Menu Sluiten

Cursus mediteren met de innerlijke glimlach

de lachende boeddha

Cursus mediteren met de innerlijke glimlach, 3 x vanaf 26 sept

In de cursus leer je de innerlijke glimlachmeditatie. Dit is een oude meditatie vanuit de Chinese filosofie, namelijk de Healing Tao. De innerlijke glimlach is een krachtig werkende ontspanningstechniek. Je stuurt energie die opwekt uit een gevoel van geluk door je lichaam. Je maakt op een positieve manier contact met je organen en klieren, waardoor je je geliefd en gewaardeerd voelt. De innerlijke glimlachmeditatie helpt je met stress en emoties omgaan. Door te mediteren met de innerlijke glimlach zul je merken dat je rustiger en evenwichtiger in het leven staat. Tijdens de meditatie verbinden we onszelf met de energie van Moeder Aarde en de hemel. Je maakt hierdoor contact met je lichamelijke, mentale en spirituele kwaliteiten.

Centrum de Vuurvlieg is een mooie krachtplek waardoor we onze frequentie verder kunnen verhogen. Samen in een cirkel mediteren is een krachtige methode om makkelijker in diepe ontspanning te komen en te verbinden met je ware zelf.

Meld je nu aan voor de cursus Mediteren met de Innerlijke Glimlach en ontdek de kracht van diepe ontspanning en innerlijke rust

 • Voor iedereen die meer licht en liefde in zijn leven wil ervaren
 • wil leren mediteren 
 • leren omgaan met hooggevoeligheid, HSP
 • na afloop ontvang je een meditatie die je dagelijks kunt gebruiken. 

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

 • Welkom met thee.
 • Kennismakingsrondje.
 • Eenvoudige grondende oefeningen.
 • Wat kun je verwachten van mediteren
 • Korte pauze
 • De innerlijke glimlach meditatie
 • Schrijven nalv de meditatie
 • Afsluiting met de helende lichtzuil

We gaan mediteren om in contact te komen met ons zelf en help ons lichamelijke, mentale en spirituele energie op een lijn te zetten. Hierdoor voel je je krachtig en durf je ruimte in te nemen.  Meditatie helpt je om inzichten te krijgen en om verbinding te maken met je hartsverlangens. Je leert negatieve energie afvoeren en positieve energie binnen te halen. Hierdoor voel je je energiek en blij. 

 

Door naar binnen te keren, kun je contact maken met de kosmische energie. De spirituele verbinding geeft inspiratie en laat je verbeelding spreken. Meditatie helpt je om je verbeelding te openen. De een krijgt beelden, de ander hoort zijn innerlijke stem, en weer een ander krijgt inspiratie voor zijn hartenwensen. In de stilte die we door de meditatie hebben gekregen, gaan we op een creatieve manier ons uiten via tekenen of schrijven, puur om voor onszelf vorm te geven aan wat ons inspireert.

We gaan samen mediteren in een cirkel, dat is veel krachtiger dan alleen. We verbinden met elkaar en zetten ons zelf in het licht, hierdoor hebben de negatieve krachten geen kans meer. De orgonstraler is een apparaat dat fijnstoffelijke frequenties doorgeeft. In de orgonbeker worden de frequenties van de Chakra’s geplaatst. Dit helpt om je Chakra’s te zuiveren en en op elkaar af te stemmen. De frequenties van de Orgonstraler is zo sterk dat iedereen wordt meegenomen in een diepe meditatie en contact kan maken met de energie van je engel.

Tijdens de bijeenkomst maken we gebruik van de helende energie van de Orgonstraler. 

reviews

 • Groepsmeditaties zijn zoveel krachtiger dan alleen mediteren en het delen van ervaringen versterkt dit. Ik heb veel baat bij de meditatie, verrassend wat het me gebracht heeft.
 • Ik kom steeds verschillende dingen tegen waarvan ik denk dat kan geen toeval zijn.
 • Door te mediteren kan ik goed mijn hartewensen visualiseren.
 • Het leuke aan de cursus vind ik dat Paula geen zweverig type is. De cursus heeft me meer inzicht in mijzelf en mijn leven gegeven. Voor de cursus had ik een uitgesproken hekel aan mediteren, nu doe ik het dagelijks.

Inschrijven workshop mediteren met het licht van de engelen

donderdag 26 sept, 3 okt, 17 okt 2024 

Tijd 20:00 – 22:00 uur

Welkom vanaf 19:30 uur

€70,00

De Vuurvlieg, NIjmegenCentrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf CS Nijmegen

www.devuurvlieg.nl

Boek hier online uw cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Chinese cursus, Meditatie