Menu Sluiten

Workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

Paula Holtzer

3 juli 2023, volle maan meditatie en hartenwensen, vervalt

Wat is jouw grootste wens op dit moment? De krachtige energie van de volle maan zal ons inspireren om in contact te komen met onze wensen en hartsverlangens. De workshop volle maan helpt je om al je wensen uit te laten komen. Maandag 3 juli is een poortdag waarbij de poort naar de kosmos open staat. Als we samen mediteren maken we een sterke verbinding en kunnen we makkelijk healing of boodschappen van het zuivere Licht ontvangen. 

Tijdens de volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. We vragen hulp van de engelen. We hebben een vrije wil dus het is belangrijk om een besluit te nemen wat jezelf graag wilt. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt en deze kenbaar hebt gemaakt, worden er deuren geopend die voor jou gunstig zijn.

Veel mensen zijn niet gewend om te vragen. Voor veel mensen is het makkelijker om te geven. Om een gelukkig leven te leiden is het belangrijk dat je zowel kan geven als ontvangen. Daarom is het belangrijk dat we onze intenties voor de komende periode neer zetten. Het is fijn om al je mogelijkheden te benutten en te groeien tot wie je bent.

Tijdens de  volle maan is de trillingsfrequentie hoger dan normaal en maken we gemakkelijk contact met het universum en engelen. De sluier tussen de aarde en het Universum is superdun. Dit is het juiste moment om verbinding te maken met je hartenwensen en je kunt vragen om deze uit te laten komen. Als dit ten gunste is van het grote geheel gaat het vast gebeuren. 

Iedereen die in contact wilt komen met zijn hartsverlangens 

Iedereen die graag rust en en vertrouwen in het leven wilt.

Iedereen die overvloed, geluk en liefde in zijn leven wilt.

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

Tijdens de avond laten we ons inspireren door de volle maan. Volgens de Maya kalender is het de dag van de blauwe aap. Deze staat voor luchtigheid en plezier. Vaak ben je ongrijpbaar omdat je je niet aanpast. Je prikt met je humor door de illusie heen. Het bloeiende licht van de volle maan is een goed moment om je hartenwensen kracht bij te zetten. Hierdoor kun je je hartsverlangens realiseren.    

Vraag aan de engelen wat je wilt. 

Veel mensen zijn niet gewend om te ontvangen. Dat komt omdat ze in het verleden niet geleerd hebben of geen onvoorwaardelijke liefde gekregen hebben van hun ouders . Aan de engelen kun je vragen wat je wilt. Je kunt vragen om een andere woning, goede gezondheid, een partner, een goede relatie met je kinderen, veilgheid en vrede. Alleen moet je het wel vragen. We hebben een vrije wil en dan kunnen God en de engelen alleen ingrijpen als je daar toestemming voor geeft. 

Dit is een tijd waarin veel mensen last hebben van angst, zorgen en onzekerheid. Dit geeft stress, verkramping en vermoeidheid in het lichaam. De volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen.

Blog over de Super volle maan van 13 juni

Aardengelen en natuurengelen maken het mogelijk om rust en eenheid in jezelf te ervaren door middel van de natuur. Het zien van een hertje raakt ons hart, een boom verbindt de hemel met de aarde, een zonsondergang helpt ons de stilte in te gaan. De krachtige energie van de volle maan zorgt ervoor dat je makkelijk hartsverbinding maakt. Aardengelen bevinden zich niet in de dualiteit en helpen ons het ervaren van God mogelijk te maken.

Wat is het verschil tussen aardengelen en Aartsengelen?

Aartsengelen staan boven in de engelen hiërarchie. Aartsengelen zijn geen God, hun uitgang is -el. Michael, Gabriel, Raphael, Uriel. De uitgang -el betekent “als God”. Aardengelen werken meer op stoffelijk en materieel niveau en Aartsengelen werken meer op spiritueel niveau. Beide staan in contact met de oorsprong en beide kunnen we vragen om onze wensen te realiseren.

 

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. De volle maan heeft zo’n krachtige energie dat het makkelijk is om los te laten. 

  • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
  • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
  • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
  • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.
  • Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen. Dankbaar. 

     
aardengelen Edelhert
Workshop Volle maan meditatie en hartsverlangens

vervalt maandagavond 3 juli 2023 20:00 – 22.00 uur

€24,50 incl. thee

 

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Vragen neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-81501874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus, Meditatie, Workshop