Menu Sluiten

Zijn je hartsverlangens gelijk aan je verwachtingen?

verwachtingen

Al enige jaren werk ik met hartsverlangens voor het nieuwe jaar. Ik schrijf uit wat ik komend jaar wil bereiken en beleven op het gebied van werk en privé. Mijn hartsverlangens werk ik uit per rol; zoals therapeut, partner, moeder, vriendin, sport, familie. Als ik mediteer zie ik voor ogen wat ik komend jaar ga doen. Alleen dit jaar is alles anders:

  1. Door de Coronamaatregelen ben ik de komende maanden beperkt in mijn mogelijkheden.
  2. Graag wil ik meer buiten werken en me verbinden met de natuur.
  3. Ik laad mezelf makkelijk op door samen met vrienden naar muziekoptredens te gaan of te dansen en nu ben ik veel meer op mezelf aangewezen.

Wat gebeurde er voor 2021? Mijn intenties en hartverlangens

Mijn intenties en hartverlangens ben ik gaan opschrijven voor het jaar 2021. Ik heb een grote doos gepakt voor mijn intenties en hartsverlangens.

hartsverlangens en intenties
mijn wensen en intenties

Vervolgens heb ik alle wensen apart uitgeschreven en in een doosje gedaan dat ik passend vond bij mijn verwachtingen:

  1. Liefde voor ‘me en my self’: in een schattig klein doosje met zonnige gedachten
  2. Praten met mijn engelen en spirituele gidsen: in een doos die me verbindt met de Aksha. De Aksha is het veld in de kosmos waar je alle antwoorden kunt vinden op je vragen.
  3. Liefde voor mijn partner: in een mooie rode doos, de kleur van de liefde
  4. Plezier met vrienden en familie: in de sterdoos. De ster staat voor hoop en licht.
verwachtingen
doosjes met verwachtingen

Als de grote doos staat voor al mijn wensen en intenties en de kleine doosjes voor mijn verwachtingen dan zie je dat deze energie niet gelijk is. Het doosje voor mijn zelfliefde is heel schattig met een roze kwarts, maar is heel klein. De verwachtingen voor mijn zelfliefde zijn klein en daardoor zullen de resultaten klein zijn. Ook de verwachtingen van de andere wensen zijn kleine doosjes. Dit wil zeggen dat ik wel grote wensen heb voor 2021 maar dat mijn verwachting is dat ze uitkomen maar klein is. Als ik dit niet verander in mezelf heb ik een teleurstellend 2021.

Hoe komen wensen en verwachtingen overeen?

Loslaten van beperkingen:
Overtuigingen en angsten kunnen ervoor zorgen dat de wensen die je hebt niet uitkomen. Als je vaak teleurgesteld bent in de liefde is het vertrouwen dat het deze keer goed komt in de liefde klein. Als je gelooft of bepaalde overtuigingen hebt, zijn dit belemmeringen om je wensen uit te laten komen. Als ik de overtuiging heb dat de Coronamaatregelen effect hebben op mijn omzet gaat dit ook gebeuren. Als ik me flexibel opstel en deze fase zie als nieuwe kansen en mogelijkheden kan ik mijn wensen realiseren naar tevredenheid.

workshop hartsverlangens
wensen en verwachtingen komen overeen

Geloof en vertrouwen
Als mijn verwachtingen voor 2021 zijn: veel liefde, veel plezier en groot succes, dan kunnen al mijn wensen uitkomen. Mijn verwachtingen kan ik realiseren als ik geloof in wonderen. Mediteren en actief bezig zijn met mijn wensen en verwachtingen geeft ongekende mogelijkheden.
Dus grote wensen hebben ook een grote verwachting nodig. De energie van je intenties komen overeen met de energie van je verwachtingen en dat is nodig om wonderen te laten gebeuren.

Workshop volle maan en hartsverlangens

In de workshop Hartverlangens en volle maan gaan we actief aan de gang met je wensen en verwachtingen. Doe mee en vertrouw op ongekende mogelijkheden. De volle maan is de perfecte timing om je wensen over te dragen aan het universum.

Geplaatst in Blog