Menu Sluiten

Zonsverduistering: de vogels vallen stil

zonsverduistering

Donderdag 10 juni zonsverduistering
De zonsverduistering is hoogstwaarschijnlijk donderdag middag goed te zien. Wat je ziet is een hapje uit de zon, omdat de maan voor de zon langs schuift. De zonsverduistering wordt ook wel eclips genoemd. Je ziet deze keer een eclips of een hapje aan de rechterkant van de zon. De zonsverduistering is tussen 11:19 en 13:31 uur. Het hoogtepunt van de zonsverduistering is om 12:23 uur. De kans dat je de zonsverduistering ziet is meestal klein, maar deze keer is er een grote kans dat de zonsverduistering goed te zien omdat er mooi weer verwacht wordt.

Veilig kijken

Om met je blote oog te kijken in de zon is gevaarlijk omdat je je netvlies kunt beschadigen. Het veiligst is een eclipsbril. Deze heb ik net besteld bij eclipsbrillen .
Je kunt ook kijken via een emmer. In 1999 was er een grote zonsverduistering die hebben we gezien door deze te reflecteren in een emmer.

zonsverduistering 1999

Spirituele betekenis zonsverduistering

Doordat dat de maan voor de zon schuift is er een afname van licht. De duisternis die ontstaat heeft een groot effect. Hierdoor is er een toename van negatieve effecten op de mens. Zo kan de zwarte energie tijdens deze duisternis zaadjes planten om de mensheid te vernietigen. Ook dieren zijn er gevoelig voor deze energie. In 1999 werd het donker door de eclips en de vogels vielen stil. De vogels zijn de boodschappers van de hemel en raakten verstoord. Hoogsensitieve mensen zijn extra gevoelig voor deze verandering van energie. Je kunt je beschermen door beoefening van meditatie en door hulp te vragen van de engelen voor jezelf en voor de mensheid. Je kunt een kaars aansteken zodat de positieve lichtwezens de bakens blijven vinden om ons te helpen. Aartsengel Michael geeft bescherming bij negatieve energie. Door in je kracht te staan tussen Hemel en Aarde en je te beschermen met de violette energie van Aarstengel Michael kan de zwarte energie geen invloed op je uitoefenen. Meer info 

meer info over zonsverduistering 

 

 

Geplaatst in Blog