Menu Sluiten

Workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

volle maan en hartsverlangens

11 juli en 12 september 2022, volle maan meditatie

Wat is jou grootste wens op dit moment? Visualiseer hem en het zal in orde komen. Negativiteit zal het proces tegen houden. De workshop volle maan helpt je om al je wensen uit te laten komen. De volle maan workshop van 11 juli geeft Jeanine van Weert.  De workshop van 12 september wordt door mij Paula Holtzer gegeven. Tijdens de volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. Het is altijd goed om je intenties voor de komende periode neer te zetten.  Tijdens de  volle maan is de trillingsfrequentie hoger dan normaal en maken we gemakkelijk contact met het universum. De sluier tussen de aarde en het Universum is superdun. Dit is het juiste moment om verbinding te maken met je hartenwensen en je kunt vragen om deze uit te laten komen. Als dit ten gunste is van het grote geheel gaat het vast gebeuren. 

Iedereen die in contact wilt komen met zijn hartsverlangens 

Iedereen die graag rust en en vertrouwen in het leven wilt.

Iedereen die overvloed, geluk en liefde in zijn leven wilt.

Jeanine van Weert

Omdat Paula met vakantie is geef ik deze volle maan workshop van 11 juli alleen. Net als de vorige keren geef ik ook weer een geleide meditatie, gaan we kaartjes trekken, gaan we drummen en gebruiken we onze stem. We gaan bewegen zodat we ontladen en opladen, zodat we verbinding maken met ons lichaam, dat immers alle antwoorden al weet. Uit het hoofd en naar ons hart. Het wordt weer een mooie indrukwekkende avond!

Samenwerking

Tijdens de voorbereiding van de workshops van juni kwamen Jeanine en ik een ree tegen. Het toeval wil dat ik de ochtend een blog over herten en aardengelen heb geschreven. Het was voor een bevestiging van de samenwerking. Jeanine van Weert heeft een praktijk voor Sjamanisme waarin zij klankheading geeft met prachtige klankschalen, individueel en workshops. Zij werkt vanuit de school van overvloed

Jeanine van Weert

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

Tijdens de avond laten we ons inspireren door de volle maan.  We doen sjamanistische rituelen die de trilling verhoging, zoals de 4 windrichtingen aanroepen, drummen en een vuur om  los te laten en onze wensen bekrachtigen. Ook maken we  contact te maken met engelen en natuurgeesten. We laten ons inspireren door mooie engelenkaarten. Dit is een tijd waarin veel mensen last hebben van angst, zorgen en onzekerheid. Dit geeft stress, verkramping en vermoeidheid in het lichaam. De Super volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen.

 • inloop kopje thee en kennismaking
 • Aanroepen windrichtingen
 • meditatie loslaten, opschrijven op een briefje
 • meditatie in je kracht staan
 • drumcirkel loslaten
 • In het vuur loslaten je briefje
 • meditatie je wensen aanvragen, geïnspireerd door tarot en engelenkaarten
 • opschrijven van je hartsverlangens

Blog over de Super volle maan van 13 juni

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. De volle maan heeft zo’n krachtige energie dat het makkelijk is om los te laten. 

Esther volgde afgelopen januari 2020 de workshop volle maanmeditatie en hartsverlangens bij mij. Ze wil haar bijzondere ervaring graag met jullie delen. Soms wens je andere dingen dan je van te voren van plan was  Lees over haar ervaring

 • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
 • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
 • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.
 • Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen. Dankbaar. 

   

Nu al te boeken: 

 • 11 juli
 • 12 september
 • 10 oktober
 • 7 november

20:00 –  22:00 uur

 

Paula Holtzer sjamaan
Workshop Volle maan meditatie en hartsverlangens

Maandag 11 juli via Jeanine van Weert

maandagavond 12 september
20:00 – 22.00 uur

€19,- incl thee

 
Heb je nog vragen? stuur gerust een mail: jeanine@schoolvanovervloed.nl
 
Tot 11 juli !
 
gr
Jeanine

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Vragen neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-81501874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus, Meditatie, Workshop