Menu Sluiten

Workshop ontgiften: maak je lichaam weer gezond

Paula Holtzer

Farmaceutische industrie en Ontgiften, 24 juni

Deze Workshop bestaat uit:

 1. Een lezing over de doelen achter de farmaceutische industrie
 2. informatie over ontgiften vanuit de Chinese geneeskunde,
 3. een healing door orgon-energie en meditatie. 

De lente is een goede periode om te ontgiften van chemische stoffen. Deze workshop gaat over de farmaceutische industrie en de invloed op ons lichaam. Is deze bedrijfstak daadwerkelijk gericht op genezing of is het een verdienmodel? Waarom zouden we de natuurgeneeskunde, die al meer dan 4000 jaar bestaat, vervangen door chemie? Psychische druk, propaganda, angst en verkeerde voeding/medicijnen kunnen van invloed zijn op lichaam en ziel en geest. Roland geeft een lezing over de farmaceutische industrie, de rol die het speelde tijdens de  Wereldoorlogen en de rol die het tegenwoordig wereldwijd speelt.

Paula geeft  informatie vanuit zowel de Chinese geneeskunde als de Orgontherapie en hoe deze worden ingezet om te ontgiften. Wij gaan mediteren en je ontvangt een healing. Reset je lichaam en maak met ons een frisse start in het voorjaar. 

Zondag 24 juni festival in Simpelveld waarin de workshop ontgiften in 2 delen wordt gegeven en er nog andere prachtige workshops zijn. Health en Wellness Festival

 • Voor iedereen die zich wil inzetten voor een wereld waarin gezondheid, vrede en sociale rechtvaardigheid de norm zijn en niet de uitzondering. 
 • Voor iedereen die een totaal beeld wil hebben over de invloed van de  farmaceutische industrie
 • Voor mensen met  klachten zoals, vermoeidheid, allergieën, hooikoorts, reuma, hoge bloeddruk, menstruatieklachten, prikkelbare darm syndroom, huidklachten, long-covid, overgangsklachten, spijtoptanten, depressie, stoppen met roken en alcohol of andere verslavingen. 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

De workshop tijd om te ontgiften

 • Roland geeft een indruk achter de schermen van de farmaceutische industrie, de rol die het speelde tijdens de wereldoorlogen en de rol die het tegenwoordig wereldwijdt speelt. 
 • Paula geeft informatie over het ontgiften vanuit de Chinese geneeskunde.
 • Informatie over Orgontherapie. In overleg met ieder persoonlijk kan deze energie worden ingezet om te detoxen. De Orgonstraler geeft hoge frequenties door om je lichaam te ontstoren.  Je immuunsysteem wordt door deze energie versterkt.
 • Je krijgt informatie hoe je door middel van voeding en voedingssupplementen je lichaam kan reinigen
 • Na de informatie over ontgifting zullen we een gezamenlijke healing doen  waarbij we vragen om ontgifting van ons lichaam en activering van ons zelfhelend vermogen. We vragen hulp bij het besluit om te leven met een open hart, een heldere geest en een gezond lichaam. Je krijgt inspiratie voor de mooiste creaties

Vanwege het succes van de vorige keer is het belangrijk om je tijdig in te schrijven.

Blog: Waarom je lichaam ontgiften?

Reviews van de vorige keer:

1. Het was geweldig die middag Paula en Roland
Het werd allemaal bevestigd van wat ik al voelde en was voor mij heel prettig .vooral wat Roland vertelde. Kreeg hier ook weer extra energie van. naar een hogere trilling.  Wat hopelijk meer rust geeft hoe met anderen die nog niet zo bewust zijn om te gaan . De meditatie was ook heel mooi Paula en wat voeding betreft en de dia s kon ik niet goed bij houden en was wat veel ter wille dat ik er helemaal voor open sta . Misschien kun je mij daar nog wat informatie over sturen. Bij voorbaat dank!!

28-2-2023 Mia Basten , Meijel

2. Ik vond het een hele mooie middag met nog buiten verwachting veel lieve en geïnteresseerde deelnemers.  Ik vond de informatie van Ronald zeker ontzettend waardevol. Veel wat ik nog niet wist en zo snel ook niet kon onthouden, zou bijna zeggen dat ik nog een keer zou willen luisteren.  😉  
Ook de reacties van de mensen waren heel positief, jullie hebben samen iets heel moois neergezet.

3. Informatief en heerlijk ontspannen
28-2-2023 Marie-José , Venray

Inschrijven: workshop ontgiften en healing met de engelen

zondag 24 juni 2023
tussen 11:00 – 20:00 uur

 

Zondag 24 juni
Workshop: €38 

 • Dinsdagavond  23 mei in Centrum van Arnhem na aanmelding via een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl ontvang je het adres van de locatie
 • Zondag 4 juni in het Loreto Klooster  Kloosterstraat 70, 6369 AE Simpelveld., gelegen vlakbij Heerlen. 

Meld je online aan voor de lezing! 

Locatie Arnhem, Simpelveld  aan te melden via  een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl te sturen of voor Simpelveld kun je aanmelden via onderstaand online formulier.

Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. Daarna hoef je alleen maar op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. Je betaalt op locatie contant of via pin.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neem gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Chinese cursus