Menu Sluiten

Workshop ontgiften: maak je lichaam weer gezond

Farmaceutische industrie en Ontgiften, 14 nov

Deze Workshop bestaat uit:

  1. Een lezing over de doelen achter de farmaceutische industrie
  2. informatie over ontgiften vanuit de Chinese geneeskunde,
  3. een healing door orgon-energie. 

In de herfst kan er een goede rede zijn om te ontgiften van chemische stoffen. Deze workshop gaat over de farmaceutische industrie en de invloed op ons lichaam. Is deze bedrijfstak daadwerkelijk gericht op genezing of is het een verdienmodel? Waarom zouden we de natuurgeneeskunde, die al meer dan 4000 jaar bestaat, vervangen door chemie? Psychische druk, propaganda, angst en verkeerde voeding/medicijnen kunnen van invloed zijn op lichaam en ziel en geest. Roland geeft een lezing over de farmaceutische industrie, de rol die het speelde tijdens de  Wereldoorlogen en de rol die het tegenwoordig wereldwijd speelt.

Paula geeft  informatie vanuit zowel de Chinese geneeskunde als de Orgontherapie en hoe deze worden ingezet om te ontgiften.  

  • Voor iedereen die zich wil inzetten voor een wereld waarin gezondheid, vrede en sociale rechtvaardigheid de norm zijn en niet de uitzondering. 
  • Voor iedereen die een totaal beeld wil hebben over de invloed van de  farmaceutische industrie
  • Voor mensen met klachten zoals, vermoeidheid, allergieën, hooikoorts, reuma, hoge bloeddruk, menstruatieklachten, prikkelbare darm syndroom, huidklachten, long-covid, overgangsklachten, spijtoptanten, depressie, stoppen met roken en alcohol of andere verslavingen. 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

Workshop ontgiften

De workshop tijd om te ontgiften

  • Roland geeft een indruk achter de schermen van de farmaceutische industrie, de rol die het speelde tijdens de wereldoorlogen en de rol die het tegenwoordig wereldwijd speelt. 
  • Paula geeft informatie over het ontgiften vanuit de Chinese geneeskunde.
  • Informatie over Orgontherapie. In overleg met ieder persoonlijk kan deze energie worden ingezet om te detoxen. De Orgonstraler geeft hoge frequenties door om je lichaam te ontstoren. Je immuunsysteem wordt door deze energie versterkt.
  • Je krijgt informatie hoe je door middel van voeding en voedingssupplementen je lichaam kan reinigen

Blog: Waarom je lichaam ontgiften?

Reviews van de vorige keer:

1. Het was geweldig die middag Paula en Roland
Het werd allemaal bevestigd van wat ik al voelde en was voor mij heel prettig .vooral wat Roland vertelde. Kreeg hier ook weer extra energie van. naar een hogere trilling.  Wat hopelijk meer rust geeft hoe met anderen die nog niet zo bewust zijn om te gaan . De meditatie was ook heel mooi Paula en wat voeding betreft en de dia s kon ik niet goed bij houden en was wat veel ter wille dat ik er helemaal voor open sta . Misschien kun je mij daar nog wat informatie over sturen. Bij voorbaat dank!!

28-2-2023 Mia Basten , Meijel

2. Ik vond het een hele mooie middag met nog buiten verwachting veel lieve en geïnteresseerde deelnemers.  Ik vond de informatie van Ronald zeker ontzettend waardevol. Veel wat ik nog niet wist en zo snel ook niet kon onthouden, zou bijna zeggen dat ik nog een keer zou willen luisteren.  😉  
Ook de reacties van de mensen waren heel positief, jullie hebben samen iets heel moois neergezet.

3. Informatief en heerlijk ontspannen
28-2-2023 Marie-José , Venray

Inschrijven: workshop ontgiften en healing met de engelen

dinsdag 14 november 2023

19:00 uur

Vrijwillige bijdrage contant graag

Bosvreugd Cultuur Bos

Reeshofdijk 12, 5044 VB Tilburg

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan door een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl te sturen of direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Chinese cursus, Cursussen, Workshop