Menu Sluiten

Workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

Workshop volle maan en hartsverlangens

25 maart, volle maan meditatie en hartenwensen

Wat is jouw grootste wens op dit moment? De sterke energie van de volle maan zal onze wensen en hartsverlangens kracht bij zetten. Maandag 25 maart is het volle maan. Tijdens de  volle maan is de trillingsfrequentie hoger dan normaal en maken we gemakkelijk contact met het universum en engelen. De sluier tussen de aarde en het Universum is superdun. Dit is het juiste moment om verbinding te maken met je hartenwensen en je kunt vragen om deze uit te laten komen. Als dit ten gunste is van het grote geheel gaat het vast gebeuren. 

Tijdens de volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. We vragen hulp van de engelen. We hebben een vrije wil dus het is belangrijk om een besluit te nemen wat jezelf graag wilt. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt en deze kenbaar hebt gemaakt, gaan er deuren deuren voor je open. Als we samen mediteren maken we een sterke verbinding met de kosmos en kunnen we makkelijk healing of boodschappen van het zuivere Licht ontvangen. 

Iedereen die in contact wilt komen met zijn hartsverlangens 

Iedereen die graag rust en en vertrouwen in het leven wilt.

Iedereen die overvloed, geluk en liefde in zijn leven wilt.

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

Programma

19:45 uur Welkom met thee

20:00 uur kennismaking

20:15 uur staande grondingsoefeningen

20:30 uur meditatie met de kracht van volle maan

21:00 uur uitschrijven je hartsverlangens

21:15 ervaringen delen

Pauze

21:30 uur korte meditatie en uitspreken om de belangrijkste hartenwens hardop uit te spreken. 

21:50 gezamenlijke afsluiting met de staande oefening met de lichtzuil van het witte Broederschap

Vraag aan de engelen wat je wilt. 

Veel mensen zijn niet gewend om te ontvangen. Dat komt omdat ze in het verleden niet geleerd hebben om  te ontvangen of geen onvoorwaardelijke liefde hebben gekregen van hun ouders.  Aan de engelen kun je vragen wat je wilt. Je kunt vragen om een andere woning, goede gezondheid, een partner, een goede relatie met je kinderen, veilgheid en vrede. Alleen moet je het wel vragen. We hebben een vrije wil en dan kunnen God en de engelen alleen ingrijpen als je daar toestemming voor geeft. 

Dit is een tijd waarin veel mensen last hebben van angst, zorgen en onzekerheid. Dit geeft stress, verkramping en vermoeidheid in het lichaam. De volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen.

Blog over de Super volle maan van 13 juni

Aardengelen en natuurengelen maken het mogelijk om rust en eenheid in jezelf te ervaren door middel van de natuur. Het zien van een hertje raakt ons hart, een boom verbindt de hemel met de aarde, een zonsondergang helpt ons de stilte in te gaan. De krachtige energie van de volle maan zorgt ervoor dat je makkelijk hartsverbinding maakt. Aardengelen bevinden zich niet in de dualiteit en helpen ons het ervaren van God mogelijk te maken.

Wat is het verschil tussen aardengelen en Aartsengelen?

Aartsengelen staan boven in de engelen hiërarchie. Aartsengelen zijn geen God, hun uitgang is -el. Michael, Gabriel, Raphael, Uriel. De uitgang -el betekent “als God”. Aardengelen werken meer op stoffelijk en materieel niveau en Aartsengelen werken meer op spiritueel niveau. Beide staan in contact met de oorsprong en beide kunnen we vragen om onze wensen te realiseren.

 

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. De volle maan heeft zo’n krachtige energie dat het makkelijk is om los te laten. 

  • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
  • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
  • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
  • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.
  • Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen. Dankbaar. 

     
aardengelen Edelhert
Workshop Volle maan meditatie en hartsverlangens

maandagavond 25 maart 2024
20:00 – 22.00 uur

€24,50 incl. thee

 

De Vuurvlieg, NIjmegen

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Vragen neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-81501874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus, Meditatie, Workshop