Menu Sluiten

Volle maan workshop: communiceren met bomen

volle maan workshop

19 aug, communiceren met bomen bij volle maan

Wat is jouw grootste wens op dit moment?
De krachtige energie van de volle maan versterkt onze wensen en hartsverlangens. Op maandag 19 augustus om 20:28 uur bereikt de maan haar maximale grootte en kracht.

Bomen zijn aarde-engelen. Door hun lengte fungeren ze als krachtige antennes die verbonden zijn met de hemelse energie. Je kunt contact maken met bomen door je ritme te vertragen. Meditatie helpt je om de energie van de boom te voelen. Bomen zijn een essentieel onderdeel van de natuur en helpen ons heel te voelen en te verbinden met de helende energie van de natuur. Wanneer je contact maakt met bomen, kunnen ze je informatie geven die je helpt om in contact te komen met je innerlijke zelf. Dit contact met je gevoelens en hartsverlangens geeft je het vertrouwen om deze verlangens vorm te geven.

Tijdens de volle maan is de trillingsfrequentie hoger dan normaal, wat het gemakkelijker maakt om contact te maken met bomen. De sluier tussen de aarde en het Universum is op dit moment dunner dan ooit. Dit is het perfecte moment om verbinding te maken met je hartenwensen en te vragen of ze mogen uitkomen. Als je wensen ten gunste zijn van het grotere geheel, zullen ze zeker werkelijkheid worden.

Wanneer we samen mediteren, creëren we een sterke verbinding met de kosmos en kunnen we gemakkelijk healing of boodschappen van het zuivere Licht ontvangen.

Doe mee aan deze unieke ervaring en ontdek de kracht van de volle maan en de helende energie van bomen. 

Iedereen die in contact wilt komen met bomen en zijn hartsverlangens 

Iedereen die graag rust en en vertrouwen in het leven wilt.

Iedereen die overvloed, geluk en liefde in zijn leven wilt.

Nog vragen U kunt contact opnemen via info@evenwichtigleven.nl of 06-81501874.

Programma

19:00 uur Welkom met thee en verzamelen in de praktijk

19:15 uur wandelen en kennismaken naar het bos

19:30 uur staande grondingsoefeningen in contact met de boom

19:45 uur meditatie met de boom en de kracht van volle maan

20:15 uur uitschrijven je hartsverlangens

20:28 maximale volle maan. 

20:30 ervaringen delen

Pauze

20:45 uur je belangrijkste hartenwens hardop uit te spreken. 

20:55 Is er zonsondergang. gezamenlijke afsluiting met de staande oefening met de lichtzuil van het witte Broederschap

21:00 wandelen naar een plek om de volle maan te zien. 

21:30 uur afsluiting en wandeling terug. 

Mijn ervaring met bomen.

Mijn eigen ervaring: In Polen heb ik in contact gestaan met zeer oude eiken. Het was bijzonder om te voelen dat ik dat kon. De naam van de boom kreeg ik door. Ook kon ik voelen dat hij onderdeel is van een stuk oude geschiedenis. De boom had een geruststellende energie. Het was alsof ik met een oude wijze aan het praten was. Het contact met de eik zorgde ervoor dat ik in contact kwam met eigen lichaamsenergie en heeft me helpen onthaasten. Na het contact met de bomen heb ik 1,5 dag geslapen en bij het houtvuur tot rust gekomen in plaats  van het deelnemen aan een actief programma. Daarna heb ik heerlijk in de zon vogels kunnen spotten. De oude eik heeft me geholpen met het accepteren van wat er is op dit moment en dat de natuur ondanks alles wat er gebeurd in een rustige frequentie blijft. 

Vraag aan de engelen wat je wilt. 

Veel mensen zijn niet gewend om te ontvangen. Dat komt omdat ze in het verleden niet geleerd hebben om  te ontvangen of geen onvoorwaardelijke liefde hebben gekregen van hun ouders.  Aan de hemelse energie, zoals God en de engelen kun je vragen wat je wilt. Je kunt vragen om een andere woning, goede gezondheid, een partner, een goede relatie met je kinderen, veiligheid en vrede. Alleen moet je het wel vragen. We hebben een vrije wil en dan kunnen God en de engelen alleen ingrijpen als je daar toestemming voor geeft. 

Dit is een tijd waarin veel mensen last hebben van angst, zorgen en onzekerheid. Dit geeft stress, verkramping en vermoeidheid in het lichaam. De volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen.

Blog over de Super volle maan van 13 juni

Aardengelen en natuurengelen maken het mogelijk om rust en eenheid in jezelf te ervaren door middel van de natuur. Het zien van een hertje raakt ons hart, een boom verbindt de hemel met de aarde, een zonsondergang helpt ons de stilte in te gaan. De krachtige energie van de volle maan zorgt ervoor dat je makkelijk hartsverbinding maakt. Aardengelen bevinden zich niet in de dualiteit en helpen ons het ervaren van God mogelijk te maken.

Wat is het verschil tussen aardengelen en Aartsengelen?

Aartsengelen staan boven in de engelen hiërarchie. Aartsengelen zijn geen God, hun uitgang is -el. Michael, Gabriel, Raphael, Uriel. De uitgang -el betekent “als God”. Aardengelen werken meer op stoffelijk en materieel niveau en Aartsengelen werken meer op spiritueel niveau. Beide staan in contact met de oorsprong en beide kunnen we vragen om onze wensen te realiseren.

 

Samen mediteren is krachtiger dan alleen. In de groepsmeditatie versterk je elkaars energie. Een groep kaarsjes geeft meer licht dan een kaarsje alleen. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen goed contact kan maken met zijn hartsverlangens en goede voornemens. De volle maan heeft zo’n krachtige energie dat het makkelijk is om los te laten. 

  • Mieke: Ik doe nog steeds vaak jouw grondingsoefening met koord naar de aarde. Heel fijn
  • Door te mediteren kan ik goed mijn hartenwensen visualiseren.
  • Doordat de meditatie in een stoel is, kon ik me heel goed ontspannen, beter dan in de lotushouding. Hierdoor kon ik goed bij mezelf blijven en rust in mezelf vinden..
  • Mijn wens was aan het universum om iemand te treffen waar ik mijn intense belevingen mee kan delen. Het toeval kwam op mijn weg toen een vroege wandelaarster bleef dralen voor mijn flat. We kwamen in gesprek. En sindsdien wandelen we samen in de vroege ochtend. Dankbaarheid welt in me op  als ik daar aan denk.
  • Elke keer weer bijzonder, die kaarten die zo kloppend zijn met een mooie uitleg van Paula erbij. En dan de meditatie, ik weet niet wat ze doet maar op haar stem zak ik er zo makkelijk diep in. Kom ik in overgave en krijg vaak heldere antwoorden op mijn vragen. Dankbaar. 

     
aardengelen Edelhert
Workshop Volle maan meditatie en hartsverlangens

maandagavond 19 aug 2024
19:00 – 21.00 uur

€17,50 incl. thee

 

 

In het bos op loop afstand van de praktijk evenwichtig leven. Bij regen paraplu en regenkleding mee.  Carnotstraat 20 
6532 DT Nijmegen

Gratis parkeren 

 

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops

Vragen neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-81501874 of per
e-mail info@evenwichtigleven.nl

Geplaatst in Chinese cursus, Engelencursus, Meditatie, Workshop