Menu Sluiten

Workshop: Vanuit bewustwording naar je innerlijke kracht

Workshop ontgiften

Vanuit bewustwording naar je innerlijke kracht

Een inspirerende en verrijkende ervaring die je meeneemt op een reis door oude teksten, persoonlijke reflectie en diepe meditatie. Deze workshop bestaat uit:

Deze workshop bestaat uit:

  1. Een lezing over Genesis, Daniel, Johannes (bijbel) en de Nag hammadi geschriften. De relatie tussen de bijbel naar de maatregelen in de huidige tijd.  
  2. Ervaringen met elkaar te delen, over de innerlijke weg.
  3. Informatie en meditatie vanuit de Chinese filosofie de Tao

Roland Plum verteld over Genesis, Daniel, Johannes (bijbel) en de Nag hammadi geschriften. Hoe moeten deze gezien worden in deze tijd van de verandering in zowel wetgeving als verdragen. Hij legt de relatie tussen de bijbel naar de maatregelen in de huidige tijd.  De Nag hammadi geschriften zijn de teksten van bijna tweeduizend jaar oud en daarin is opgenomen de wijsheid van Jezus Christus en het Evangelie volgens Maria Magdalena. In dit document legt Maria Magdalena uit aan de leerlingen wat ze rechtstreeks van Jezus heeft gehoord. Hoewel Maria Magdalena door de kerk heilig verklaard is, werd ze ook gezien als hoer en zondares, terwijl ze een ingewijde van Jezus was. Een historische misvatting die duidelijk wordt in de geschriften. Echter in 2016 heeft Maria Magdalena op 22 juli een liturgische feestdag gekregen en wordt zij de Apostel der apostelen genoemd.

Het tweede gedeelte van de middag wordt verzorgd door Paula Holtzer. 
In dit gedeelte is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen, over de innerlijke weg. Er zijn veel manieren om deze te gaan en ieder heeft daar zijn eigen ervaring in. Paula geeft sinds 2008 meditatie workshops en cursussen vanuit de Chinese filosofie, de Tao. De Tao is een manier om de innerlijke weg te gaan en de aangewezen weg hiernaar toe is meditatie.

Doe mee aan deze unieke workshop en ontdek hoe oude wijsheden en moderne inzichten samen kunnen komen om je innerlijke kracht te versterken en je bewustzijn te verdiepen.

  • Voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustwording en zijn  of haar innerlijke kracht. 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Workshop ontgiften
  • Roland Plum verteld over Genesis, Daniel, Johannes (bijbel) en de Nag hammadi geschriften. Hoe moeten deze gezien worden in deze tijd van de verandering in zowel wetgeving als verdragen.
  • Paula geeft informatie over de Tao en de Chinese meditatie.
  • Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen over de innerlijke weg.

Roland Plum, een ondernemer in hart en nieren, voelde in 2004 dat de wereld er anders uitzag dan voorgespiegeld. Zowel het bovennatuurlijke, bijbel, de geschiedenis alsook de financiële markten interesseerden hem bijzonder. Geheime genootschappen en getallen inspireerden hem om verder onderzoek te doen. Vooral tijdens de Covid-periode kwam zijn kennis velen van pas. De patronen waren opmerkelijk te noemen omdat deze al jaren zichtbaar waren. In 2011 kwam hij in contact met de ins en outs van de farmaceutische industrie. Later kwamen er nog de Nag Hammadi geschriften bij. Roland legt relaties tussen de bijbel, de Nag Hammadi geschriften en de huidige tijd. Niet alleen als ervaringsdeskundige, maar ook als onderzoeker kwam hij tot ontluisterende ontdekkingen. Laat u meenemen in zijn verrassend verhaal waar hij zijn interpretatie over de huidige tijd weergeeft. 

Zijn slogan: Wij kunnen niet altijd kiezen wat er op ons pad komt maar wel hoé we ermee omgaan! EN DAT IS TOCH HOOPGEVEND.

Paula Holtzer geeft sinds 2008 meditatie workshops en cursussen vanuit de Chinese filosofie, de Tao. In het Taoïsme neemt het lichaam een belangrijke plaats in. Het lichaam is het voertuig om spiritueel verbonden te zijn. Als je toegang hebt tot je 3 schatten van de Tao; je levenskracht, je bewustzijn en je spirituele bewustzijn heb je het vermogen tot stilte en overgave. De middag wordt afgesloten met de meditatie de hemelse kringloop. Samen mediteren is krachtiger dan alleen. 

Reviews van de vorige keer:

1. Het was geweldig die middag Paula en Roland
Het werd allemaal bevestigd van wat ik al voelde en was voor mij heel prettig .vooral wat Roland vertelde. Kreeg hier ook weer extra energie van. naar een hogere trilling.  Wat hopelijk meer rust geeft hoe met anderen die nog niet zo bewust zijn om te gaan . De meditatie was ook heel mooi Paula en wat voeding betreft en de dia s kon ik niet goed bij houden en was wat veel ter wille dat ik er helemaal voor open sta . Misschien kun je mij daar nog wat informatie over sturen. Bij voorbaat dank!!

28-2-2023 Mia Basten , Meijel

2. Ik vond het een hele mooie middag met nog buiten verwachting veel lieve en geïnteresseerde deelnemers.  Ik vond de informatie van Ronald zeker ontzettend waardevol. Veel wat ik nog niet wist en zo snel ook niet kon onthouden, zou bijna zeggen dat ik nog een keer zou willen luisteren.  😉  
Ook de reacties van de mensen waren heel positief, jullie hebben samen iets heel moois neergezet.

3. Informatief en heerlijk ontspannen
28-2-2023 Marie-José , Venray

Inschrijven: Vanuit bewustwording naar je innerlijke kracht

Zondag 15 september 2024

13:00 – 16:30 uur

Prijs €24,-

wordt nog bekend

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan door een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl te sturen of direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Chinese cursus, Cursussen, Workshop