Menu Sluiten

Opendag Evenwichtig Leven

Opendag Evenwichtig leven

Zondag 27 Sept 11.00 - 17.00 Uur

De opendag van Evenwichtig Leven gaat samen met de Opendag van Bewust Nijmegen. Dit Netwerk zet zich in om Bewust en Duurzaam bezig te zijn op het gebied van gezondheid, milieu en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. We houden de opendag in Centrum Cordium gelegen in Bottendaal in Nijmegen:

  • Voor iedereen die kennis wil maken met de activiteiten van Bewust Nijmegen
  • Voor iedereen die het fijn vindt om gelijkgestemden  te ontmoeten.
  • Voor iedereen die mee wilt doen met de engelenmeditatie en lezing over Chinese voedingsleer van Evenwichtig Leven. 

De Opendag van Evenwichtigleven vindt plaats in het Cordium. Paula Holtzer geeft informatie over Chinese geneeskunde, acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, Tuina massage en Chinese voedingsleer. Er is de mogelijkheid voor een gratis tong-pols diagnose. Op de opendag geeft Paula Holtzer een meditatie ‘Contact met je Engelen’ en een lezing over Chinese voedingsleer. Er is ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen wat Chinese geneeskunde voor jou kan betekenen onder het genot van een koptje thee of koffie. 

De engelenmeditatie  door Paula Holtzer.

De meditatie is gebaseerd op de Chinese meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hierdoor kun je spanning uit je lichaam los laten. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en word je ontvankelijk voor de energie van je engel. Door de workshop  ervaar je veranderingen in je leven zoals:

  • meer liefde voor jezelf voelen,
  • meer vertrouwen en je veilig voelen,
  • meer vreugde in je leven

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. Door samen te mediteren gaat de vibratie omhoog en is de focus sterker. In deze hoge frequentie kun je je engel goed ervaren. De zaal in  het Cordium is een krachtplek met goede vibes, wat het contact met je engel ten goede komt. We laten ons inspireren door engelenkaarten. 

De Lezing De kracht van de Chinese voedingsleer helpt je om je vitaal en fit te voelen en zorgt ervoor dat je op je natuurlijke gewicht komt. De juiste voeding zorgt voor een verhoogde weerstand tegen Corona of andere onbekende virussen. Tegenwoordig raken mensen verdwaald in het grote aanbod van voedingstheorieën en diëten.  De Chinese voedingsleer is een levensstijl die zorgt voor een lang en gezond leven. De 5 elementen en de 5 smaken zorgen voor een gebalanceerde maaltijd. 

De leden van Bewust Nijmegen zullen zich tijdens de open dag actief presenteren met hun diensten, activiteiten en producten. Ook is er een programma van workshops waar je je voor kunt inschrijven. Je kunt komen genieten van een workshop dans, yoga, meditatie, voedingsleer en nog veel meer. Tussendoor kan je gezellig iets eten en drinken in de foyer. Kortom, een dag van ontdekken en kennismaken in een prettige en bewuste sfeer.

Kaarten

Ben jij er ook graag bij? Bestel dan nu een bezoekerskaartje voor 7,50 euro, via onderstaand formulier. Nadat je een kaartje hebt gekocht ontvang je na enkele minuten automatisch een betalingsbevestiging. Op een later moment sturen we jou per mail een formulier toe waarin je je voorkeur kunt aangeven voor drie activiteiten (workshop/lezing) uit onderstaand programma.

Je kunt je aanmelden voor de workshops of lezingen op de site van Bewust Nijmegen 

  • De groepsmeditaties zijn veel krachtiger dan alleen mediteren, verrassend wat het me gebracht heeft.
  • De dag geeft rust en vertrouwen. Ik ben wakkerder geworden. 
  • Inspirerende dag 
Volle maan meditatie

Zondagdag 27 september 2020
van 11.00 – 17.00

Prijs: € 7,50

Je kunt je aanmelden voor de workshops of lezingen op de site van Bewust Nijmegen 

 

Cordium 
de Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

 

Geplaatst inChinese cursus