tijdperk en het dunner worden van de sluier, waardoor we makkelijker in contact komen met het universum en onze Engelen. Achtergrond informatie over de Mayakalender.

20:45 uur het draaien van kaarten die ons inspireren en ons verlangen en onze intenties helder maken.

21:00 uur meditatie zittend op een stoel

21:45 uur het schrijven en uitwerken van je intenties

22:00 uur gezamenlijke afsluiting

Blog: Zijn je hartsverlangens gelijk aan je verwachtingen?

De workshop is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang zoals het kunnen omgaan met licht en donker. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor je diepste verlangens. Door mediteren ervaar je veranderingen in je leven zoals:

 • meer liefde voor jezelf voelen,
 • meer vertrouwen en je veilig voelen,
 • een betere nachtrust,
 • meer plezier en het oppakken van creatieve hobby ’s
 • in contact met je hartsverlangens

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. We vragen we hulp van de engelen tijdens de meditatie en we laten ons inspireren door middel van engelenkaarten. De bijeenkomst is voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je wel of niets hebt met engelen. De meditatie is de basis. Laat je meedrijven op de stroom van de bijeenkomst en je zult verrast worden.

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Esther volgde afgelopen januari 2019 de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp. Haar wensen van 21 januari 2019 zijn uitkomen.  Lees over haar ervaring

Esther volgde afgelopen januari 2020 de workshop volle maanmeditatie en hartsverlangens bij mij. Ze wil haar bijzondere ervaring graag met jullie delen. Soms wens je andere dingen dan je van te voren van plan was  Lees over haar ervaring

 • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
 • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.
 • Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen. Dankbaar. 

   

Nu al te boeken:

 • 19 november
  20:00 –  22:00 uur
 • 19 december
  20:00 – 22:00 uur
volle maan
Workshop Volle maan meditatie en hartsverlangens

maandagavond 20 okt 2021
20:00 – 22.00 uur 

De mediatieavond is €25,50, 
Vragen, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. Wel van te voren aanmelden via de onlineagenda

 • Thee en meditatie op MP3, tegen vergoeding
 • Max 11 deelnemers

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

workshop hartsverlangens en volle maan meditatie aanmelden

Wat zijn jou hartsverlangens voor 2021?

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Vragen neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-81501874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst inChinese cursus, Engelencursus, Meditatie, Workshop